ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

canım kahve elbiseyi üzerinde görebilir miyim. arkası nasıl duruyo merak ettim. düz mü büzgü var mı

canım kahve elbiseyi üzerinde görebilir miyim. arkası nasıl duruyo merak ettim. düz mü büzgü var mı
arkası düz ancak dökümlü bi modeli var çok hoş duruyo büzgü derken anlamadım ama birazdan eklerim üzerimdeki resmini

tamam canım bekliyorum.benim popo kaşkık biraz düz inen elbiselerde kalçam çok çıkıyor. pili yada büzgülüler kamufla ediyor. yoksa üzerine yelek giymek zorunda kalıyorum.

Eklentiler

• $20140124_124520.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $20140124_124553.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
1) parlak dökümlü yaka gece elbisesi 42 beden yazıyo ama 38den 42ye çok rahat oluyo 1kez kuzenimin kınasında giydim pahalıya almıştım ama 50tlden vericem

2) buda aynı model gece elbisesi parlak mor rengi özel dikim buda 38den 42ye oluyo esnekler çünkü buda 45tl

3) buda mavi elbisenin duruşu 1beden ama 38den 42ye kadar olur 38lerde dökümlü 42 lerde ise oturtmalı duruyo ayrıca askılı olarakta kullanılabilir üzerindekiylede kullanılabilir buda sadece 40tl

aldığım fiyatların çok çok altında fiyat verdim toplu alımlarda indirim yaparım sadece ihtiyacımız olan bebek eşyalarıyla takas yapabilirim

Eklentiler

• $20140124_130254.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 41
gömleklerin hepsi 38 bedendir ancak resimdeki 42 beden üzerinde duruşlarıdır
1) siyah gri gömlek 10tl bikez giyildi
2) boynu taş detaylı gömlek esnek kumaş 1kez giydim 20tl
3) buz mavisi gömlek 1kez giydim 10tl
4) beyaz kurdale detaylı gömlek kullanılmadı 8tl
5) yakası boncuk detaylı sıfır gömlek etiketi üstünde 45tlye almıştım 20tl
6) beyaz siyah detaylı gömlek kullanıldı 8tl

kahve rengi harf desenli çanta 1 2 kez kullandım bebeğimle yetmiyo oyüzden satıyorum çok cepli kullanışlı sadece 25 tl
yeşil beyaz çok hoş duran bi çanta 1kez kullandım bebekle yetmiyo çünkü sadece 15tl

canım sağol ben 40 42 giyiyorum kalıbına göre.elbisenin arkası düzmüş. önündeki şeyden arkada da olsaymış. popom çıkar onda.yelekle de güzel durmaz.tşk ederim. hayırlı satışlar.

canım sağol ben 40 42 giyiyorum kalıbına göre.elbisenin arkası düzmüş. önündeki şeyden arkada da olsaymış. popom çıkar onda.yelekle de güzel durmaz.tşk ederim. hayırlı satışlar.
ben teşekkür ederim canm

fiyatlarda ciddi indirimler var beğendiğinizi sorun fiyatta anlaşırız

indirimi kaçırmayın

ikiside yepyeni 1 yada 2 kez giyildi dediğim gibi hiç bi defermasyon yok ben kahverengi olanı 95 mavi olanı 120 ye almıştım 50 den veriyorum tanesini

canım malesef dediğin türden geceliğim yok şuan bende alıcam daha.6 tl ye bişi bakıyorum 15 e tamamlamak için ..parfüm falan olabilir çanta cüzdan gibi bişey olabilir.elinde bu fiyata neler var.özelde 5dk engelim vardı ordan yazamadım canım.hangi ildesin bu arada.

ben izmirdeyim canm konularıma bak makyaj ürünleri ve parfüm die başlıyo ordan bişi seçebilirsin

canım sende tüylü bi terlik var 38 no kalıbı küçük müdür 37 ye büyük mü olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…