İlk tüp bebek denemem

Bana pes peşe dediler ama bidakine bende öyle denerim
Doktorun nasıl dediyse öyle uygula canım ben diyorum ya kişiye göre değisiyor olabilir herkesin doktoru kişiye özel tedavisi var belki sana boyle iyi gelicektir sonucta doktordan daha iyi bilmiyoruz ama doktorum bana bu sekil onermisti

Evet canim destek amacliymis şaşırdım bende . Hattaaa transferden birgün önce ve transfer sabahı jeligra bir şase yarısını icirdiler . Jeligra erkekler için sertlesmeyi sağlayan bir jel 🙈🙈🙈🙈 bu arada şunuda söylemeden edemiycem jeeligranin tadı çilekli puding gibi hahahah aşırı güzel bı paket daha yiyesim geldi 🤣🤣🤣🤣🤣 sordum ve içindeki bir madde transferi kolaylastiriyormus
Yaaaa hahahaha deneyimlenmiş oldun hadi hayırlısı bakalım. Benim de yarın yumurta toplanacak

Ya benim 1 yumurtam var onu toplucaz oda boş yada kalitesiz çıkabilir. Yüzdeye vurunca yarı-yarıya döllenme ihtimali var gibi. dua edim şu köşede 🤲
Bi arkadaşıma da aynısını söylediler 1 yumurta olmuş sadece hatta doktor Aşılama yapalım dedi arkadaşım ben bu kadar ilaç kullandım şansımı denemek istiyorum dedi ve o bir yumurta embriyo oldu tuttu şu an 30 haftalık hamile ve devlette tüp bebek yaptırdı mucizeler seninle olsun rabbim kolaylaştırsın inşallah 😍😍😍

Bi arkadaşıma da aynısını söylediler 1 yumurta olmuş sadece hatta doktor Aşılama yapalım dedi arkadaşım ben bu kadar ilaç kullandım şansımı denemek istiyorum dedi ve o bir yumurta embriyo oldu tuttu şu an 30 haftalık hamile ve devlette tüp bebek yaptırdı mucizeler seninle olsun rabbim kolaylaştırsın inşallah 😍😍😍
Ne güzel Umut verici bir mesaj 😍 yeter mi inanalım 🥲🤰

Ne güzel Umut verici bir mesaj 😍 yeter mi inanalım 🥲🤰
Benim mesajlarıma da bakarsanız görürsünüz benimki de bir mucize bebek çok şükür rabbim iptal olan tüp bebek tedavisinde kendiliğinden hamile kaldım 😍rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın yollarımız hep güzelliklere açılsın dua edelim inanalım olacak Bi gün vakti geldiğinde

X