• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahim cok mutlu oldum okuyunca demek asla umudunu kesmiceksin 🤲 cok sevindim adiniza

Herkese Umut Olsun....
Arkadaşlar ben 40 yaşındayım 4 ay önce evlendim doktorumuz yaş itibariyle çatlatma iğnesi ile tedaviye başlayalım dedi.Aralık ayında Letu kullandım 5 gün sonrasında 1 yumurtam oluştu 18 mm çatlatma iğnesi oldum ancak tutmadı.Ocak 2021 de yine letu kullandım sonrasında sağda 3 yumurtam oluştu 2 si 18 mm 1 tanesi çok gelişmemişti.Bu yumurtaları boş geçmeyelim aşılama yapalım dedi.Aşılama günü eşimde 5 milyon hareketli çıktı herkes çok üzüldü tabi ama yinede yaptık bir umut diye. Doktorumuz %2 en fazla tutma oranı dedi. Martta tüp bebeğe geçelim dedi. Aşılamadan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 0,93 çıktı.Hamile değildim. Bu zamana kadar kör olana kadar sizlerin yazdıklarınızı okuyup hep bir umut bir belirti bekledim.Hiçbir şey yoktu. 10 günden sonra 50 kg ağırlığında eşya taşıdım tek başıma yedim içtim yapılmaması gereken herşeyi yaptım.2 gün önce adet günümdü ve adet belirtilerimin hepsi vardı. İlk gün klasik olarak gecikme oldu ikinci gün yoldan geçerken test aldım dedim bir bakayım. Dün öğrendim ki hamileyim kızlar hcg değerim 242 çıktı yarın tekrar kan vereceğim.Benimle kalıp kalmayacağını bilmiyorum bütün dualarım bizimle kalması üzerine ancak şunu anladım ki kızlar ne zaman kafa rahatlıyor normal hayata devam ediyorsunuz o zaman mucize gerçekleşiyor.İlk aşılamam değerler çok düşük şans %2 yapılmaması gereken herşey yapılmış ama bir mucize. Dualarım her zaman sizinle Rabbim en kısa sürede dileyen herkesi evlat sahibi yapsın.Bu süreçte yorumlarınız benim için çok değerliydi Teşekkür ediyorum
Ayy gozun aydin canim :) bende asilama yaptırdım cuma günü sonra hastaneden çıkınca arabaya bindim bi ilac yüzünden eşimle kavga ettik ağladım biraz eve gelincede 3 saat uyumuşum sonra dedim ki ağladım sinirlendim asilama sonrasi kesin tutmaz diye düşündüm valla biraz önce de hapşırdim kasiklarima cok kotu bi agri girdi 3 dk fln sürdü geçti bende 3 yumurta gelişmişti ucude 18 mm di

Kizlar merhaba bende cuma asilama oldum ilk benimde cumartesi günü de hapsirdigimda oyle boyle bi agri girdi ki özellikle sag kasığima sola da girdi ama sağda daha çok anlatamam hic boyle olanınız oldu mu ya
Kullandığın ilaç ve iğnede yumurta geliştirici ve çatlaması için hormon var. Vücut tepki veriyor. Benim de çok ağrıdı kasıklarım ilac kullandığım dönemlerde. Ağlayacak kadar ağrıdığı oldu.

Kızlar bende geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı. Şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım yarın randevum var yumurta boyutuna bakacak doktor. Hakkımızda hayırlısı 🙏🏻

Kullandığın ilaç ve iğnede yumurta geliştirici ve çatlaması için hormon var. Vücut tepki veriyor. Benim de çok ağrıdı kasıklarım ilac kullandığım dönemlerde. Ağlayacak kadar ağrıdığı oldu.
Ama ilaclari birakali 3 gün oldu asilamadan sonra böyle agrilar olmaya başladı doktor da 2 gün sonrasj iliski önerdi sizde nasildi

Ama ilaclari birakali 3 gün oldu asilamadan sonra böyle agrilar olmaya başladı doktor da 2 gün sonrasj iliski önerdi sizde nasildi
İlacın etkileri bıraktıktan 12 sonra geçiyor. Ben de bu ağrılar regle 2 gün kalaya kadar devam etti. Ve hormonlandan dolayı bütün belirtileri yaşadım. Kendimi hamile bile sandım
Ama hormon yüklemesindendi hepsi.Evet bizi de aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi. Aşılamadan sonraki gün değil ondan sonraki gün ve bir gün boş bir gün dolu dedi.

