Kiz benceEki Görüntüle 2787858 12+1den görüntü tahmin yaparsanız sevinirim doktor bi tahminde bulundu fakat merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz benceEki Görüntüle 2787858 12+1den görüntü tahmin yaparsanız sevinirim doktor bi tahminde bulundu fakat merak ettim
Erkek sanki
Erkek gibi
Aaa ilk defa erkek diyen oldu hep kız dediler hayırlısı olsunErkek sanki
Kiz diyorumBenimkine de bakar mısınız
Hımm doktor erkek gibi demişti tabi her şey olabilirKiz bence
Merhabaaa benimkine de bakar mısınız acaba 8+1Kiz diyorum
Valla ben doktor degilim öyle dediyse.öyledirHımm doktor erkek gibi demişti tabi her şey olabilir
Ama bana cevap yok muuuValla ben doktor degilim öyle dediyse.öyledir
Bence bu hepsini yalanlıyor 6 haftalık kız 7 haftalık erkek gibi duruyor. Demekki bebeğin yeri surekli değişiyor teori yalan
Zaten erken usgye bakılıyor bebeğin yeri değişmeden önceki haline yani. O yüzden 6 haftalık olanı daha çok önemsiyorlar 7 haftalık olanda ortaya gelmiş artık bebek. Yinede çok bilimsel değil bu teori bende teoriye bakınca kız düşündüm. 7 haftalık da ortada olduğu için mi erkek dediniz merak ettimBence bu hepsini yalanlıyor 6 haftalık kız 7 haftalık erkek gibi duruyor. Demekki bebeğin yeri surekli değişiyor teori yalan
6 haftalık sağ tarafta 7 haftalık sola yakın. Ben 5 haftalıkken kanama şikayeti ile dr a gittim .dr bebek yerleşmeye çalışıyor kesenin içinde sürekli yer değiştiriyor uygun yer bulana kadar oyüzden kanama olabilir dedi.Zaten erken usgye bakılıyor bebeğin yeri değişmeden önceki haline yani. O yüzden 6 haftalık olanı daha çok önemsiyorlar 7 haftalık olanda ortaya gelmiş artık bebek. Yinede çok bilimsel değil bu teori bende teoriye bakınca kız düşündüm. 7 haftalık da ortada olduğu için mi erkek dediniz merak ettim
Geçmiş olsun inşallh şimdi iyisinizdir insan hem merak ediyor hemde erkenden öğrenip büyüyü bozmak istemiyor en doğru olanı doktor söyleyecek6 haftalık sağ tarafta 7 haftalık sola yakın. Ben 5 haftalıkken kanama şikayeti ile dr a gittim .dr bebek yerleşmeye çalışıyor kesenin içinde sürekli yer değiştiriyor uygun yer bulana kadar oyüzden kanama olabilir dedi.