- 16 Ağustos 2024
- 299
- 268
- 33
İnşallah inşallaahhh bugün kan testi verecek misiniz ?Doktorum da tok karnına iç o zaman dedi dediğiniz gibi çok teşekkür ederim inşallah süreci birlikte yaşadığımız gibi doğumumuz için de böyle konuşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallaahhh bugün kan testi verecek misiniz ?Doktorum da tok karnına iç o zaman dedi dediğiniz gibi çok teşekkür ederim inşallah süreci birlikte yaşadığımız gibi doğumumuz için de böyle konuşuruz
Benim de 4.Merhabalar, aksilik olmazsa ayın 10 unda olacak benim de transferim. Bu 3.olacak inşallah tekrar aynı sürece girmek zorunda kalmam. Çok yıpratıcı gerçekten yaşlandım bu süreçte. Rabbim defalarca deneyenlerin yardımcısı olsun ne sabır varmış inşallah bu ay transfer olan herkes sağlıklarla bebeğine kavuşur ben dahil
Hayır yarın sanırım kan alacaklar sizden istediler mi?İnşallah inşallaahhh bugün kan testi verecek misiniz ?
Evet ama ilk transferimde iki yumurtam olmuştu o da tutmadı, ikinci opumdan devam ediyorum , sizinle sanırım temmuz grubunda da birlikteydik. İnşallah bu aydan hamile olarak çıkarız ya. Size de pgt önermişlerdi siz de yaptırmadınız di mi, biz de tekrar deniyoruz öylesine bakalım, bu da olmazsa kalanlara pgt yapıcaz başka çare kalmadı diyor dr. Çikolata kistleri var bende ben ona bağlıyorum. Tutmazsa başka doktorla görüşmeyi düşünüyorum kısmetBenim de 4.
Aynı opudan olan yumurtalar miydi ?
Günde 3 kere içilen ilacım varsa 8 saat ara ile içiyorum. Günde iki kez ise 12 saat arayla alıyorum.Kızlar sabah ve akşam kullandığınız ilaçlarda kaç saat ara ile kullanıyorsunuz
TeşekkürlerGünde 3 kere içilen ilacım varsa 8 saat ara ile içiyorum. Günde iki kez ise 12 saat arayla alıyorum.
Evet ben bugün progesteron verdim doktorun istediği gibi geldi çok şükür, yarın transfer için gideceğim direktHayır yarın sanırım kan alacaklar sizden istediler mi?
Merhabalar. Benim ilk transferim de 9'unda olacak gibi görünüyor. Çarşamba sabah kontrolüm var. Ondan 5 gün sonra olur dediler eğer her şey yolundaysa. Kesin tarihi çarşamba öğreneceğiz ama.Merhabalar, aksilik olmazsa ayın 10 unda olacak benim de transferim. Bu 3.olacak inşallah tekrar aynı sürece girmek zorunda kalmam. Çok yıpratıcı gerçekten yaşlandım bu süreçte. Rabbim defalarca deneyenlerin yardımcısı olsun ne sabır varmış inşallah bu ay transfer olan herkes sağlıklarla bebeğine kavuşur ben dahil
Evet donmuslara pgt önerdi yaptırmadık.Evet ama ilk transferimde iki yumurtam olmuştu o da tutmadı, ikinci opumdan devam ediyorum , sizinle sanırım temmuz grubunda da birlikteydik. İnşallah bu aydan hamile olarak çıkarız ya. Size de pgt önermişlerdi siz de yaptırmadınız di mi, biz de tekrar deniyoruz öylesine bakalım, bu da olmazsa kalanlara pgt yapıcaz başka çare kalmadı diyor dr. Çikolata kistleri var bende ben ona bağlıyorum. Tutmazsa başka doktorla görüşmeyi düşünüyorum kısmet
İnşallah son transferimiz olur da tutar bebişlerimiz benim dr 3.gün embriyosunu adetin 18.günü, 5.gün embriyosunu adetin 20.güni koyuyor öyle ama her dr farklıMerhabalar. Benim ilk transferim de 9'unda olacak gibi görünüyor. Çarşamba sabah kontrolüm var. Ondan 5 gün sonra olur dediler eğer her şey yolundaysa. Kesin tarihi çarşamba öğreneceğiz ama.
