O zaman doğal siklusla transfer yapacak. O daha iyi o zaman daha az ilaç kullanmış olacaksınızHayır başlatmadı, normal yumurta çatlamanı bekleyeceğiz folik asit kullan dedi inşallah pazartesi bir daha gideceğim. Birde kan tahlilime baktı progestanıma o kadar belki pazartesi ilaç verecektir. Gerçi sordum yok folik asit iç dedi de bakalım:)
Doğal siklus nasıl oluyor. Benim ilk bebeğimde donmuş embriyo idi ama bir sürü ilaç kullanmıştımO zaman doğal siklusla transfer yapacak. O daha iyi o zaman daha az ilaç kullanmış olacaksınız
Canım sen hangi Acıbadem e gidiyorsun benim doktorumun kliniği var Acıbadem ataşehirde işlemlerini yapıyorDoğal siklus nasıl oluyor. Benim ilk bebeğimde donmuş embriyo idi ama bir sürü ilaç kullanmıştım
Allah kolaylok versin Allah yardımcın olsun canım benimMerhaba kızlar bende bir tüp bebek annesiyim bir tane kızım var 29 aylık şuan bende bu ay ki adetimle beraber 2. Tedaviye başlayacağım ama benim hiç dondurulmuş embriyom yok sil baştan herşeye yeniden başlayacağım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve böylece 2025 Ağustos anneleri grubuna gideriz
Atakent Acıbadem’e gidiyorum hastane ve doktorumu çok seviyorum en önemli konuladan biri de bu bu süreçte herhaldeCanım sen hangi Acıbadem e gidiyorsun benim doktorumun kliniği var Acıbadem ataşehirde işlemlerini yapıyor
Hepimizin inşallahAllah kolaylok versin Allah yardımcın olsun canım benimbize de yaz gelişmeleri
Bende doktorumdan memnunum kızımada önce Allah nasip etti sonra hocamın vesilesi ile kaldım o zaman başka bir hastaneyle anlaşmalıydı şimdi Acıbadem’le bi kaç yerde Acıbadem laboratuvar çok iyi değil yazısı gördümde içine kurt düştü oysa Acıbadem kendini her konuda ıspatlamış bir hastane sonra kendime kızıyorum tabi Rabbim nasip ettikten sonra laboratuvar falan boş diyeAtakent Acıbadem’e gidiyorum hastane ve doktorumu çok seviyorum en önemli konuladan biri de bu bu süreçte herhalde
Öyle tabi önce Allah ol diyecek bizde kul olarak Allahın bize verdiği aklı kullanıp hangi hastane doktor iyi araştırıp tercihimizi yapıcaz :) ilk başta bende fark etmeden doktorlara kaptırmıştım kendimi 3 tane başarısız deneyimim oldu aynı hastanede (atakent acıbademde) aynı labaratuarda farklı bir doktorla doktora çok güveniyordum eğer olsaydı bunu kesinlikle doktorun sayesinde bilecektim ama olmadı. 1/2 yıl sonra o hastanede başla doktora gittim Nadiye hocam Allah ondan razı olsun, onunla ilk denememde kızımı kucağıma aldım darısı inşallah 2. Bebeğe. Önce Allah ol deyecek sonra doktorlar embriyoklar hastaneler önemli :)Bende doktorumdan memnunum kızımada önce Allah nasip etti sonra hocamın vesilesi ile kaldım o zaman başka bir hastaneyle anlaşmalıydı şimdi Acıbadem’le bi kaç yerde Acıbadem laboratuvar çok iyi değil yazısı gördümde içine kurt düştü oysa Acıbadem kendini her konuda ıspatlamış bir hastane sonra kendime kızıyorum tabi Rabbim nasip ettikten sonra laboratuvar falan boş diye
Yumurtanın çatlamasını bekleyelim demiş ya o yüzden doğal siklus olarak düşündüm. Çünkü normalde adetliyken ilaçlara başlanıyor, kendi hormonlarımız baskılanmış oluyor. Direkt ilaçla alıyoruz o hormonları. Senin normal doğal gebelik gibi olacak. Eğer yumurtlama sorunun yoksa çok daha iyi gibi. Yumurta çatlayınca progesteron takviyesi yapabilir belki. Bende araştırmaktan doktor olmuşum haberim yokDoğal siklus nasıl oluyor. Benim ilk bebeğimde donmuş embriyo idi ama bir sürü ilaç kullanmıştım
Hahahha öyle oluyor insan demi :) yumurtlama da çok şükür sorunum yok doğal akışını bekliyor, geçen defa da doğal akış beklemişti ama çok ilaç içtiğimi hatırlıyorum belki de tedavi ile karıştırıyorumdur. Pazartesi bakalım ne diyecek:)Yumurtanın çatlamasını bekleyelim demiş ya o yüzden doğal siklus olarak düşündüm. Çünkü normalde adetliyken ilaçlara başlanıyor, kendi hormonlarımız baskılanmış oluyor. Direkt ilaçla alıyoruz o hormonları. Senin normal doğal gebelik gibi olacak. Eğer yumurtlama sorunun yoksa çok daha iyi gibi. Yumurta çatlayınca progesteron takviyesi yapabilir belki. Bende araştırmaktan doktor olmuşum haberim yok