Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gece bulntısı olan tek benim die düşünüodum yalnız değilmişim demek ki:dance ben bol meyveyle bastırmaya çalışıorm canım gece gece meyve yiyorum biraz azaltıo[/QUOute
canım bende gece gece meyve falan yemek istemiyorum gerçi bulandımı hiç bişey istemiyorum genelde su içince oluyo ama canımda bazen çok su içmek istiyo ne yapcaz böyle hiç bilmiyorum bebeklerimiz sağlıklı olsunda herşeye katlancaz allhım başka dert vermesin:CüvCüv:
bu arada benimde 9 +1 günlük...vereliniortak
canım senin son adet tarihi ne zamandı
canım benim sat 28 mart 2 ocak dedi doğumu inş.
canım benimde sat 29 mart doğum tarihim 3 ocak :) sabırsızlıkla 9 haziranı bekliyorum 3 haftadır bebişimi görmedim ,merak ediyorum..
arkadaşlar bugün kalp atışlarını duydum bebeğimin.ama dr benden kan idrar tahlili filan istemedi hiç neden acaba?bugün itibarıyla 7 haftalık hamileyim.sizden istedimi tahlil*
canım en son 6+4 günlükken gördüm kalp atışlarını duydum..dr herşey normal 1 ay sonra gel demişti..sen kaç hafta arayla gidiyorsun?1 ay bana çok uzun gibi geldi ama genelde öyle çağırıyomuş dr son aylara kadar...(sorun yoksa tabi)
arkadaşlar bugün kalp atışlarını duydum bebeğimin.ama dr benden kan idrar tahlili filan istemedi hiç neden acaba?bugün itibarıyla 7 haftalık hamileyim.sizden istedimi tahlil*
slm kızlar bende 21 mayısta gittigimde gördum kalp atısalrını ozaman 6+2 diydım. suan 8haftalık hamile oluyorum sanırım drlarınj hesabı farklı oıldugu için kafam karıstı evet ya buradan paylaşalım herseyı.dr bana test vermişti bir sürü kan idrar yaptrdım iyi dedı.tekrar gelmene gerek yok dedı 2 li test için 5temmuz dedı.
kızlar bişiy sorucam sac boyatmak yasakmı.cok sık sac boyatmam beyaz fln yokda gecen sene boyatmsıtım aktı kötu duruyor sadece o değişik renk olan kısımları kendı sac rengıme boyatcam diplerden değil tek renk olsun istiyorum bitkiselle boyatsam bişiy olurmukıı