canım istanbuldakını bılmıyorum pek kötülüyolar orayı ama burda yanı konyada kı çok güzel eurofertılde yaptırdım ilk denemdi ve allah nasıp ederse ikizlere hamıleyım sorun eşimdeydı
Penses'inde dediği gibi İstanbul Eurofertil'i bilemicem ama ilk denemede Konya Eurofertil'de üçüz gebelik oldu canım.İnş. en doğru kararı verirsin.
slm arkadaşlar bende ilk denememi Konya eurofertil hastanesinde yaptırdım çok şükür şu an 19 günlük hamileyim doktorum Sayın Dilek İncesu okadar heyecanlıyımki sanki şaka gibi kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum.İnşaAllah isteyen herkese versin harika bir ekip ile çalışıyorlar bebek gibi ilgileniyorlar ayrıca kredi kartına taksit imkanıda var siz yeterki isteyin sebebini Rabbim gönderiyor ve benim doktorum gibi deneyimli birine emanet edin kendinizi ilk muayenede kararı verdik artık çok zamanım kalmamıştı over kist tedavisi gördüm bir kez aşılama derken çok yıprandım ama şu an miyde bulantılarım bile bana mutluluk veriyor yaş 35 eder yolun yarısı ama benim için hayat daha yeni başlıyor sakın umudunuzu yitirmeyin ve neolur bana dua edin bende sizler için dua ediyorum sağ salim yavrularımıza kavuşuruz inşaAllah
genelde ilk denemede ikiz gebelik hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?