İlk tüp bebek denemem

Yumurta çatlatma büyüme olayı kişiden kişiye değişiyor tabi sabırlı olmak lazım ben iğnelerim biteceği günü iple çekiyordum iğne saati yaklaştığın da kalbim hızlanıyordu psikolojik herhalde ben kendime vurdum iğneleri tamam iğneler ufacık ama insan kendine o acıyı verirken çok değişik his

Yumurta çatlatma büyüme olayı kişiden kişiye değişiyor tabi sabırlı olmak lazım ben iğnelerim biteceği günü iple çekiyordum iğne saati yaklaştığın da kalbim hızlanıyordu psikolojik herhalde ben kendime vurdum iğneleri tamam iğneler ufacık ama insan kendine o acıyı verirken çok değişik his
Evet ilk verdikleri yumurta büyüme iğnesi hiç hissetmedim ama şimdiki verdikleri çok acıyor yani iğneyi vurdugum yer bildiğin yanıyor açıyor çok farklı bir his.
Hepsi kucağıma evlat alabilmek için

Evet ilk verdikleri yumurta büyüme iğnesi hiç hissetmedim ama şimdiki verdikleri çok acıyor yani iğneyi vurdugum yer bildiğin yanıyor açıyor çok farklı bir his.
Hepsi kucağıma evlat alabilmek için
O yakan iğne cetrodite tır büyük ihtimalle benimde yanıyordu dr sorduğum da normal demişti. O yumurtayı gününden önce çatlamasını engelliyor

Bugün ignemin 7. Gunundeyim yarın sekiz ve son normalinde salı günü tekrar doktora gozukecem
Hayırlısı olsun inşallah yumurtalar bolca büyüsün güzel güzel döllensin :) süreci bizimle de paylaşırsın hepimizin burada pozitiflerimizi paylaşalım Allahımmmm AMİN 🌸🤲

merhaba kızlar bende dün opu oldum , opu olacaklar hiç korkmayın çok kısa süren basit bir işlem sonrasında insan rahatlıyor bile , ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine katıldım düşünün 😅 tek kötü yanı hala cedrodite iğnesine devam ediyor olmam 🥲

merhaba kızlar bende dün opu oldum , opu olacaklar hiç korkmayın çok kısa süren basit bir işlem sonrasında insan rahatlıyor bile , ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine katıldım düşünün 😅 tek kötü yanı hala cedrodite iğnesine devam ediyor olmam 🥲
Opu dan sonra neden cedrotide ye devam ediyorsun ki

Neden iğneye devam ediyorsun peki

Opu ney

Yumurta toplama ozaman çok uzun sürmüyor
Tam olarak nasıl du ameliyatla mi alındı yoksa muayene olduğun yerde orda mi alındı
Ameliyathanede genel anestezi altında 20dklık işlem odada yarın saat dinlendiriyorlar sonrası taburcu

X