ilk sayfadaki elbiseleri kaçırmayın fiyatlar düştüüüüüüüüüüü

peki içerden tabınının kaç cm olduğunu ölçermisin ona göre bakayım içten ölç canım kaç cm geliyo

evimde mezura yada metre yok :KK17: canm ama olur diye düşünüyorum ya çünkü bende genelde 37 giyiyorum bazen değişiyor 38 oluyor kalıp farkı ise sanada tam olur ayrıca boyun kaç ayak numarası boya göre değiirmiş :KK1: ölçü birimi yok böyle çözelim bari :KK1:

evimde mezura yada metre yok :KK17: canm ama olur diye düşünüyorum ya çünkü bende genelde 37 giyiyorum bazen değişiyor 38 oluyor kalıp farkı ise sanada tam olur ayrıca boyun kaç ayak numarası boya göre değiirmiş :KK1: ölçü birimi yok böyle çözelim bari :KK1:

boy 165 canım yani cetvel falanda olur kaç cm çok merak ettim.aslında ben onun pudra pembesini arıyorum o tarz bişey var mı elinde.

KAHVE RENGİ OLAN 38 BEDEN 1 2 DEFA GİYİLDİ YEPYENİ Eki Görüntüle 904922 Eki Görüntüle 904923 Eki Görüntüle 904924 koyu mavi OLANDA 1 BEDEN (ama 40 42 bedene kadar olur bence (basen kalça fazla olmadığı sürece) AYNI ŞEKİLDE koyu mavi de 1 2 DEFA GİYİLDİ Eki Görüntüle 904925 Eki Görüntüle 904926 Eki Görüntüle 904927 Eki Görüntüle 904928 Eki Görüntüle 904929 Eki Görüntüle 904930 ASKILI OLAN MAVİ UZUN KOLLUNUN İÇİDİR ARKADAŞLAR YANİ TOPLAM 2 ELBİSE VAR :KK1:

Madem iki kere giydiniz neden satıyorsunuz hanımefendi :26:

Madem iki kere giydiniz neden satıyorsunuz hanımefendi :26:

ilginç bi soru :KK31: ama yinede cevaplıyım dolabımı boşaltıp bebeğimin ihtiyaçlarını almak istiyorum çok fazla kıyafetim var oyüzden satıyorum hanımefendi umarım tatmin olmuşsunuzdur başka sormak istediğiniz bişey varsa buyrun sorun cevaplıyım :KK1:

ilginç bi soru :KK31: ama yinede cevaplıyım dolabımı boşaltıp bebeğimin ihtiyaçlarını almak istiyorum çok fazla kıyafetim var oyüzden satıyorum hanımefendi umarım tatmin olmuşsunuzdur başka sormak istediğiniz bişey varsa buyrun sorun cevaplıyım :KK1:

Garipmiş :KK55:

boy 165 canım yani cetvel falanda olur kaç cm çok merak ettim.aslında ben onun pudra pembesini arıyorum o tarz bişey var mı elinde.
yok canm malesef bi tek o var ama yinede ben senn ürünlerini bi inceliyeyim belki beğendiğim bişeyler olur sen elinde kalanları son sayfada paylaş tektek bakamıyorum bebekle zor oluyo

geçen gün kulaklarını çınlattım biliyomusun :KK52:
alvina 'da bi kahve elbise gördüm, seninkine çok benziyordu, 99 tl fiyatı...
canım sen o alacak arkadaşına benden selam söyle, gözüm kaldı o elbisede , yaramaz ona :KK60:
ALLAHın izniyle yarar canm çok yakıştı ona denedi :KK1: bakalım vazgeçmezse :KK9:

yok canm malesef bi tek o var ama yinede ben senn ürünlerini bi inceliyeyim belki beğendiğim bişeyler olur sen elinde kalanları son sayfada paylaş tektek bakamıyorum bebekle zor oluyo

canım 19.sayfa itibariyle bak zaten ordan itibaren güncel.peki o parfümü eklersin.ben sana yinede o bahsettiğim moru koyarım hediye olarak.

ALLAHın izniyle yarar canm çok yakıştı ona denedi :KK1: bakalım vazgeçmezse :KK9:

şaka yapıyorum canım güle güle giysin bana nasip değilmiş :KK34:
o zamanda sorayım dedim unuttum,, bu elbisenin üzerinde koyu kahve olan yeri varya, pek anlaşılmıyor o kısmı nasıl bişey, çok baktım resime ama tam net anlayamadım...

teşekkür ederim canm

adresini de yazar mısın canım özelden kargolarıda gönderirken herkes kendi gönderdiğini ödesin.mor gömleği ve parfümü koyarsın bende..taytı koyucam +hediye eklerim başka şeylerde bulursam onlarıda hediye olarak eklicem paketine canım maksat kargo dolu gitsin ve karşı taraf mutlu olsun:)

adresini de yazar mısın canım özelden kargolarıda gönderirken herkes kendi gönderdiğini ödesin.mor gömleği ve parfümü koyarsın bende..taytı koyucam +hediye eklerim başka şeylerde bulursam onlarıda hediye olarak eklicem paketine canım maksat kargo dolu gitsin ve karşı taraf mutlu olsun:)
kız adres bekliyon ama ben senin sayfana girdim çıkamıyom elinde kalanları son sayfada toplu eklesene kör oldum ekrana baka baka aaaaaa 19dan başladm 33e geldm gına geldi :KK1:

X