- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Kız gibiBenimkinede bakabilirmisiniz karından 7 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibiBenimkinede bakabilirmisiniz karından 7 haftalık
Teşekkür ederimKız gibi
Merhaba banada baka bilir misiniz 7+4 karındanKız gibi
Kız gibi seninki de canım. Ramzi teorisine göre karından embriyo sağdaysa kız, soldaysa erkekmiş. En doğrusunu doktor bilir amaMerhaba banada baka bilir misiniz 7+4 karından
Kız gibi seninki de canım. Ramzi teorisine göre karından embriyo sağdaysa kız, soldaysa erkekmiş. En doğrusunu doktor ederim
Teşekkür ederimKız gibi seninki de canım. Ramzi teorisine göre karından embriyo sağdaysa kız, soldaysa erkekmiş. En doğrusunu doktor bilir ama
Bunada bakar mısınız karından 10+1 günlükKız gibi seninki de canım. Ramzi teorisine göre karından embriyo sağdaysa kız, soldaysa erkekmiş. En doğrusunu doktor bilir ama
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
10 haftalık
8+2 karından usg bizede yorum yapar mısınızMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Rica etsem bana da bakar mısınız? Konu eski sanırım da önce bir sorayım dedimMerhaba millet
Var mi bi tahminin kuzum, suan 13 haftalik ogrenemedik halaMerhaba millet
Bana da bakarmısın canım çok merak edıyorum burda 9 haftaya yeni girmiştik şimdi 12 hafta olacakMerhaba millet
Canım google de ramzi teorisi için tam tersi yazıyor bilgin olsun aşağıya bırakıyorum bilgisini.Kız gibi seninki de canım. Ramzi teorisine göre karından embriyo sağdaysa kız, soldaysa erkekmiş. En doğrusunu doktor bilir ama
Bu durum ultrason vajinal bakıldıysa geçerli canım, vajinalde sağdaysa erkek ki aslında solda oluyormuş tam tersi, soldaysa da kız oluyormuş ki aslında sağda olurmuş. Vajinal usg karından usg’nin tam tersi yorumlanıyor teoriye göre, nette bu şekildeCanım google de ramzi teorisi için tam tersi yazıyor bilgin olsun aşağıya bırakıyorum bilgisini.
Ramzi teorisine göre;
Teoriye göre, kromozomların farklı yöne gitmesi ile plasentanın hangi durumda olduğu belirlenir. Yani plasentanın bulunduğu konum bebeğin cinsiyetini vermektedir. Plasenta rahmin sağında ise erkek, solunda ise kız bebek olacağı anlamına gelir.
Aaa öyle mi baya acemiyim hiç anlayamadım sanırım tamam canım çok sağolBu durum ultrason vajinal bakıldıysa geçerli canım, vajinalde sağdaysa erkek ki aslında solda oluyormuş tam tersi, soldaysa da kız oluyormuş ki aslında sağda olurmuş. Vajinal usg karından usg’nin tam tersi yorumlanıyor teoriye göre, nette bu şekilde
Ben de ramzi tuttu vajinal usg’de sağda gözüküyordu ve erkek demekti…12.haftamda da erkek olduğu belli oldu bakalım seninki tutacak mıAaa öyle mi baya acemiyim hiç anlayamadım sanırım tamam canım çok sağol