- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasim anliyorum sorunun bilezik vs olmadigini. ben benim kv nin bana yaptigi haksizliklari bi yazsam ohooo.
konu sahibi dert etmesin diye boyle diyorum.
esi olayin farkinda masallah esinin yaninda. mis gibi evladina sarilsin ve esiyle mutlu olsunlar.
o bilezikler takilsa bu olaylardan sonra zaten basina kakilacak. bosversin. faceden falan paylasimda ayrica sacmalik.
zaten ortada bi haksizlik var ama bu kadar uzatilmamaliydi konu...
Siz kendi değerinizi altınla mı ölçüyorsunuz?yok yani şöyle o zaman eltimin bebek mevlüdüne giden kişilerle benim bebek mevlüdüme gelen kişiler hemen hemen aynı ordan biliyorlar çoğu.. kayınvalidemin tarafı mesela.. ona takılıp bana takılmadığını biliyor . ve eminim ki konuşurlar insanın ağzı torba değil ama derdim onların konuşması da değil kayınvalidemin beni böyle bir duruma düşürmesi. mesela benim annem asla benim küçük düşmemi kabul edemezdi . demek ki kv kp de olsa kendi anne babası gibi olamıyor insanın.. bir de hep annelik babalıktan aileden bahsederler.. gerçekten beni kızları gibi görseler beni bu duruma sokmak istemezlerdi.. zaten bundan sonra ne yapıp ne yapmadıkları umurumda değil.. takmıycm kesinlikle.. canları nasıl isterse.. ama şöyle de bir şey var olaylar biraz karıştı ve ben aslında böyle olmasını hiç istememiştim. ama hakkım değil mi incindiğim konuları belirtmek hep susup oturmak mı lazım
yok kesinlikle almam zaten.. onlara da belirttim.. Ben dün gece aradım çünkü anladım olaylara bizim tarafımızdan bakıp bizi anlayamacaklar bari üzülmeyin diycktim gerekirse özür de dilerim diycktim . evet yaptıkları şeyler gerçekten büyük haksızlık bunu en iyi eşim ve ben bilirim.. ama büyükler sonuçta. madem anlamıycklar uzatmanın bir alemi yok diye düşünmüştüm ama iş işten geçti artık sanırım. zaten artık istesem de onlara çok yakın davranamam bu noktaya gelmesini istemezdim ben aslında
yaşananların çoğunu anlatmışsınız zaten.. yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz burada... hala anlattıklarınız kendi açınızdan bakıp gördükleriniz, karşıya sorsanız o da kendini mağdur gösterebilir..ama benim takıldığım nokta herşey neden bu kadar alenen yaşanıyor ve insanlar küsüyor bunu anlamıyorum.. biz de 4 eltiyiz..biz de biçok şey yaşıyoruz ama kimse diğerinin karşısına geçip ya da kayınvalidemizin karşısına geçip birşey demiyor..ben olaylara ve kişilere karşı gayet net bakıyorum . bilmiyorsunuz yaşananları ve sormadan yorum yapıyorsunuz . şöyle açıklayayım. bana yapılan şeylerin aynıları hatta daha fazlası eltime de yapıldığı için onun yaptığının adı KISKANÇLIK, ona yapılanlar bana yapılmadığı için adı ALINMA . Umarım anlatabilmişimdir . eltimin kıskandığı da zaten yapılanlar değil haneye yeni bir gelin gelmesi şimdiye kadar tek gelindi bunu çekemedi . kıskançlığının altında aslında yapılanlar değil benim evliliğim yatıyor .
Bal gibi de işin altınında maddi boyutundasınız. Size ne küçücük kıza harcanan 400-500 liradan ? Bir de Facebook'ta laf sokmuşssunuz insalara ne ayıp. Ortada bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız böyle Türk entrika dizisi gibi işler çevireceğinize mesafe koyun araya kv ve kp ile. Tavrınızı koyun. Ama Ali Cengiz oyunları çok çirkin.