ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

arkadaşlar giyeyimde ben 1.70 boyunda 54 kiloyum bende farklı sizde farklı durur bence boy konusunda bana yere kadar geliyo öyle sevdiğim için kestirmedim uzunsa kesersiniz

canım ürünleri bugün gönderemedim nikah işlemleri için uğraşıyorumda ..sen yarın gönderebilcek misin ?

canım ürünleri bugün gönderemedim nikah işlemleri için uğraşıyorumda ..sen yarın gönderebilcek misin ?
yok canm ya oğlum hasta gidemiyorum çarşamba hastaneye gidicem ama hem hastane hem kargo yapamam bence sende hiiiççç gönderme bu aralar biraz bekletelim cnm olur mu

yok canm ya oğlum hasta gidemiyorum çarşamba hastaneye gidicem ama hem hastane hem kargo yapamam bence sende hiiiççç gönderme bu aralar biraz bekletelim cnm olur mu

canım cuma falan yapalım o zman kargoları sanada uyarsa.ya da gönderirim ben sen müsait olunca gönderirsin

arkadaşlar hiç mi beğenmediniz yorum bile yok çok üzülüyorum takasa açık olduğum halde kimseden tık yok bi bakın lütfen yaaa çirkin deyin bari beğenmedik deyin sanki kimse hiiççç bakmıyo gibi

büyük ihtimalle gidemicemde sen ne sabırsız çıktın kız bi rahat dur ilk fırsatta götürcem bebeğin olunca görcem seni

ben öle tez canlıyım napim kız:)kız dur daha bi ewleniim de bebek çok sonraki iş:)çok var daha çocuğa.oraya geldiğimde masterı tamamladıktan sonra kısmetse 2-3 sene sonra yani canım

ben öle tez canlıyım napim kız:)kız dur daha bi ewleniim de bebek çok sonraki iş:)çok var daha çocuğa.oraya geldiğimde masterı tamamladıktan sonra kısmetse 2-3 sene sonra yani canım

oooooo sen çok beklersin valla annelik kadar güzel bişey yok 2 3 seneye kadar anlayamazsın o duyguyu

Çantalar sporsa ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…