Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Merhaba, 4 aralık transfer günüm. Panik yani anksiyete bozukluğum var ekstra rexapin ve xanax kullanıyorum. Transferden sonra içemicem galiba. Böyle panik atak olupta hamilelikte geçirmeyen var mı acaba. 5 yıldır paxil içiyorfum ve temmuzda bırakmıştım. Bu opu döneminde kullandığım hormon ilaçlarından sonra bende tekrar nüksetti :KK43:
Doktoruna danış canım.
Boşver bunun kaygısını yaşama.
Transferin poizif olmasın odaklan

Kızlar selam, transfer günüm belli oldu 3 Aralık🤍 ama sormak istediğim bir şey var, estrofem sonrası özellikle, mide yanmasından ölcek gibi oluyorum ya. Sürekli acı bir su ağzıma geliyor. Hayat kalitem yerlerde. Böyle bi şey yaşayan var mı? Üstüne bir torba ilaç daha kullanıyorum haliyle onlar da yapıyor olabilir ama. Ne önerirsiniz, normal mi 😢
Aynı gün transfer olacağız sizinle :) estrofem aç karnına içtiğimde bende de biraz yanma yapıyor. Ben çözümü yemek yedikten yarım saat sonra içmekte buldum. Tabi başka bir sürü ilacım da var aralarına mutlaka minimum 20 dakika koyuyorum. Üst üste içmek de rahatsız ediyor. Ağır ilaçlar hepsi, maalesef yan etkiledi oluyor. Gün içerisinde bol bol su için en az 3 litre ♥️ yarından sonrayı iple çekiyorum 🥰

Çok teşekkür ederim ben de mide koruyucu ya da başka şeyler ilaçların etkisini azaltır mı diye korkumdan çekiyordum günlerdir 😢 yarın bir çözümüne bakayım🙏🏻

Aynı gün transfer olacağız sizinle :) estrofem aç karnına içtiğimde bende de biraz yanma yapıyor. Ben çözümü yemek yedikten yarım saat sonra içmekte buldum. Tabi başka bir sürü ilacım da var aralarına mutlaka minimum 20 dakika koyuyorum. Üst üste içmek de rahatsız ediyor. Ağır ilaçlar hepsi, maalesef yan etkiledi oluyor. Gün içerisinde bol bol su için en az 3 litre ♥️ yarından sonrayı iple çekiyorum 🥰
Kızlar estrofem i günde kaç kez kullanıyorsunuz ?

Bende 3 tane.
Canım senin çift transfer mi olacak ?
Maşallah yumurta sayın cok
🧿 aman nazar değmesin 😍 ben tek transfer istiyorum. Çift doktorum yapabiliriz diye söyledi ama daha önce benim rahim ağzımın bir kısmı alınmıştı, düşük tehlikesinden veya erken doğum riskinden dolayı istemedim. Aslında hala da kararsızım.

🧿 aman nazar değmesin 😍 ben tek transfer istiyorum. Çift doktorum yapabiliriz diye söyledi ama daha önce benim rahim ağzımın bir kısmı alınmıştı, düşük tehlikesinden veya erken doğum riskinden dolayı istemedim. Aslında hala da kararsızım.
Sizin ilk frnemeniz olacak. İlkin tek olması daha uygun oluyor. Olmazsa ihtimali artırmak için dediğiniz gibi olabilir ama riskli ise hiç heyecan aramayin

Transferler yarın itibari ile başlıyor artık. Dualarım sizlerle kızlar <3
Her transferde heyecanlıydım
Bu 4. Olunca o kadar umutsuzum ki :KK43:
Doktor bir de iyi kalite oluncaya kadar cozdurelim, olmayanlar elensin dedi 4 tane vardı. Belki hiç kalmayacak, transfer olmayacak. Gerçi 1 tane de olsa bırakırlar transfer parası almak için.

