İlk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar özellikle çoğul. Hangi merkezde yaptırdınız

canım bende umut tüp bebekte yaptırdım.dr enver kurt inanaılmaz iyi bir doktor.gerçekten deneyimli ve işini biliyor.şuan ikizlerime hamileyim.umut tüp bebek sayesinde!!

canım istanbuldakını bılmıyorum pek kötülüyolar orayı ama burda yanı konyada kı çok güzel eurofertılde yaptırdım ilk denemdi ve allah nasıp ederse ikizlere hamıleyım sorun eşimdeydı

Tebrik ederim arkadaşım. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Hangi doktordu seninki. Benimkide mikro. Aynı yerde. Benimde iki embriyom var. 22 sinde teste gideceğim. Merakla bekliyorum. Darısı başıma inşallah.

Penses'inde dediği gibi İstanbul Eurofertil'i bilemicem ama ilk denemede Konya Eurofertil'de üçüz gebelik oldu canım.İnş. en doğru kararı verirsin.

Senide tebrik ederim arkadaşım. Allahım hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Benimde testime 2 gün kaldı. Merakla bekliyorum. Senin doktorun kim di ya. Aynı yerde yaptırmışız.

slm arkadaşlar bende ilk denememi Konya eurofertil hastanesinde yaptırdım çok şükür şu an 19 günlük hamileyim doktorum Sayın Dilek İncesu okadar heyecanlıyımki sanki şaka gibi kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum.İnşaAllah isteyen herkese versin harika bir ekip ile çalışıyorlar bebek gibi ilgileniyorlar ayrıca kredi kartına taksit imkanıda var siz yeterki isteyin sebebini Rabbim gönderiyor ve benim doktorum gibi deneyimli birine emanet edin kendinizi ilk muayenede kararı verdik artık çok zamanım kalmamıştı over kist tedavisi gördüm bir kez aşılama derken çok yıprandım ama şu an miyde bulantılarım bile bana mutluluk veriyor yaş 35 eder yolun yarısı ama benim için hayat daha yeni başlıyor sakın umudunuzu yitirmeyin ve neolur bana dua edin bende sizler için dua ediyorum sağ salim yavrularımıza kavuşuruz inşaAllah

cnmm hayırlı olsun cok sevındım rabbım bebegını saglıklı bısekılde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
bende olumsuz asılamalardan sonra ılk tup bebek tedavımde pozıtıf sonuca ulastık cok sukur suanda
10+4 hatalık gebeyım ve ıkız bebıslerımı sabırsızlıkla beklıyorm bende ıstanbulda memorıel de yaptırdım
cok memnunum doktorumdan mukemmel bı ekıpler kesınlıkle tavsıye ederım
bebek ısteyen herkez bıkmadan usanmadan herzaman umutlu bısekılde tedavısını arasınlar
rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın dualarım hepımız ıcın

Canım ben 9 haftalık ikizlere hamileyim şuan samsun 19 mayıs tıp fakültesi idris koçak hocamıza gidiyorum.ilk denememizdi ve tuttu allah şükürler olsun

öncelıkle hayırlı olsun canım benım ılk denemem memorıal sıslı dr nur dokuzeylul kızım yasına gırmek uzere ınsallah rabbım sanada nasıp eder

canım benim de ilk denemem ve ikizlere hamileyim 20.haftadayım..ankara üniversitesi tıp fakültesinde batuhan özmene yaptırdım....

yengem memorial şişlide yaptırdı bikerede tuttu ikiz biri kız biri erkek
yengemlerede amcamın arkadaşı tavsiye etmiş arkaaşınında ikizleri var bir kız bir erkek onlarda memorialde yaptırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…