Theoriye göre tahmin ediyorumNerden anladınız inşallah öyledir ya çok istiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Theoriye göre tahmin ediyorumNerden anladınız inşallah öyledir ya çok istiyoruz
Bakalm tahminler dogru cikacak miBugün de kontrolüm vardı doktorumda ramzi teorisinden bahsetti ve ortada gibi iki hafta sonra yine bakalım dedi kesinliği yok ama 100 de 97 doğruluk payı olduğu söyleniyor dedi
Canım ben çok heyecanlıyım ve karakterim gereği de sabırsızım. Ne diyorsun cinsiyet için? Karından ultrasyonla bakıldı.Theoriye göre tahmin ediyorum
Kiz gibiCanım ben çok heyecanlıyım ve karakterim gereği de sabırsızım. Ne diyorsun cinsiyet için? Karından ultrasyonla bakıldı.
Kiz sankiBana da bakarmısın 11+4 haftalık karından bakıldı
Doktorum /80 erkek dedi ama değişebilir dedi ama hayırlısı olsun bir kızım var sağlıklı bir de oğlum olur insKiz sanki
Erkek gibi
Teşekkürler bakalım kısmet 2 aya öğreniriz net ins oyledirErkek gibi
En alttaki fotoda erkek gibi duruyo üstekinde kiz pipi kismi net degil
Tamam dır canım teşk ederimEn alttaki fotoda erkek gibi duruyo üstekinde kiz pipi kismi net degil
Hayırlısı tabi ama kızımız var bir de oğlumuz olsun istiyoruz nasipse. Bebeğin konumuna mı bakıyorsun plasenta nın konumuna mı? Ben biraz baktım sanki plasenta nın konumuna göre Ramzi yapılıyor diye anladım.Kiz gibi
Benimkine de bakar mısınızMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Erkek gibiMerhaba arkadaslar ramzi'ye göre cinsiyet tahmini icin yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada ultrason goruntusu 6+2,Alttan.