İnşallah sağlam ilerlerler benim de 3.gün donmuşlarım. Çözüp beşi bekliycez korkuyorum ama inşallah giderler beşe bakalımEvet donmuslara pgt önerdi yaptırmadık.
Doktor cozdururken iyi kalite olana kadar cozdurelim arada elenen olursa elensin dedi. Cozunurken bunlardan transfer edilecek kadar kalacak mı oda meçhul. Transfer günü belli olacak.
Benimde 4 Aralık'ta planlandı transfer. İlk tüp bebek deneyeminiz mı? Başka embriyon var mı? Bende bu sıkıntılardan daha önce ilaç kullandım ama şu sıra kendimi telkinlerle idare etmeye çalışıyorum. Senin gibi bi sürü insan var öyle düşün. Doktorunla görüş bı sürü hormon alıyoruz bende de biraz yokluyorda oralı olmamaya çalışıyorumMerhaba, 4 aralık transfer günüm. Panik yani anksiyete bozukluğum var ekstra rexapin ve xanax kullanıyorum. Transferden sonra içemicem galiba. Böyle panik atak olupta hamilelikte geçirmeyen var mı acaba. 5 yıldır paxil içiyorfum ve temmuzda bırakmıştım. Bu opu döneminde kullandığım hormon ilaçlarından sonra bende tekrar nüksetti
Bende 30 aralıkta transfer oldum belimde bi sancı var normal mi bilmiyorum ama neden ağrıyor anlamadımİnşallah bebeğin seninledir ve o güzel haberi bizlere verirsin
Bende 30 kasımda transfer oldum belimde bi sancı var normal mi bilmiyorum ama neden ağrıyor anlamadım. Benimde test günümüzde 11 aralık
anladım , benim sonuçlarımın değerlerini açıkcası unuttum dosyam hastanede , bende toksoplazma negatif çıktı tüylü hayvanlara karsı bağışıklığım yokmus ve kan koyuluğu çıktı bu kadınların %90 ında olan bir durummus. İş arkadaşım kan koyuluğu sebebi ile bebeğini kaybetti cinsiyetini öğrenmeye giderken iğneleri az gelmiş bence bu bir faktör olabilir hep duyuyorum , sizde aynı zamanda transfer olunca doğal yoldan kendiniz kanı sulandıran besinler alınYapıldı canım bendede kan pıltılaşmasına yatkınlık varmış fakat tüp bebek doktorum bunla alakası yok düşüğünün etki etmez dedi anlamadım rahim içine bir bakalım dedi rahim filmi çekilcem yarın temiz çıkarsa sanırım transfer yapcak benim MTHFR heterozigot ,4g/5g ve fxııı olan homozigot senin sonucun nasıldı bana simdi iğne vermezse napcam bilmiyorum ya ısrar edicem versin diye
embriyo glue bana da uygulandı dondurulmuş yumurta çözünürken uygulanıyor buda vitamin açısından daha zengin olduğundan rahime daha kolay yapışıyor. yani umarım yapışmıştır :)Embriyo glue yu ben de merak ediyorum hangi asamada kullanmak gerekiyor acaba belki deneyimli arkadaslar bize yardimci olur :)
Embriyo glue yu ben de merak ediyorum hangi asamada kullanmak gerekiyor acaba belki deneyimli arkadaslar bize yardimci olur :)
Benim 3 transferde de uygulandı.embriyo glue bana da uygulandı dondurulmuş yumurta çözünürken uygulanıyor buda vitamin açısından daha zengin olduğundan rahime daha kolay yapışıyor. yani umarım yapışmıştır :)