Amin inşallah canım teşekkür ederim. Embriyon var mı pekiBen gitmiyorum şuan bir tane oğlum var ikinci tüp bebek ilgimi çekiyor şuan o yüzden yazmıştıminşallah ilk deneme ile kucağınıza alırsınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk Tüp Bebek Doğumundan Sonra 2.defa Tüp Bebek Deneyenler
- Konu Sahibi Tuhaf kiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
Allah 2. Bebeği sağlıkla nasip etsin inşallaahhh cankm dua edicem sana da. İyi ki yazdın tahlil ne zaman peki çok heyecanlı bir süreç ilk bebek gibi değil mi?:))Merhabalar, benim de 4 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var İlk denememizde tutunmuştu Kardeş için niyet ettik. Donmuş embriyolarımız vardı. Salı günü transfer oldum. Yine ilki gibi çok heyecanlıyım. Konu ilgimi çekti yazmak istedim
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Evet 4 tane varAmin inşallah canım teşekkür ederim. Embriyon var mı peki
Maşallahh sende 2 yaştan sonra denersin :) doğana kadar 3 olur zaten çabuk büyüyorlar kuzularEvet 4 tane var
- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
Çok teşekkür ederim Aslında çok rahattım ama transfer koltuğuna oturduğumdan beri içim içime sığmıyor. Yeniden annelik yüklendi bana gibi bir şey oldu 15 kasım test günüm. Daha çook var. Nasıl geçecekAllah 2. Bebeği sağlıkla nasip etsin inşallaahhh cankm dua edicem sana da. İyi ki yazdın tahlil ne zaman peki çok heyecanlı bir süreç ilk bebek gibi değil mi?:))
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Nasip kısmet diyelimMaşallahh sende 2 yaştan sonra denersin :) doğana kadar 3 olur zaten çabuk büyüyorlar kuzular
Peki transfer öncesi yine iğne ilaç kullanımı oldu mu?Çok teşekkür ederim Aslında çok rahattım ama transfer koltuğuna oturduğumdan beri içim içime sığmıyor. Yeniden annelik yüklendi bana gibi bir şey oldu 15 kasım test günüm. Daha çook var. Nasıl geçecek
- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
Adetle estrofem hap başladık. Transferden 5 gün önce progestan eklendi fitil şeklinde. Transfer günü progesterona bakıldı doktor iğne takviye edelim dedi. Yine başladım iğneyePeki transfer öncesi yine iğne ilaç kullanımı oldu mu?
İnşallah en doğru zamanda hayırlısıyla olsun:)Nasip kısmet diyelim
Merhaba, sonuç inşallah olumludur :)Çok teşekkür ederim Aslında çok rahattım ama transfer koltuğuna oturduğumdan beri içim içime sığmıyor. Yeniden annelik yüklendi bana gibi bir şey oldu 15 kasım test günüm. Daha çook var. Nasıl geçecek
- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
Pozitifi gördük çok şükür Umarım bu da sağlıkla ilerler. TeşekkürlerMerhaba, sonuç inşallah olumludur :)
- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
İnşallah kalbinizden geçen gibi olur her şeyHayırlı, sağlıklı kardeşler gelir kuzularımızaAllah kolaylık ve güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağuçına al inşallah. Ben de yarın Aşlah’ın izniyle ilk kontrole gidiyorum sürecim başlıyor. İlk bebek kadar heyecanlıyım dua edin:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
Kişiden kişiye göre değişebiliyor sanırım. Ben 21. gün transfer oldum.Dün gittim pazartesi tekrar geldi acaba reglden kaç gün sonra transfer yapılıyor
Teşekkür ederim heyecan dorukta da benim yerimde duramıyorum :)Kişiden kişiye göre değişebiliyor sanırım. Ben 21. gün transfer oldum.
- 29 Eylül 2018
- 286
- 730
- 103
Ah ah bilmez miyim İlaca başlattı değil mi doktor?Teşekkür ederim heyecan dorukta da benim yerimde duramıyorum :)
Hayır başlatmadı, normal yumurta çatlamanı bekleyeceğiz folik asit kullan dedi inşallah pazartesi bir daha gideceğim. Birde kan tahlilime baktı progestanıma o kadar belki pazartesi ilaç verecektir. Gerçi sordum yok folik asit iç dedi de bakalım:)Ah ah bilmez miyim İlaca başlattı değil mi doktor?