Amin inşallah canım teşekkür ederim. Embriyon var mı pekiBen gitmiyorum şuan bir tane oğlum var ikinci tüp bebek ilgimi çekiyor şuan o yüzden yazmıştıminşallah ilk deneme ile kucağınıza alırsınız
Allah 2. Bebeği sağlıkla nasip etsin inşallaahhh cankm dua edicem sana da. İyi ki yazdın tahlil ne zaman pekiMerhabalar, benim de 4 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum varİlk denememizde tutunmuştu Kardeş için niyet ettik. Donmuş embriyolarımız vardı. Salı günü transfer oldum. Yine ilki gibi çok heyecanlıyım. Konu ilgimi çekti yazmak istedim
Evet 4 tane varAmin inşallah canım teşekkür ederim. Embriyon var mı peki
Maşallahh sende 2 yaştan sonra denersin :) doğana kadar 3 olur zaten çabuk büyüyorlar kuzularEvet 4 tane var
Çok teşekkür ederimAllah 2. Bebeği sağlıkla nasip etsin inşallaahhh cankm dua edicem sana da. İyi ki yazdın tahlil ne zaman pekiçok heyecanlı bir süreç ilk bebek gibi değil mi?:))
Nasip kısmet diyelimMaşallahh sende 2 yaştan sonra denersin :) doğana kadar 3 olur zaten çabuk büyüyorlar kuzular
Peki transfer öncesi yine iğne ilaç kullanımı oldu mu?Çok teşekkür ederimAslında çok rahattım ama transfer koltuğuna oturduğumdan beri içim içime sığmıyor. Yeniden annelik yüklendi bana gibi bir şey oldu 15 kasım test günüm. Daha çook var. Nasıl geçecek
Adetle estrofem hap başladık. Transferden 5 gün önce progestan eklendi fitil şeklinde. Transfer günü progesterona bakıldı doktor iğne takviye edelim dedi. Yine başladım iğneyePeki transfer öncesi yine iğne ilaç kullanımı oldu mu?
İnşallah en doğru zamanda hayırlısıyla olsun:)Nasip kısmet diyelim