İlk tüp bebek denemem

Merhaba hayirli olsun. Benim 9cu gunum bugun. 16, 17mm civarinda yumurtalar var. Cumartesi toplanacak InsaAllah. Ben de heyecanliyim 😬
Napcaz bu heycanla biz 🤭 benimde 7. Gün en büyük yumurta 14 mm olarak duydum 7 mm olanlarda var doktor ölçü verirken saydım yanlış değilse 14 yumurta var şuan ilaç dozunu artırdı gonal f 225 vuruyordum 250 oldu bugün geriden gelenlerde diğerleride daha hızlı büyüsün dedi menapur vardı zaten birde cetrotide verdi o kadar pazartesi gideceğim bakalım 🤭

Hayirli olsun canim. Cumartesi de benim toplamam olacak. Transferle ilgili birsey dendi mi?
Yok canım transfer ile alakalı birşey demedi. Sanırım ikimiz aynı ilerliyoruz. Adetimin 2. Günü 8 nisanda tedavim başlandı ikimizin de bugün tedavinin 9. Günü yumurtalarımızın boyu da aynı neden senin ki cumartesi acaba benim salı günü toplama olacak

Canım ben konu sahibiyim tüm aşamaları yazdım orda detaylar da mevcut. Adetimin ikinci günü tedaviye başladım bugün 9. Gün oluyor yumurtalar 16-17 mm ye ulaşmış tedavimin 12. Günün de yumurta toplanacak. İğnelerimden sadece bu akşam Gonal f 225 vurulacağım ve o bitiyor. Yarın sabah cetrodite oda yarın biticek ve diğer gün fitin ve çatlatma iğnesi olacağım nasipse salı günü de yumurtalar toplanacak
Ah canım evet ya okumuştum ama isme bakmamışım 🙃

Merhabalar Hanımlar bende 11 Nisan'da başladım tedaviye adetin ikinci günü ilk üç gün sadece gonal f 200 daha sonra iki gün gonal f 225 ve menapur 75 ile devam ettim bugün ki kontrolde gonal f 250 oldu menapur 75 ve ek olarak cetrotide başladık pazartesi tekrar kontrol var ve çok heycanliyim sizlerde nasıl durumlar
Bende çok heyecanlıydım bu aşamalarda inşallah sonucu güzel olur canim

Napcaz bu heycanla biz 🤭 benimde 7. Gün en büyük yumurta 14 mm olarak duydum 7 mm olanlarda var doktor ölçü verirken saydım yanlış değilse 14 yumurta var şuan ilaç dozunu artırdı gonal f 225 vuruyordum 250 oldu bugün geriden gelenlerde diğerleride daha hızlı büyüsün dedi menapur vardı zaten birde cetrotide verdi o kadar pazartesi gideceğim bakalım 🤭
Hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel ilerlemiş senin de hepimiz yavrulaması kucağımıza alalım inşallah 🥰

Yok canım transfer ile alakalı birşey demedi. Sanırım ikimiz aynı ilerliyoruz. Adetimin 2. Günü 8 nisanda tedavim başlandı ikimizin de bugün tedavinin 9. Günü yumurtalarımızın boyu da aynı neden senin ki cumartesi acaba benim salı günü toplama olacak
Carşamba bir gun ara olacak. Anlatirsin bana da heyecanliyim baya

Evet canim 4 oldu şimdi biraz kasıklarımda ve karnımda ağrı var birde vajinal tablet kullaniyorum geri geliyor ama sanki altıma yapiyomusum gibi akıntım geliyo
Bebeğin sana sıkıca tutunsun hiç bırakmasın inşallah 😍😍 ne zaman test yapacaksın

Onceden yazdin mi bilmiyorum. Acaba toplama oldugu ay mi transfer yapildi? Kaç yumurta çikti kaçi dollendi? InsaAllah 10 gune guzel haberler alirsin😍
Bende yazdimmi inan hatirlamiyorum kafam hafif dumanlı 🤣🤣🤣 heyecandan tabiki . 🙈 Yumurta toplama islemim yapıldı 13 tane yumurta toplandı sonrasında 3 tanesi dollendi 3. Gün kaliteli embriyo donduruldu 6. Gün ise diğeri donduruldu 1 i oluşmadı . 2 embriyom oldu yani biri kaliteli biri orta kalite . 1 ay ara verdi doktorum sonra kontrole gittim kist olduğunu söyledi Yasmin verdi 1 ayda öyle kullandım ve tekrar kontrole gittim . Doktorum rahmimin mükemmel olduğunu bu ay basliycagimizi söyledi yani arada 2 ay boşluğum oldu . 12 Nisan'da transferim yapıldı vajinal tablet coraspirin folikasit vitamin ve estrofem kullanıyorum şuan . 😇

Bende yazdimmi inan hatirlamiyorum kafam hafif dumanlı 🤣🤣🤣 heyecandan tabiki . 🙈 Yumurta toplama islemim yapıldı 13 tane yumurta toplandı sonrasında 3 tanesi dollendi 3. Gün kaliteli embriyo donduruldu 6. Gün ise diğeri donduruldu 1 i oluşmadı . 2 embriyom oldu yani biri kaliteli biri orta kalite . 1 ay ara verdi doktorum sonra kontrole gittim kist olduğunu söyledi Yasmin verdi 1 ayda öyle kullandım ve tekrar kontrole gittim . Doktorum rahmimin mükemmel olduğunu bu ay basliycagimizi söyledi yani arada 2 ay boşluğum oldu . 12 Nisan'da transferim yapıldı vajinal tablet coraspirin folikasit vitamin ve estrofem kullanıyorum şuan . 😇
Ay kistden ben de korkuyorum ya( insan sabirsizlandikca uzuyor sanki sureç. Benim de 15 civarlarda yumurta sayim korkuyorum kalitesiz olur diye. Bi de toplama işlemi olduğu gun size kaçi dolu kaçi dollendi diyorlar mi? Kendileri haber veriyorlar mi?

Ay kistden ben de korkuyorum ya( insan sabirsizlandikca uzuyor sanki sureç. Benim de 15 civarlarda yumurta sayim korkuyorum kalitesiz olur diye. Bi de toplama işlemi olduğu gun size kaçi dolu kaçi dollendi diyorlar mi? Kendileri haber veriyorlar mi?
Canım ara ara beni aradı embriyolog çok detay vermesede kaçının dollendigini hangi aşamada olduğunu hepsini anlatıyor . Sen nerde yaptiriyorsun

X