- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Eki Görüntüle 930046 Eki Görüntüle 930048 Eki Görüntüle 930047 Eki Görüntüle 930049 Eki Görüntüle 930050 Eki Görüntüle 930051 Eki Görüntüle 930063 Eki Görüntüle 930062 Eki Görüntüle 930060 Eki Görüntüle 930054 Eki Görüntüle 930052 Eki Görüntüle 930067 Eki Görüntüle 930066 Eki Görüntüle 930057 Eki Görüntüle 930069
işte bunlar canım...beğendiklerin varsa ayarlayalım...
canm bende de bunlardan çok var hatta topiğim var bende satılığa çıkarmıştım üzgünüm başka neler var oyuncak vs.. varsa onlara bakalım bi istersen
canım oyuncak çok var ama hepsini oynadı kullandı... çoğu yıprandı vs...
yelekleri annem örmüştü canım el örgüsü hiç kullanmadım...onlarıda mı beğenmedin...?
neyse bakalım canın sağolsun...kısmet değilmiş..
nasip canm ya istersen oyuncaklarn temiz olanlarından ekle belki ordan olur beğendğm olur
çoğu kırıldı yıprandı canım yaa, pek işine yarayacağını sanmıyorum...
başka ihtiyacın olan bişey varsa düşünürsen bilmiyorum...ama oyuncaklar öyle kayda değer bişey yok..
bebek çantası olarak kullanılabilecek büyük çok gözlü çanta havuz topları 37 38 no spor ayakkabı marka olması tercihimdir çünkü sahte olanlar hemen yıpranıyo bide bu takas muhabbeti senn için geçerli canm yoksa takas yapmayı düşünmüyorum
malesef canım bende çantayı burdan aldım zaten,.
ayakkabı da zaten 39-40 giyiyorum..ve spor giymiyorum zaten..
sanırım ayarlayamadık...
neyse canın sağolsun canım...ilgilendiğin için çok teşekkür canım, bu arada kandilin mübarek olsun..
saol canm seninde kandilin mübarek olsun sana vermeyi çok isterdim ama nasip satışta olan başka ürünlerin varsa yinede bakarım senn için
cnm özeline yazdım, bi bakarmısın
canm sen çatır çatır yazıyon ben 5dkya takılıyorum mailin gelmedi tekrar dene yada başka mail vereyim hele bi 5 dk dolsun
geldi canm mailcanım istersen buraya mankenlerden koyayım..benzerlerini buldum zaten..
ama maille yolla dersen başka mail ver..benim mailde gönderildi diyor ama senin mailde bi hata olabilir..başka mail ver birde ordan deneyeyim...olmazsa burdan mankenleri ekliyim..
geldi canm mail