Her transferde heyecanlıydım
Bu 4. Olunca o kadar umutsuzum ki :KK43:
Doktor bir de iyi kalite oluncaya kadar cozdurelim, olmayanlar elensin dedi 4 tane vardı. Belki hiç kalmayacak, transfer olmayacak. Gerçi 1 tane de olsa bırakırlar transfer parası almak için.
Bir youtuber var, tüp bebek süreçlerini araştırırken denk gelmiştim. 7. transferlerinde tutmuştu. Her izlediğimde ağlıyorum nedense. Onun o vidyosunu gördükten sonra 7. ye kadar gidebileceğimizi fark etmiştim. Arka komşum da 7. de tutturmuş. Yani yol uzun olabiliyor, ben de korkuyorum umut etmeye. Ne desem boş aslında, umarım ki gönlündeki bebeğe kavuşursun arkadaşım

Kesinlikle yapılmasi gerekiyor hem bunu size muhtemelen tanı amaçla yapacaktık fakat düşük varsa genellikle yanında genetik testi de istiyorlar sebebi de bazi kadınlarda kan koyulugu oluyor sizde varmı bilmiyorum ama bende çıktı bu belirli bir haftaya kadar ilac veya iğne kullanıyorsun. Eğer yoksa testiniz mutlaka yaptırın derim bu testi fakültelerde ücretsiz yapılıyor benim genetikte çıktı kanimin koyu olduğu. Bunlar belirli basli düşük faktorleri
Yapıldı canım bendede kan pıltılaşmasına yatkınlık varmış fakat tüp bebek doktorum bunla alakası yok düşüğünün etki etmez dedi anlamadım rahim içine bir bakalım dedi rahim filmi çekilcem yarın temiz çıkarsa sanırım transfer yapcak benim MTHFR heterozigot ,4g/5g ve fxııı olan homozigot senin sonucun nasıldı bana simdi iğne vermezse napcam bilmiyorum ya ısrar edicem versin diye

Bir youtuber var, tüp bebek süreçlerini araştırırken denk gelmiştim. 7. transferlerinde tutmuştu. Her izlediğimde ağlıyorum nedense. Onun o vidyosunu gördükten sonra 7. ye kadar gidebileceğimizi fark etmiştim. Arka komşum da 7. de tutturmuş. Yani yol uzun olabiliyor, ben de korkuyorum umut etmeye. Ne desem boş aslında, umarım ki gönlündeki bebeğe kavuşursun arkadaşım
Tüp bebek yerinde bende biriyle tanıştım.
7. De bir çocuk
8 de bir cocugu olmuş.
10. Denemenin kalp atışını duymaya gelmişti.
Ben 39 yaşında olmak üzereyim. Demekki sağlıklı embriyo yada rahmim yok artık diyorum.

Tüp bebek yerinde bende biriyle tanıştım.
7. De bir çocuk
8 de bir cocugu olmuş.
10. Denemenin kalp atışını duymaya gelmişti.
Ben 39 yaşında olmak üzereyim. Demekki sağlıklı embriyo yada rahmim yok artık diyorum.
Sen çok yüklenme kendine, stres free kalmaya çalış. Lenfosit aşısı falan düşündünüz mü hiç? Burada biri yazmıştı ben de öyle öğrenmiştim. Eskişehir'de Nicel hoca yapmış. Ben de ona gidecektim diye aklımda kalmış özellikle. Sonra İstanbula gidip gelmeye karar verince kaldı çünkü doktorum uygulamıyormuş. Biz ayrıca glue kullanacağız kesin diye konuştuk eşimle

Doktorum da tok karnına iç o zaman dedi dediğiniz gibi 🥹 çok teşekkür ederim🤍 inşallah süreci birlikte yaşadığımız gibi doğumumuz için de böyle konuşuruz 🥹🤍

Merhaba! Konu malum :)

5 Ekim'de yumurtalarım toplandıktan sonra oluşan embriyoları dondurduk, teste gönderdik. İki gün önce 2 tane sağlıklı embriyom olduğunu öğrenmemizle birlikte transfer hazırlıklarına başladık. Transfer sürecini başlatacak reglimin Kasım ayının üçüncü veya dördüncü haftası bekliyorum. Hormon ilaçları sebebiyle bazı gecikmeler olması olasıymış. Bu da dondurulmuş olan 5. gün embriyolarımın Aralık ayında transfer edileceği anlamına geliyor, bir aksilik olmazsa inşallah.

Benimle benzer süreçte olanların sohbet edebileceği bir alan yaratmak istedim, keza acayip heyecanlıyım. Bu ilk tüp bebek denememiz, umut etmeye bile çekiniyorum ama beğendiğim bebek odası resimlerini kaydetmeye başladım bile :)
Bende ctesi günü oldum tranferimi aralık 11 de test günüm yolumuz kolaylassın inşallah

X