• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk klomen kullanımı ve sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular size acil bir şey demem lazım ben izmirde başladım klomene ama şuan istanbuldayım eşim işinden dolayı dolanıyorum ordan oraya 🤦🏻‍♀️herhangi bir hastanede bakarlar mı devlette hangi bölüme gidicem? İzmirde özel kadın Doğum muayenesi olan bir doktora gitmiştim devlette yine aynı bölüme mi gitmeliyim acil 🙏 lütfen yardım edin

Kuzular size acil bir şey demem lazım ben izmirde başladım klomene ama şuan istanbuldayım eşim işinden dolayı dolanıyorum ordan oraya 🤦🏻‍♀️herhangi bir hastanede bakarlar mı devlette hangi bölüme gidicem? İzmirde özel kadın Doğum muayenesi olan bir doktora gitmiştim devlette yine aynı bölüme mi gitmeliyim acil 🙏 lütfen yardım edin
Devlette normal kadin doğuma gitsen olabikir sanki o zmn cnm bilmiorum gerci yumurta takibi yapiolar mi devlette

Sabah 11.30 tan itibaren çatlatma iğnesinin 7. Gününe geçmiş olucam sarı akıntım var dün oluyor artık kasık ağrım vardi sabahtan bu yana hayır olsun insAllah bugün sağlık ocağında tahlill vericem prolaktin progesteron ve bi değere daha bakılacak bklm

Selam canim. Ben ilk kizima klomen tedavisiyle gebe kaldim. O zaman 2 ayda 6 kg vermistim 86 ile 3. Klomen denemesinde hamile kalmistim.
Biliyosunki marttan beri 15 kg vermistim. İnsulin direnci icinde glukofen kullandim. Yine 86ya dustugumde ikinciye tedavisiz hamile kaldım. Kizina hamile kaldigin kgya düşmeye calis insallah bebiş seni cok bekletmeden gelir :)

Selam canim. Ben ilk kizima klomen tedavisiyle gebe kaldim. O zaman 2 ayda 6 kg vermistim 86 ile 3. Klomen denemesinde hamile kalmistim.
Biliyosunki marttan beri 15 kg vermistim. İnsulin direnci icinde glukofen kullandim. Yine 86ya dustugumde ikinciye tedavisiz hamile kaldım. Kizina hamile kaldigin kgya düşmeye calis insallah bebiş seni cok bekletmeden gelir :)
Aleyküm Selam cnm ben kizimda tedavisiz 3. Denemede hamilr kalmistim tahmini 75-76 kg falandm yani su an cok fazlam yok aslinda bi 5-6 kg var insAllah Rabbim daha fazla aratmadan verir cnm saolasin

Ben 6 kg verince kalmistim :)) 93ten 86ya indim kaldim.birde esinde tahlil verdi
Yaa insAllah bklm bu ara biraz dinlenmeye aldım kendimi canım ben Bayadır uğraşıyorum ve toplamda 20 kg oldu o son 5-6 kiloyuda bu ay olumsuz sonuçlanirsa veririm insAllah tekrar diyete başlarım

Yaa insAllah bklm bu ara biraz dinlenmeye aldım kendimi canım ben Bayadır uğraşıyorum ve toplamda 20 kg oldu o son 5-6 kiloyuda bu ay olumsuz sonuçlanirsa veririm insAllah tekrar diyete başlarım
Son bir gayretle o fazlaligida atmaya calis. Allah nasip ederse hamile kaldiginda da daha iyi olur. Ben simdi cok pismanim keske daha fazla sıkıp 80e kadar dusseydim diye

Back