ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

canm bende de bunlardan çok var hatta topiğim var bende satılığa çıkarmıştım üzgünüm başka neler var oyuncak vs.. varsa onlara bakalım bi istersen

canım oyuncak çok var ama hepsini oynadı kullandı... çoğu yıprandı vs...
yelekleri annem örmüştü canım el örgüsü hiç kullanmadım...onlarıda mı beğenmedin...?
neyse bakalım canın sağolsun...kısmet değilmiş..

nasip canm ya istersen oyuncaklarn temiz olanlarından ekle belki ordan olur beğendğm olur

çoğu kırıldı yıprandı canım yaa, pek işine yarayacağını sanmıyorum...
başka ihtiyacın olan bişey varsa düşünürsen bilmiyorum...ama oyuncaklar öyle kayda değer bişey yok..

bebek çantası olarak kullanılabilecek büyük çok gözlü çanta havuz topları 37 38 no spor ayakkabı marka olması tercihimdir çünkü sahte olanlar hemen yıpranıyo bide bu takas muhabbeti senn için geçerli canm yoksa takas yapmayı düşünmüyorum

malesef canım bende çantayı burdan aldım zaten,.
ayakkabı da zaten 39-40 giyiyorum..ve spor giymiyorum zaten..
sanırım ayarlayamadık...
neyse canın sağolsun canım...ilgilendiğin için çok teşekkür canım, bu arada kandilin mübarek olsun..

saol canm seninde kandilin mübarek olsun sana vermeyi çok isterdim ama nasip satışta olan başka ürünlerin varsa yinede bakarım senn için

canm sen çatır çatır yazıyon ben 5dkya takılıyorum mailin gelmedi tekrar dene yada başka mail vereyim hele bi 5 dk dolsun

canım istersen buraya mankenlerden koyayım..benzerlerini buldum zaten..
ama maille yolla dersen başka mail ver..benim mailde gönderildi diyor ama senin mailde bi hata olabilir..başka mail ver birde ordan deneyeyim...olmazsa burdan mankenleri ekliyim..

geldi canm mail

tanesini 40 liradan vericem acilll ihtiyaçtan üzerimde resim görmek isteyen varsa eklerim ciddi alıcı iseniz tabi

dolgu topuk parlament mavisi terlik 20tl (sıfır)
beyaz terlik 10tl (sıfır)
siyah terlik 10tl (sıfır)
sade sevenlere sade kahve takımı 12parça 10tl (sıfır)
çok şık peçetelik 3 tl (sıfır)
puane marka transparan gömlek 10tl (sıfır)
kendi el emeğim göz nurum seccadem sadece 25tl (sıfır)
sadece yıkandı 8tl m beden
vazo ve akvaryum süslemesi için taşlar hepsi sadece 5tl

şallar tane 5 tl kullanılmadı sadece siyah olan bikez kullanıldı
el örgü omuz şalı 15tl sıfır
kahverengi olan 39 no siyah olan 38 kullanılmadılar herbiri 8tl
tığ oyası tülbent sıfır kahve krem rengi başkada var şimdilik bunu ekledim 15 tl
iki kenarlı geniş oyalı tülbentler kullanılmadı her biri 15tl
keten fiskos örtüsü sıfır 10 tl
iğne oyası tepsi örtüsü sıfır 20tl
tığ oyası tepsi örtüsü sıfır 15tl
ikili set tepsi örtüsü kurdale detaylı 35tl
5 parça takım sıfır 20tl

karaca marka gelinlik ayakkabım 37 no önünde ufacık aşınma var resimde görünüyo oyüzden 45tl
rugged tüylü terlik sıfırdır kullanmadım 38 no 15tl
as ipek eşarp kullanılmadı 30tl
mor parlak elbisem yakası dökümlü özel dikim sayılı giyildi 40tl
siyah kahverengi çantam sayılı kullanıldı arkada topcuğu düştü diktim belli bile olmuyo ama oyüzden fiyat düşük sadece 35tl
bikaç çanta daha var ilgilenen olursa resim eklerim fiyatta yardımcı olurum hayırlı alışverişler........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…