zaten ben ilahi adalete inanan biriyim bir şekilde onlar da anlıycklar bizi üzdüklerini bize haksızlık yaptıklarını . bu arada kayınvalidem eltime anlatmaz çünkü dün eşim demiş ki '' anne bu konuları da sakın abimlere anlatma olaylar uzamasın sakın duymıyim '' demiş. kayınvalidem de '' yok anlatır mıyım oğlum abin direkt gidip karısına söyler o da sevinir laracayla aramız bozuldu diye '' demiş..
Anladım ama tekrar söylüyorum maddi konularda gelin tepki verince haklı çıkma ihtimali çok düşük. Aynı şekilde sizin taraf bir eşitsizlik yapsa bunun için eşiniz facebookta göndermeler yapsa ne kadar yakışık olur. Sizin aileniz eşit olmayan bir şey yapsa siz muhatap olursunuz değil mi? Damat olarak eşinizin ailenize çıkışması sadece damat da ne kadar aç gözlüymüş izlenimi bırakır. Ha işte aynı durum sizin için de geçerli. Siz haklı olsanız da tepki gösterince dışardan biri ancak böyle anlar. En iyisi Allah'a havale etmek. Konu bir daha aranızda açılırsa. Anne ben bilmiyorum artık. Belki de ben abarttım. O yüzden ben Allah'a havale ettim. Siz eşit davranıyoruz diyorsanız sıkıntı yok. Allah görür. Çocuklarımın hakkını da gözetir. Allah büyük diyin geçin gidin. Azıcık inanan insana bundan daha ağır bir laf olamaz. Bu lafa karşılık da zaten gocunmuyorsa ya cidden alacak durumda değildir. Ya da feriştahı gelse onlara haksız olduklarını gösteremez.
Artık bu saatten sonra size gelip 5 karış suratla suratınıza atar gibi 4 bilezik taksalar ne takmasalar ne. Bu saatten sonra alınacak şeylerin kıymeti kalır mı?
Ama en acısı ne biliyor musunuz? Kayınvalidenizin durumu eltinize anlatması. Sizin için en iyisi artık kafanızda bu konuyu kapatmaya çalışın. Benim de bir akrabamla anlaşmazlığım oldu. Ona sorsan en haklı odur eminim ve hatta duydum olayı kendince anlattığını. Ama benim açımdan ben haklıyım. Onu hayatımdan çıkardım. Konuyu da kafamda kapatmaya çalışıyorum. Bazen herkese kendimi anlatmak istiyorum ama gerek yok. Çabaladıkça içinden çıkılmaz bir hal alır. Ben Allah'a havale ettim bekliyorum. Bu arada hem kendimi hem onu Allah'a havale ettim. İkimizin de gönlüne göre versin.