İlacın etkileri bıraktıktan 12 sonra geçiyor. Ben de bu ağrılar regle 2 gün kalaya kadar devam etti. Ve hormonlandan dolayı bütün belirtileri yaşadım. Kendimi hamile bile sandım
Ama hormon yüklemesindendi hepsi.Evet bizi de aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi. Aşılamadan sonraki gün değil ondan sonraki gün ve bir gün boş bir gün dolu dedi.
Senin asilaman tuttumu canim kac kere yaptırdın ben konularin hepsini okuyamadım

Allahim insallah tez vakitte verir bizdede hic sıkıntı yok ama 3.yilima girdim hic Hamile kalamadim
Yaşın genç. Tekrar dene. Ama denerken nedenlerini araştır nedendir neler yapılması gerekiyor gibi. Takviyeler kullan. Benim yaş 40 dolmak üzere. Tüp bebek yaştan dolayı da karşılanmıyor sgk. Senin yaşlarda hep gebe kaldılar tedavi görenler. Ben inanıyorum. Sen de gebe kalacan.

Yaşın genç. Tekrar dene. Ama denerken nedenlerini araştır nedendir neler yapılması gerekiyor gibi. Takviyeler kullan. Benim yaş 40 dolmak üzere. Tüp bebek yaştan dolayı da karşılanmıyor sgk. Senin yaşlarda hep gebe kaldılar tedavi görenler. Ben inanıyorum. Sen de gebe kalacan.
Insallah abla 🙏 kullaniyorum vitaminler fln her tahllillerimi de yaptırdım kendimde saglikciyim hiçbir sikinim çıkmadı esiminde oyle Allah doğru zamanı bekliyor demekten başka biseyimiz yok hayırlısıyla abla valla Allah ol dedikten sonra yasin hastalığın vs hic önemi yok olur inşallah senin de

Insallah abla 🙏 kullaniyorum vitaminler fln her tahllillerimi de yaptırdım kendimde saglikciyim hiçbir sikinim çıkmadı esiminde oyle Allah doğru zamanı bekliyor demekten başka biseyimiz yok hayırlısıyla abla valla Allah ol dedikten sonra yasin hastalığın vs hic önemi yok olur inşallah senin de
Amin canım. İnşallah.

Bu defa ol
Evet araştırmıştım zaten biraz. Adet olunca gittim hemen başladık bakalım kontrollere gidiyorum inşallah güzel sonuçlanır bu

Evet araştırmıştım zaten biraz. Adet olunca gittim hemen başladık bakalım kontrollere gidiyorum inşallah güzel sonuçlanır bu kez
Bu defa olur canim insallah icini ferah tut . Aşılamada %15 se ihtimal tup bebekte en az %60 ☺️ sıknti neydi sizin .. ya benim ust uste iki aşılama oldu ya bir ay dinlendirmek istyorum vucdmu hemen baslamym dedm .

Bu defa ol

Bu defa olur canim insallah icini ferah tut . Aşılamada %15 se ihtimal tup bebekte en az %60 ☺️ sıknti neydi sizin .. ya benim ust uste iki aşılama oldu ya bir ay dinlendirmek istyorum vucdmu hemen baslamym dedm .
Sıkıntımız yok tanımlanmamış infertilite :) inşallah bakalım başladık Rabbim herkese nasip etsin inşallah hakkimızda hayırlısı olsun

Back