- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Rabbim dermansız dert vermesin yeterki o ol desin. Tutması için bir sperm yeter çok şükür teknoloji gelisti . inşallah hepsi dollenir morelini bozmaBen 1,5 senelik evliyim 4 kere test yaptım testlerde hayalet çizgiyi arıyordumsonradan öğrendik ki doğal yolla gebelik mümkün değilmiş eşimin sperm sayısı çok az bende artık ne test aldım nede ümitlendim. Kp tüpbebek merkezi araştırdı her süreçte yanımızdalardı. Bayramdan sonra transferim var hayırlısıyla olsun düşünmemeye çalışıyorum
Hiç üzülme ve ümitsizliğe kapılma sperm 1 tane bile olsa kaliteli . Yetiyor sonuçta embriyoyu dollesin yeter . Güzel düşün güzel olsunBen 1,5 senelik evliyim 4 kere test yaptım testlerde hayalet çizgiyi arıyordumsonradan öğrendik ki doğal yolla gebelik mümkün değilmiş eşimin sperm sayısı çok az bende artık ne test aldım nede ümitlendim. Kp tüpbebek merkezi araştırdı her süreçte yanımızdalardı. Bayramdan sonra transferim var hayırlısıyla olsun düşünmemeye çalışıyorum
Gram aklımdan cikmiyo aynı bu resimdeki gibiyim
Kötü değil bence inşallah cumaya kadar hepsi bölünmeye devam ederSizce 5 döllenme iyimi?
Amin inşallahKötü değil bence inşallah cumaya kadar hepsi bölünmeye devam eder
İnşallah hepsi sağlıklı embriyo olur.Sizce 5 döllenme iyimi?
İnşallah çok güzel sayıda toplanmış 22 adet bu sayıya göre neden 5 tane döllenmiş acabaAmin inşallah
İnşllahİnşallah hepsi sağlıklı embriyo olur.
15 tanesi kaliteliymiş sadece 5 tanesi döllenmişİnşallah çok güzel sayıda toplanmış 22 adet bu sayıya göre neden 5 tane döllenmiş acaba
Evet morfoloji de kötüydü çünkügeceyagmuru Sen sayıya takılma, önemli olan kalitesi. Az döllenmesinin nedeni sperm olabilir.
Anladım. 5 tanesi sağlıklı olur inşallah, gerisini takma kafana.Evet morfoloji de kötüydü çünkü
Çok şükür morfoloji kötü olmasına rağmen gayet güzel ozaman sayı .sen moralini yüksek tut protein ağırlıklı beslen vücudunu hazırla inşallah bebisin senle olur15 tanesi kaliteliymiş sadece 5 tanesi döllenmiş
İnşallah canım inşallahÇok şükür morfoloji kötü olmasına rağmen gayet güzel ozaman sayı .sen moralini yüksek tut protein ağırlıklı beslen vücudunu hazırla inşallah bebisin senle olur
Sürekli okuyorum formları tek yumurtası dollenip onunla hamile kalan bile varmış güzel düşünelim güzel olsun gorumceminde 10 yıldan sonra oldu tüp bebek ikiz devlette ve 2. Gün embriyosu inşallah seninde ikizlerin olur.yani diyeceğim yeterli rabbim ol desinİnşallah canım inşallah
Kesinlikle öyle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahSürekli okuyorum formları tek yumurtası dollenip onunla hamile kalan bile varmış güzel düşünelim güzel olsun gorumceminde 10 yıldan sonra oldu tüp bebek ikiz devlette ve 2. Gün embriyosu inşallah seninde ikizlerin olur.yani diyeceğim yeterli rabbim ol desin