İlk tüp bebek denemem

Canım ara ara beni aradı embriyolog çok detay vermesede kaçının dollendigini hangi aşamada olduğunu hepsini anlatıyor . Sen nerde yaptiriyorsun
Ben Azerbaycanliyim. Ama doktorum turk. Onder Tulumbaci. Çok beyefendi çok iyi doktor. InsaAllah guzel haberler verirler çarşambaya kadar nasil sabredicem bilmiyorum😞

Düzeltiyorum. Cetrotide öğlen 2 de yapıyorum gonal f + meriofert + saizen bu üçünü de pes peşe yapıyorum akşam 9.da
Canım cevap verildimi verilmedimi bilmiyorum ama sabah biri aksam biri oglen 12 ile 1 arasi cetrotide olarak uyguluyordum doktorum oyle onermisti ama kişiye gorede degisebilir bişeyde diyemiyorum

Merhaba ben adetin 2ci gunu başladim. O gun yumurtalari saydi sadece. tedavimin 3cu gunu, ve adetimin 5ci gunu en kucuyu 10mm olmakla buyumuşduler. 10 11 civariydi yumurta boyutu. Yarin tekrar ultrasona giricem. Adetin 9cu gunu okacak. Ben de çok merak ediyorum tedavi alanlarin yumurta boyutlarini. Bana istedigimiz gibi dedi doktor ve dozda degisiklik yapmadi sadece cetrotide ekledi çatlamayi onlemek için. Bi de arkadaşlar ben gonal, menapur ve cetrotideyi ard arda vuruyorum. Yani birini vurup digerini hazirliyorum. Eşim yapiyor igneleri o da akşam 7 gibi geliyor o yuzden hepsini akşam yapuyorum. Acaba aralarina zaman koymali mi?
Sabah oglen aksam diye ayırmıştı doktorum peş peşe yapmayı hiç onermedi hayırlısı olsun artık doktorun o şekilmi önerdi

Sabah oglen aksam diye ayırmıştı doktorum peş peşe yapmayı hiç onermedi hayırlısı olsun artık doktorun o şekilmi önerdi
Yok canim oyle yap ya da yapma dememişdi. Ama dün sorduk hiç sorun degil dedi. Zaten tedavim bitmek uzere. Olumsuz birsey yaşamadim. Umarim yaşamam da. Sjzin kaçinci gun tedavide?

Ay kistden ben de korkuyorum ya( insan sabirsizlandikca uzuyor sanki sureç. Benim de 15 civarlarda yumurta sayim korkuyorum kalitesiz olur diye. Bi de toplama işlemi olduğu gun size kaçi dolu kaçi dollendi diyorlar mi? Kendileri haber veriyorlar mi?
Benim dün toplandı 8 tane bugün arayıp 7 si dolu çıktı 3 ü döllendi yarın yine bilgi vercez dediler

Aynı hissediyorum sanki tutmamış gibi belirtilere de takılmak istemiyorum bana ovitrele iğnesi yaptılar transferden hemen sonra yoksa 8. Günden itibaren test yapardım beklemekten başka yol yok

Aynı hissediyorum sanki tutmamış gibi belirtilere de takılmak istemiyorum bana ovitrele iğnesi yaptılar transferden hemen sonra yoksa 8. Günden itibaren test yapardım beklemekten başka yol yok
Bende ovitrelle yaptım hatta 3 te 1 ini yap dediler ben unuttum tamamını yaptım şaka gibi ..

Transferden sonra mı ovitrelle veriyorlar
Evet canim destek amacliymis şaşırdım bende . Hattaaa transferden birgün önce ve transfer sabahı jeligra bir şase yarısını icirdiler . Jeligra erkekler için sertlesmeyi sağlayan bir jel 🙈🙈🙈🙈 bu arada şunuda söylemeden edemiycem jeeligranin tadı çilekli puding gibi hahahah aşırı güzel bı paket daha yiyesim geldi 🤣🤣🤣🤣🤣 sordum ve içindeki bir madde transferi kolaylastiriyormus

Canım cevap verildimi verilmedimi bilmiyorum ama sabah biri aksam biri oglen 12 ile 1 arasi cetrotide olarak uyguluyordum doktorum oyle onermisti ama kişiye gorede degisebilir bişeyde diyemiyorum
Bana pes peşe dediler ama bidakine bende öyle denerim

X