Ayy evet opu öncesi o şişkinliği bilirim ama opudan kısa bi düre sonra geçecek emin ol :) Ebru hoca bu konuda dozları çok güzel ayarlıyor. Hadi inşallah kazasız belasız çarşambayı atlat haberlerini bekliyorum kaç yumurtan toplanacak acabaYaa ne güzel darısı başıma çünkü davul gibi oldum şişmekten. Aynen canım Bende şimdi çatlatma iğnesi oldum .şuan saat gece 2:30 . Çarşamba öğlen de opu olucam .rahim dinlendirme olayını şimdi daha net anladım.Bende İstanbul dışındayım ama tedavi için abime ve anneme geldim . Ailem İstanbulda. Bende mecbur opudan sonra evime döneceğim artık adetliyken gelirim doktora. Acaba transfer için kaç gün kalmamız lazım burda. Canım senin tanıdık var mı İstanbul'da .nerde kalıyorsun geldiginde.Kendime dua edince sana da ediyorum rabbim ikimizede bu tedavinin sonucu olumlu almayı nasip etsin AMİN yine tüm herkesin tedavi uğraşanların da cefasini boşa çıkarmıştır AMİN
Sen hangi şehirden geliyorsun peki
Maalesef hiç tanıdığım yok otel tarzı yerler ayarlamaya çalıştık hep :)
Canım opu dan sonra zaten bir işin kalmayacak yaklaşık 1 buçuk ay direk evine dönersin bence
Transfer için geldiğinde hazırlık aşamasında 1 2 defa kontrole gidicez sanırım sonra zaten transfer o günde 1 2 gün seyahat etmeyi önermiyorlar bence ailen oradaysa bi süre kal
Bende sana çok dua edicem canım benim inşallah sağlıklıca ilk transferlerimiz tutar amin
Birde beslenmene çok dikkat et