ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

arkadaşlar giyeyimde ben 1.70 boyunda 54 kiloyum :KK9: bende farklı sizde farklı durur bence boy konusunda bana yere kadar geliyo öyle sevdiğim için kestirmedim uzunsa kesersiniz :KK34:

canım ürünleri bugün gönderemedim nikah işlemleri için uğraşıyorumda ..sen yarın gönderebilcek misin ?

canım ürünleri bugün gönderemedim nikah işlemleri için uğraşıyorumda ..sen yarın gönderebilcek misin ?
yok canm ya oğlum hasta gidemiyorum çarşamba hastaneye gidicem ama hem hastane hem kargo yapamam bence sende hiiiççç gönderme bu aralar biraz bekletelim cnm olur mu

yok canm ya oğlum hasta gidemiyorum çarşamba hastaneye gidicem ama hem hastane hem kargo yapamam bence sende hiiiççç gönderme bu aralar biraz bekletelim cnm olur mu

canım cuma falan yapalım o zman kargoları sanada uyarsa.ya da gönderirim ben sen müsait olunca gönderirsin

arkadaşlar hiç mi beğenmediniz yorum bile yok :KK50: çok üzülüyorum takasa açık olduğum halde kimseden tık yok bi bakın lütfen yaaa çirkin deyin bari beğenmedik deyin sanki kimse hiiççç bakmıyo gibi :KK14:

büyük ihtimalle gidemicemde sen ne sabırsız çıktın kız bi rahat dur ilk fırsatta götürcem bebeğin olunca görcem seni :KK1:

ben öle tez canlıyım napim kız:)kız dur daha bi ewleniim de bebek çok sonraki iş:)çok var daha çocuğa.oraya geldiğimde masterı tamamladıktan sonra kısmetse 2-3 sene sonra yani canım:KK1:

ben öle tez canlıyım napim kız:)kız dur daha bi ewleniim de bebek çok sonraki iş:)çok var daha çocuğa.oraya geldiğimde masterı tamamladıktan sonra kısmetse 2-3 sene sonra yani canım:KK1:

oooooo sen çok beklersin valla annelik kadar güzel bişey yok 2 3 seneye kadar anlayamazsın o duyguyu :KK1: :KK9:

Eki Görüntüle 948049 Eki Görüntüle 948050 Eki Görüntüle 948051 karaca marka gelinlik ayakkabım 37 no önünde ufacık aşınma var resimde görünüyo oyüzden 45tl :KK30:
Eki Görüntüle 948052 Eki Görüntüle 948053 rugged tüylü terlik sıfırdır kullanmadım 38 no 15tl
Eki Görüntüle 948054 Eki Görüntüle 948055 as ipek eşarp kullanılmadı 30tl
Eki Görüntüle 948056 mor parlak elbisem yakası dökümlü özel dikim sayılı giyildi 40tl
Eki Görüntüle 948057 Eki Görüntüle 948058 Eki Görüntüle 948059 siyah kahverengi çantam sayılı kullanıldı arkada topcuğu düştü diktim belli bile olmuyo ama oyüzden fiyat düşük sadece 35tl :KK30:
bikaç çanta daha var ilgilenen olursa resim eklerim fiyatta yardımcı olurum hayırlı alışverişler........:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Çantalar sporsa ilgileniyorum

X