aaayyy niye önceden sölemedin bi saattir başka konuya bakıom şaş oldumcanım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682238 bu konudan bakcan 19.sayfa itibariyle toplam 29 sayfa var zaten bu konuda farklı konuya bakıyosun sanrm
arkadaşlar giyeyimde ben 1.70 boyunda 54 kiloyumbende farklı sizde farklı durur bence boy konusunda bana yere kadar geliyo öyle sevdiğim için kestirmedim uzunsa kesersiniz
yok canm ya oğlum hasta gidemiyorum çarşamba hastaneye gidicem ama hem hastane hem kargo yapamam bence sende hiiiççç gönderme bu aralar biraz bekletelim cnm olur mucanım ürünleri bugün gönderemedim nikah işlemleri için uğraşıyorumda ..sen yarın gönderebilcek misin ?
yok canm ya oğlum hasta gidemiyorum çarşamba hastaneye gidicem ama hem hastane hem kargo yapamam bence sende hiiiççç gönderme bu aralar biraz bekletelim cnm olur mu
yok canm benmkide kalsın buara hastaneye falan çok gidiyom kargo gelirse evde olmayada bilirim oyüzdencanım cuma falan yapalım o zman kargoları sanada uyarsa.ya da gönderirim ben sen müsait olunca gönderirsin
yok canm benmkide kalsın buara hastaneye falan çok gidiyom kargo gelirse evde olmayada bilirim oyüzden
bakıcam canm işte biyere çıkamıyorum bebek yüzünden birine sorcam belki veren olur haber veririm sanaanladım canım ne zmana müsait olursun peki senin kargoyu kimse veremez mi peki senin yerine.
bakıcam canm işte biyere çıkamıyorum bebek yüzünden birine sorcam belki veren olur haber veririm sana
tmm cnm en kısa zamanda ayarlarız inşş..tamam canım verirsen yarın falan ya da ne zaman olursa haber ver banada bende ödeyerek gönderim kargonu.
tmm cnm en kısa zamanda ayarlarız inşş..
ikiside yepyeni 1 yada 2 kez giyildi dediğim gibi hiç bi defermasyon yok ben kahverengi olanı 95 mavi olanı 120 ye almıştım 50 den veriyorum tanesini
büyük ihtimalle gidemicemde sen ne sabırsız çıktın kız bi rahat dur ilk fırsatta götürcem bebeğin olunca görcem senicanım eşinle konuşabildin mi gidebilcek misin kargoya yarın
büyük ihtimalle gidemicemde sen ne sabırsız çıktın kız bi rahat dur ilk fırsatta götürcem bebeğin olunca görcem seni
ben öle tez canlıyım napim kız:)kız dur daha bi ewleniim de bebek çok sonraki iş:)çok var daha çocuğa.oraya geldiğimde masterı tamamladıktan sonra kısmetse 2-3 sene sonra yani canım
oooooo sen çok beklersin valla annelik kadar güzel bişey yok 2 3 seneye kadar anlayamazsın o duyguyu
yapcak bişey yok napalım kısmet
Eki Görüntüle 948049 Eki Görüntüle 948050 Eki Görüntüle 948051 karaca marka gelinlik ayakkabım 37 no önünde ufacık aşınma var resimde görünüyo oyüzden 45tl
Eki Görüntüle 948052 Eki Görüntüle 948053 rugged tüylü terlik sıfırdır kullanmadım 38 no 15tl
Eki Görüntüle 948054 Eki Görüntüle 948055 as ipek eşarp kullanılmadı 30tl
Eki Görüntüle 948056 mor parlak elbisem yakası dökümlü özel dikim sayılı giyildi 40tl
Eki Görüntüle 948057 Eki Görüntüle 948058 Eki Görüntüle 948059 siyah kahverengi çantam sayılı kullanıldı arkada topcuğu düştü diktim belli bile olmuyo ama oyüzden fiyat düşük sadece 35tl
bikaç çanta daha var ilgilenen olursa resim eklerim fiyatta yardımcı olurum hayırlı alışverişler........
diğer topiklerimde resmleri var cnmÇantalar sporsa ilgileniyorum
diğer çantalr bunlar canmEki Görüntüle 948502 Eki Görüntüle 948503 kahve rengi harf desenli çanta 1 2 kez kullandım bebeğimle yetmiyo oyüzden satıyorum çok cepli kullanışlı sadece 25 tl
Eki Görüntüle 948505 Eki Görüntüle 948507 yeşil beyaz çok hoş duran bi çanta 1kez kullandım bebekle yetmiyo çünkü sadece 15tl