İlk reglinizle nasıl tanıştınız :))

Şimdi bizimkiler uzun bir süre bilmedi regl olduğumu Ped kullanamadim sanki sayarak anlarlar benim aldığımı bilmesinler diye...t shirtlerimi kullandım kaymasın diye koli bandı yapıştı kaldi:deli:kullandığım t shirt parçalarını kullanıp saatlerce banyoda kalip camasir suyuyla beyazlatip kanepe altındaki annemin bakır tencerelerinin üstlerine sererek kuruttum uzun bir süre ne iğrenç ama panik oldum bilmesinler istedim ne yapiyim :KK53::KK53:

Şimdi bizimkiler uzun bir süre bilmedi regl olduğunu dolaşıyor Ped kulanamadim sanki sayarak anlarlar benim aldığımı bilmesinler diye...t shirtlerimi kullandım kayması diye koli bandı yapıştı kaldi:deli:kullandığım t shirt parçalarını kullanıp saatlerce banyida kalip camasir suyula beyazlatip kanepe altındaki annemin bakır tencerelerinin üstlerine sererek kuruttum uzun bir süre ne iğrenç ama panik oldum bilmesinler istedim ne yapiyim :KK53::KK53:
Bilseler ne olacak canım :KK70: dalga geçerler diye mi düşündün :)) yemeyip içmeyip uğraşmışsn Allah iyiliğini versn :KK70:

Şimdi bizimkiler uzun bir süre bilmedi regl olduğumu Ped kullanamadim sanki sayarak anlarlar benim aldığımı bilmesinler diye...t shirtlerimi kullandım kaymasın diye koli bandı yapıştı kaldi:deli:kullandığım t shirt parçalarını kullanıp saatlerce banyoda kalip camasir suyuyla beyazlatip kanepe altındaki annemin bakır tencerelerinin üstlerine sererek kuruttum uzun bir süre ne iğrenç ama panik oldum bilmesinler istedim ne yapiyim :KK53::KK53:
Napmışın canım yaaa :KK70: :KK70: masallah masallah :KK70:

X