- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hayrli sagliklica insalalh cnm ogrenince kesn hber verecegm sana tsk edermBebeğin konumuna göre kız sanırım
İnşaAllah Bekliyorum canımAyy hayrli sagliklica insalalh cnm ogrenince kesn hber verecegm sana tsk ederm
Ultrason vajinal ise erkek bence Allah gönlünüze göre versin#mutluuugizz lutfen benimkinide yorumlarmisiniz
Vajinal degil karindan daha bu sabah cekildiUltrason vajinal ise erkek bence Allah gönlünüze göre versin
Ozaman kizmi oluyo tam tersi oluyo vajinal benim karindan oldugu icinUltrason vajinal ise erkek bence Allah gönlünüze göre versin
Karından ise kız sanırım :) ama bebeğin konumuna göre yorumluyorum ne kadar doğru bilmem bir kaç kişiyi yorumladım doğru çıkmıştı. Allah gönlünüze göre versinOzaman kizmi oluyo tam tersi oluyo vajinal benim karindan oldugu icin
Bana da söyler misiniz lütfen 8+0 karındanKarından ise kız sanırım :) ama bebeğin konumuna göre yorumluyorum ne kadar doğru bilmem bir kaç kişiyi yorumladım doğru çıkmıştı. Allah gönlünüze göre versin
Doktor değilsiniz ama bizlere keyifli zamanlar geçirirken eşlik ediyorsunuz teşekkür ederiz . Daha önce de attım ama arada kaynadı 8+1 karından lütfeeennn bana da söyleyin benim daha 1 ay var öğrenmeme sabırsızlanıyorumValla ben doktor degilim öyle dediyse.öyledir
Erkekmiş sağolun tekrardan. Tahmin oranı için yazayım dedim de :)Kiz gibi
Konumundan dolayı kıza benziyor canımBana da söyler misiniz lütfen 8+0 karından
Tutmadi desene. Hayirla gelsin oglunuz insallah canm.Erkekmiş sağolun tekrardan. Tahmin oranı için yazayım dedim de :)
Erkek diyorum canmmDoktor değilsiniz ama bizlere keyifli zamanlar geçirirken eşlik ediyorsunuz teşekkür ederiz . Daha önce de attım ama arada kaynadı 8+1 karından lütfeeennn bana da söyleyin benim daha 1 ay var öğrenmeme sabırsızlanıyorum
Canım bana da bir tahminde bulunabilirmisin vajinal ultrason teşekkür ederimMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Teşekkürler canım hayırlısı olsun inşallahh buraya yazar bildiririm inşallahErkek diyorum canmm
Amin cümlemizin inşallahh teşekkürler bakalım tutacak mıKonumundan dolayı kıza benziyor canım
Allah gönlüne göre versin