İlk tüp bebek denemem

Evet mutlu haberleri de peşpeşe aliriz InsaAllah. Bana sende 15den çok yumurta çikacak dedi. Tabi içi boş mu dolu mu bilemeyiz. Sadece 15den fazla çikarsa bir ay beden binlenicek bir sonraki adetde transfer yapilacak dedi. Bu ay olmasini çok istiyorum ama. Yine de sabrederim
Banada ayni sekilde cok yumurta çıkabilir dedi ve beklememiz gerekecekmis aynı şekilde yemin ederim şu durum bana sabretmeyi ogretti bende hemen olsun istiyorum aslinda ama saglikla en kalitelisi hangisiyse oyle olsin napalim☹️
Size bu bilgileri hangi aşamada verdiler acaba. Dr beni adetimin 2. Günü alttan muayene etti onun dışında ben bir daha kendisini göremedim 3 gün sonrasında kan alındı yine birşey demediler. Şu kadar yumurtan var veya bu kadar iyi diye birşey demediler acaba benim miiii sormam gerekiyordu 😑😑😑😑

Evet mutlu haberleri de peşpeşe aliriz InsaAllah. Bana sende 15den çok yumurta çikacak dedi. Tabi içi boş mu dolu mu bilemeyiz. Sadece 15den fazla çikarsa bir ay beden binlenicek bir sonraki adetde transfer yapilacak dedi. Bu ay olmasini çok istiyorum ama. Yine de sabrederim
Amin amin inşallah ard arda pozitif haberleri yazarım inşallah allahım aminnnn

Vucüd dinlendirmeyi neye göre söylüyorlar acaba

Merhaba bende Medicalparkta Perşembe günü gonal f 187.5 ve menapur 75 günlük doz ile basladim bugun kontrol vardi cetrotide ekledi ignelere cumaya kadar yumurtalar kendisi catlamasin diye. Güzel sonuclar alalim 🙏😇
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah. hangi medical parkta tedaviye devam ediyorsunuz

2 adet demezler ya. InsaAllah Normal olur hersey sorunsuz en kisa zamanda oluruz. Hersey guzel giderse tek mi çift mi transfer etmek istersiniz? Benim ikiz hamileliyim 5 ayda dusukle sonlandi. Servikal yetmezlik dendi. Başka doktoe inkar etti ama bilemiyorum. O yuzden ne yapmaliyim bilmiyorum. Genetik incelemeye gondericek misiniz?
Bende ikiz istiyorum doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek. İzmir de Erol Tavmergene gidiyorum. Kendisini pek göremesem de sorularımı hemşireyle iletiyorum bu durum biraz can sıkıcı olabiliyor. Pozitif sonuçlansın da tek dileğim

Size bu bilgileri hangi aşamada verdiler acaba. Dr beni adetimin 2. Günü alttan muayene etti onun dışında ben bir daha kendisini göremedim 3 gün sonrasında kan alındı yine birşey demediler. Şu kadar yumurtan var veya bu kadar iyi diye birşey demediler acaba benim miiii sormam gerekiyordu 😑😑😑😑
Adeyin 2ci gunu kucuk kucuk yumurtalari saydi. Bi de dün yani 5ci gunu saydi ve olçum yapti. Cumartesi gidicem bir de. Ama siz de sorun en azindan ultrasonda ne goruyorsa desin

Bende ikiz istiyorum doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek. İzmir de Erol Tavmergene gidiyorum. Kendisini pek göremesem de sorularımı hemşireyle iletiyorum bu durum biraz can sıkıcı olabiliyor. Pozitif sonuçlansın da tek dileğim
Ama ben bu kadinlar kulubunde yaşi az olsa da ikize hamileler çok fazla goruyorum. Bence Turkiyede de iki embriyo transfer edile biliyor

