• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK tüp tedavisi olumsuz olup 2. ye ya bismillah diyenler !!!!

Pamuksekermavis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
313
351
23
33
denemeye devam ediyoruz vazgeçmiyoruz o bebek buraya gelecek ya bismillah deyip gene araştırmalara başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.
bugun olumsuz sonuç aldım, onu zaten hiç hissetmedim olmayacağını sanki biliyor gibiydim içime doğmadı ayrıca problemimizde yok olacağına doktorlar benden fazla ihtimal veriyorlardı.

Arkadaşlar ilk kez tüp denedim, ilk kide dondurulmuş oldu. bahçeci fulya önerebileceğiniz doktor varmı ?
benim doktorum ayrılıyormuş..
2. kez dondurulmuş deneyeceğim 2.sinde olumlu sonuç alanlar var mı ?
doktor ve olumlu hk bilgisi olan lütfen yazabilir misiniz

hayırlısı olsun canım.
bende bahçeci güvenç beyin hastasıyım.
mayıs bası adet olunca ikinci tdv başlayacak.
ilk tedavimizde yumurtalarımız döllenmedi. ikinci sansımızı deneyeceğiz. hakkımızda hayırlısı

Ben Aret beyin hastasiyim tavsiye ederim . Ilk kez tüp bebek tedavisi oldum opu da yapıldı bebişlerim donduruldu 5.gun. regl de oldum nihayet cuma kontrolüm var. transferi bekliyorum çok heyecanlıyım 3 buçuk yıldır ilk kez bu kadar yaklaştım şimdiden olumsuz olmak istemiyorum ama olmazsa da dondurulmuslarla tekrar deniycem ayni senin gibi düşünüyorum olana kadar pes etmeden devam edicem.

hayırlısı olsun canım.
bende bahçeci güvenç beyin hastasıyım.
mayıs bası adet olunca ikinci tdv başlayacak.
ilk tedavimizde yumurtalarımız döllenmedi. ikinci sansımızı deneyeceğiz. hakkımızda hayırlısı
hayırlısı inşallah güvenç beyi önerir misiniz? nasıl bir doktor takipleri nasıl bnm doktorum aylin hanm bu ay sonu gidiyor.. o yüzden merkezden yeni doktora başlıcam 2 3 ay sonra tekrar dondurulmş deneyecğm kısmet olana kadar ümitle isteyecezz

Ben Aret beyin hastasiyim tavsiye ederim . Ilk kez tüp bebek tedavisi oldum opu da yapıldı bebişlerim donduruldu 5.gun. regl de oldum nihayet cuma kontrolüm var. transferi bekliyorum çok heyecanlıyım 3 buçuk yıldır ilk kez bu kadar yaklaştım şimdiden olumsuz olmak istemiyorum ama olmazsa da dondurulmuslarla tekrar deniycem ayni senin gibi düşünüyorum olana kadar pes etmeden devam edicem.
yola devam arkadaşım yapacak başka birşeyimz yok kimi 5 -7 kere deniyor ALLAH yeterki sağlık versin , maddiyat versin ki yaptırabilelim

hayırlısı inşallah güvenç beyi önerir misiniz? nasıl bir doktor takipleri nasıl bnm doktorum aylin hanm bu ay sonu gidiyor.. o yüzden merkezden yeni doktora başlıcam 2 3 ay sonra tekrar dondurulmş deneyecğm kısmet olana kadar ümitle isteyecezz
Oneriririm canim.basarilarinin cok oldugu bir dr kendisi. Enerjik ve gercekci.

Dondurulmadı canım.5 taneden 4 ü döllendi 2 si transfer edildi.diğer 2 ni dondurmamışlar. 5.gün emb.canım.

kızlaaar merhaba

bende geçen ay ilk denemeyi yaptım fakat sonuç tabi ki negatif, pozitif olsa zaten gebellik bölümüne yazardım herhalde :)
2. denemeyi haziranda yapmak istiyorum sizce cok mu ara vermiş olurum? yumurta kalitesi için vitamin macun vs aldım onları tüketeyim haziranda gideyim diyorum ne dersinizz?

kızlaaar merhaba

bende geçen ay ilk denemeyi yaptım fakat sonuç tabi ki negatif, pozitif olsa zaten gebellik bölümüne yazardım herhalde :)
2. denemeyi haziranda yapmak istiyorum sizce cok mu ara vermiş olurum? yumurta kalitesi için vitamin macun vs aldım onları tüketeyim haziranda gideyim diyorum ne dersinizz?
inş ikinci denemen güzel sonuçlanır canım. vallahi bende vitaminler macunlar caylar hepsini yükledim vucuduma faydası oldumu göreceğiz. mayıs ayındada ben başlıyorum 2. tedaviye

inş ikinci denemen güzel sonuçlanır canım. vallahi bende vitaminler macunlar caylar hepsini yükledim vucuduma faydası oldumu göreceğiz. mayıs ayındada ben başlıyorum 2. tedaviye
inşallah faydası olmuştur canım,
ne kadar kullandın sen
bide nerde yaptıcaksın

Mrb kızlar nerde deniyorsunuz 2.tup bebeği ve sorun ne ? Ben pko Novaart deniyorum dondurulmuslar ile şu an estrofem kullanıyorum ilk Aralık başı negatif almıştım insallahh bu sefer Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder...

Mrb kızlar nerde deniyorsunuz 2.tup bebeği ve sorun ne ? Ben pko Novaart deniyorum dondurulmuslar ile şu an estrofem kullanıyorum ilk Aralık başı negatif almıştım insallahh bu sefer Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder...
Mrb canım benim amh 0.75 yumurta kalitesi kötü. Başkent göğşen hocada denedik yine orda deniycez.novaart ta kimle deniyorsun memnun canım?

Bende inşallah mayısta tedaviye başlayacağım , reglmi bekliyorum. 1 martta transfer olmuştum 8 martta regl oldum :( bu zamana kadar dinlendim.. yani 2aycık ama bana asır gibi geldi.

Back