- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Aaaa süperrrr insallahhhhh birsuru kaliteli embriyo olur22 yumurta toplanmış canım bugün arayıp kaçının döllendiğini söyleyecekler
İnşallah canım. Embriyolar sonra dondurulup istediğim zaman yeniden tüp bebek yapabilirim onlarla dimi?Aaaa süperrrr insallahhhhh birsuru kaliteli embriyo olur
Seni çok iyi anlıyorum ikiz çocuk harika bir şey bende isterdim ikiz olmasını ama evde kayınvalidem ve kayinpederim ile yasiyorum ikiside yaşlı ve hasta ikiz olursa çok çok zorlanirim diye düşünüyorumBen tek çocukta kalmak istemiyorum çocuğumu kardeşsiz bırakamam o yüzden ikiz çok istiyorum
Tabiki yaptırabilirsin canimİnşallah canım. Embriyolar sonra dondurulup istediğim zaman yeniden tüp bebek yapabilirim onlarla dimi?
Anlıyorum tabi sende haklısın sağlıklı oluşunda bir tane olsun. Test ne zaman yapacaksınSeni çok iyi anlıyorum ikiz çocuk harika bir şey bende isterdim ikiz olmasını ama evde kayınvalidem ve kayinpederim ile yasiyorum ikiside yaşlı ve hasta ikiz olursa çok çok zorlanirim diye düşünüyorum
Öyle düşünme. Ben de iki embriyo transfer olmuştum, ikisi de tutundu ve oğlumun biri vefat etti doğduktan 3 dakika sonra. Her şeyin hayırlısını isteyin. Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Tutmuştur inşallahbenim istediğim bi taşla iki yavru olsun bu eziyeti bir daha çekmek istemiyorum tüm zorlukları acıları kadınlar çekiyor
Aslında bugün yapsam çıkar ama doktorum 24 u dedi beklerim belki kafam karışık beklesemmi yapsammi bilemedim . 12 Nisan'da transferim oldu .Anlıyorum tabi sende haklısın sağlıklı oluşunda bir tane olsun. Test ne zaman yapacaksın
Çok üzüldümÖyle düşünme. Ben de iki embriyo transfer olmuştum, ikisi de tutundu ve oğlumun biri vefat etti doğduktan 3 dakika sonra. Her şeyin hayırlısını isteyin. Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Genelde uzanmaya çalışıyorum 4 yaşında kızım var yaramaz hiç durmuyor aniden kalkmak zorunda kaliyorumAni hareket yapma sakın ve yatarken gerilme
Bugün yapsan kesin çıkarAslında bugün yapsam çıkar ama doktorum 24 u dedi beklerim belki kafam karışık beklesemmi yapsammi bilemedim . 12 Nisan'da transferim oldu .
CanimmmÖyle düşünme. Ben de iki embriyo transfer olmuştum, ikisi de tutundu ve oğlumun biri vefat etti doğduktan 3 dakika sonra. Her şeyin hayırlısını isteyin. Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ani hareketler çok riskli. Transferinizin kaçıncı günündesinizGenelde uzanmaya çalışıyorum 4 yaşında kızım var yaramaz hiç durmuyor aniden kalkmak zorunda kaliyorum
Sen yinede yavaş hareket etmeye çalış çünkü okadar zorlu süreçten geçiyoruz inşallah tutarda bunları düşünmeyiz :)Genelde uzanmaya çalışıyorum 4 yaşında kızım var yaramaz hiç durmuyor aniden kalkmak zorunda kaliyorum
Hadi inşallah bebişi seninledir güzel haberlerini alirizValla benim belirtim uok arada adet olcak gibi ağrılarım oluyor çok çok az sonra geciyo birde göğüslerim dolgun ve aciyo ama oda ilaçlardan
Transfer gününuyle beraber 7. GünümAni hareketler çok riskli. Transferinizin kaçıncı günündesiniz
Ay inşallah önce sen güzel haber vereceksin sanırımSen yinede yavaş hareket etmeye çalış çünkü okadar zorlu süreçten geçiyoruz inşallah tutarda bunları düşünmeyiz :)
7 yılda okadar çok test yaptım ki fobim haline geldi oyuzden gidip yaptırmaya korkuyorumAy inşallah önce sen güzel haber vereceksin sanırım
Dimi hem korku bir yandan merak inşallah tutmuştur rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın hepinize7 yılda okadar çok test yaptım ki fobim haline geldi oyuzden gidip yaptırmaya korkuyorum
İnşallah canım benimDimi hem korku bir yandan merak inşallah tutmuştur rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın hepinize