Adeyin 2ci gunu kucuk kucuk yumurtalari saydi. Bi de dün yani 5ci gunu saydi ve olçum yapti. Cumartesi gidicem bir de. Ama siz de sorun en azindan ultrasonda ne goruyorsa desin
Doktorun ağzını bıçak açmıyor. Cuma günü soracağım herşeyi. Ama zaten bir problem olsa söylenir ben iyi olan şeyleri de duymak istiyorum. Bunları dile getireceğim

Daha once de zorlu tedavilerden sonra tuo bebege karar verirken hamile kaldim. Ilk iki ay korunduk düşükden sonra ama sonra korunmadik tedaviyle de olmadi dogal da. 3 senelik evliyim. Biz de karar verdik tupe. Peki sizin hikayeniz ne?
Ben konu sahibiyim :) hikayem yazıyor ayrıntısıyla. Eşimin spermi çok az ve morfoloji kötü. Bende bir problem yok çok şükür

Ama ben bu kadinlar kulubunde yaşi az olsa da ikize hamileler çok fazla goruyorum. Bence Turkiyede de iki embriyo transfer edile biliyor
Kliniğe göre değişiyor yüksek ihtimalle ben doktoruma söyleyeceğim eğer öyle birşey olursa çok iyi olur çünkü bu tedavi hem maddi hem manevi yoruyor en azından bi taşla iki kuş misali olur

Ben ilk adetten bir hafta önce gittim ozaman yunurta rezervimin iyo göründüğünü bu sekilde olursa yumurta toplamadan sonra transfer icin bekleme ihtimalin yüksek oldugunu soyledi. Sonra reglin 2. Günü gittim ignelere basladik 5 gün sonra (yani dün) gittgimde yumurtalarimin guzel geliştiğini söyledi. Ama boyutlarini soylediyse bile ben hatırlamıyorum heyecandan,🙈 ama ben 3 seferde de doktorumu gördüm onla direk konuştum

Size bende eslik edeyim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah güzel haberler alırsınız. Bende sizler gibi yarın kontrole gideceğim ve bugün cetrotide iğne yaptım. Ben gonal f ve merioferti 300 dozda kullanıyorum + saizen 0.5 ml kullanıyorum. Yumurta boyutlarınızı merak ettim. Adetin 2. Günü kaçtı gonal f ve meriofert sonrası kaçıncı günde kac mm oldu

Yasal olarak tek transfer yapiyoruz dediler ama imkan varmi ? Yani benim yaş 31 olduğu için bu arada 35 yas ustune birden fazla oluyormus yada tekrarli negatid denemesi olan varsa saniirm. Aslında ikiz isterim tabi hayırlısı 😇🙈 cok gecmis olsun bu arada umarim bu gebeliginiz saglikla sonuclansin🙏🙏🙏
İlk tüp bebek tedavimdi, çift embriyo transfer edilmişti ve ikizlere hamile kalmıştım. Yaşım da 30’du. Kliniğe göre değişiyor olabilir, doktorunuza danışın bence. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Tüp bebek tedavisine yeni başlayanlar için akıllarda kalan bir çok soru işaretleri benim de yaşamış olduğum durumdan ötürü yazmak istedim deneyimlediğim bir çok şeyi. Sormak istediğiniz ne olursa olsun sorun bildiğim soruları seve seve cevaplarım.

