Tam net degil ama erkek gibi plasenta solda sankiEki Görüntüle 2785166 bunada bakarmısiniz 6+5 gunluk karından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam net degil ama erkek gibi plasenta solda sankiEki Görüntüle 2785166 bunada bakarmısiniz 6+5 gunluk karından
Kiz sankiEki Görüntüle 2785087
Arkadaşımın bebeğinin cinsiyetini de tahmin edermisiniz
Banada bakarmisinizzMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Kiz diyorumBanada bakarmisinizz
Erkek gibi
Erkek gibiAy, lütfen bana da yorum yapın karından 6+6 daylenki Ultrasonumuz
Merhaba bana da bakabilirmisinizCanm ben seni diger arkadasinkiyle karistirmisim. Seninki nub teorisi ile bakilacak kadar net değil ramzi ile bakaraan erken gibi solda plasenta sanki ama nub teorisi ile daha net oluyo bence
Teşekkür ederim Hadi bakalım hayırlısı bende eşimde erkek gibi hissediyoruz. Hayırlı saglıklı olsun da önemli olan o ama insan neden se cok merak ediyor işteErkek gibi
Kiz gibiEki Görüntüle 2786362 karından ultrasonla 6 hafta 4 günlük lütfen cevaplayın benimkinde
Kiz diyorumMerhaba bana da bakabilirmisiniz
Ayyy inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz içinKiz diyorum
Ayyy inşallah öyledir yaaaKiz diyorum
Nerden anladınız inşallah öyledir ya çok istiyoruzKiz diyorum