• 9şubat çarşamba günü ilk görüşmemize gittik. Erol bey muayene etti ve ikimizde de kan tahlilleri istedi. Eşimd’den sperm testi. Muayene ücreti 750₺ sperm testi 200₺. doktor kullanmam için folikasit verdi folbiol 21₺
  • 11 Şubat cuma günü kan tahlillerimizi verdik. Devlet hastanesinde.
  • 14 Şubat sonuçlarımız çıktı benim amh testi 04.03. Dr bizi salı günü görmek istedi. Eşimin morfoloji düşükmüş. Ürolog dr muayene edecekmiş. Yarın göreceğiz bakalım :KK43: bu arada sperm 2 milyondan 4 milyona yükselmiş dediler 2 ayda
  • 16 Şubat bugün üroloji doktoru Eşimi muayene etti. Bir sorun olmadığını söyledi hormon testi istedi. Yarın aç karınla kan verecek. Morfoloji sperm azlığından dolayı canlı sperm çok düşük. Dr 15 gün sonra spermlerine tekrar bakalım dedi. Sperm vermişken onları donduracağız dedi. Ürolog dr. Muayene 350₺ verdik.
  • 3 Mart tekrar sperm vermeye gittik. 2 tane motil sperm olduğunu söylediler donduracağız tekrar sperm isteyeceğiz dendi. Senelik Dondurma işlemi için 2000₺ verdik. Sperm testi için ise 200₺ verdik.
  • 11mart tekrar sperm verdik 200₺ ve kan istediler sperm için ona ait olduğunu bilmek içinmiş. Hiç sperm çıkmadı:KK43:
  • 25 Mart sperm vermeye gittik ve yine hiç donduracak hareketli sperm bulamadılar:KK43: 200₺ sperm ücreti verdik
  • 6 Nisan sperm vermeye gittik bir damlada 6 tane hareketli sperm çıktı ve dondurdular çok sevindik ve spermlerin onun olduğuna dair kan alındı 200₺ sperm ücreti verdik
  • Proxxed plus ilaç aldık 350₺ bir daha alındı 350₺
  • 08 Nisan Eveeettt tedavi sürecim başladı iki kutu gonal f 900 ve 3 kutu cetrotide iğne verdiler muayene ve kan sonuçlarım güzel çıkınca. Dr başlamayı uygun gördü. 3 gün Gonal f 200 vurulcam sonrası için hastaneye gidip kana bakılacak durumuma göre ilaçları ona göre verecekler. Tüp bebek tedavisi için 13.500₺ istediler. İlk 9.000 15nisanda vereceğiz. 4.500₺ yumurta toplama işleminde
  • 11 Nisan bugün 9da kan verdim Gonal f 225 e çıkardılar ve sabah 9-10 arası cetrodite iğne cuma günü yine gideceğim.
Şu mübarek günlerde inşallah Rabbim versin güzel bi evlat emekleriniz boşa gitmesin cnm bnde 2buçuk senelik evliyim henüz yok çocuk içinde bnada nasip etsin rahim filmi istedi bndende doktorum şimdi güzel bi hastane bulup bayram sonrası düşünüyorum allah izin verirse

Ben ilk adetten bir hafta önce gittim ozaman yunurta rezervimin iyo göründüğünü bu sekilde olursa yumurta toplamadan sonra transfer icin bekleme ihtimalin yüksek oldugunu soyledi. Sonra reglin 2. Günü gittim ignelere basladik 5 gün sonra (yani dün) gittgimde yumurtalarimin guzel geliştiğini söyledi. Ama boyutlarini soylediyse bile ben hatırlamıyorum heyecandan,🙈 ama ben 3 seferde de doktorumu gördüm onla direk konuştum
Bende yarın yani 15. De muayeneye gideceğim bakalım ne diyecekler ve bizzat soracağım

Size bende eslik edeyim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah güzel haberler alırsınız. Bende sizler gibi yarın kontrole gideceğim ve bugün cetrotide iğne yaptım. Ben gonal f ve merioferti 300 dozda kullanıyorum + saizen 0.5 ml kullanıyorum. Yumurta boyutlarınızı merak ettim. Adetin 2. Günü kaçtı gonal f ve meriofert sonrası kaçıncı günde kac mm oldu
Canım şöyle söyliyim ne dr ne hemşire kimse yumurtan şu mm diye birşey söylemedi herşey yolunda sensin ve benim de hiç sormak aklıma gelmedi. Yarın soracağım herşeyi. Amh değerim 4.03 ben de bir sorun yok çok şükür. İnşallah hepimizin tedavisi hayırlısıyla sonuçlanır

X