İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

Tahrik et et et sonra dava edicem de çok komik hakimin kafası kendi kafa kadar çalışıyor sandı heralde zaaar :KK55: bu arada bu üyelik sahte de olabilir erkek de olanbilir ben sadece tahrik edip ağzının ayarını bilmeyip karşısindaki insanı cirkeflestiren birinin ondan altta kalır yanı olmadığını dusunuyorum bok kaka demedin ya ondan haklı mi sandı kendini acaba :KK49:

Yazdıklarından sonra aklıma biboplar geldi ama ben şimdi sana ne kadar inana bilirim herkes bibobların ne olduğunu biliyor artık ben kazenin açıklamalarını beklicem

Tahrik et et et sonra dava edicem de çok komik hakimin kafası kendi kafa kadar çalışıyor sandı heralde zaaar :KK55: bu arada bu üyelik sahte de olabilir erkek de olanbilir ben sadece tahrik edip ağzının ayarını bilmeyip karşısindaki insanı cirkeflestiren birinin ondan altta kalır yanı olmadığını dusunuyorum bok kaka demedin ya ondan haklı mi sandı kendini acaba :KK49:
sağol

Sen sevmediğin biriyle neden berabersin bariz sevmiyorsun adami bu yuzden sende anormallik bence.

arkadaşlar hakaretler için özür dilerim psikolojik problemlerim var destek alıyorum öfke kontrolü sorunu yaşıyorum. anlık sinirle hakaretler ettim, hepinizden özür diliyorum. küfür ve hakaretler için pişmanım ama konu açtığım içinde pişmanım. özellikle alwayswish adlı üye konumdaki daha ilk mesajında bana çok sert çıktı, aiğır ithamlarda bulundu, ben tahrik etti. ben ona durduk yere sataşmış filan değilim. isteyen yine versin mahkemeye herkesin yasal hakkıdır ona bişi diyemem ama hakaret ve küfürlerden dolayı pişmanım. burası sanal ortam evet kimsenin küfretmeye hakkı yok ama azarlamayada hakkı yok. alwayswish benim konuma gelip yorum yapıp daha sonra da bas git bayramlık ağzımı açtırma tarzı sert söylemlerde bulundu. kendisiyle polemiğe girdik. kimse küfür ve hakaretş haketmedi ama bende çocuk gibi azarlanmayı haketmedim. dava açacak olanlara bende karşı dava açacağım. psikolojik sorunlarım var öfke kontrolü yaşıyorum ve danışmak amaçlı şuraya konu açtım, evet ağır sözler söylemek çirkin ama üyeye sataşmak da çok çirkin bunuda unutmayın.
Sen ne davası açacaksın tahrik mi agır işsizsin öfke kontrolün varsa gelip buraya sataşamazsın mahkeme dava yazınca özürler özürler aman ne güzel hayat

Bu üye 3 saat önce küfürler savurup kibleri yemedi mi? Nerede bu sitenin yöneticileri Yuh ya.... Hala niye ceza yemiyor bu üye bu kadar saygısız lafina küfrüne karşılık nasıl konu üstüne konu açıyor kaç saattir? Bu sitenin kuralları niye uygulanmiyor

Bu üye 3 saat önce küfürler savurup kibleri yemedi mi? Nerede bu sitenin yöneticileri Yuh ya.... Hala niye ceza yemiyor bu üye bu kadar saygısız lafina küfrüne karşılık nasıl konu üstüne konu açıyor kaç saattir? Bu sitenin kuralları niye uygulanmiyor
banlandığını görmüyor musun:KK14:

Bu konuda burda kapandı .Konu sahibine bas git demeler yok konuya fake demeler... Konu sahibi konunun Başında pekala tahrik edilmiş.Sanki herkes kaynana,elti konusu açmak zorunda konuyu beğenmiyorsanız yorum yapmazsınızolur biter resmen konu sahibine konu açma denmiş ya..Derdi olan derdini anlatır istemeyende yazmaz.Haa konu sahibinin bütün KK üyelerinede Kezban demeside hoş olmamış ! Yazdığı doğruysa psikolojik bir Rahatsızlığı varmış ama doğru ama yalan artık onun vicdanına kalmış.

Bekar gibi yaşicaksan,bir ilişkin olmamalı demişler.Doğru demişler.Söyledikleriniz bana oldukça saçma geldi.Dikkat ettiyseniz siz zaten o ilişkide yoksunuz.Adam kendi kendine sevgili olmuş :KK70: Yazan yok eden yok kendi halinde takılan var açıklama yapma gereği duyan yok.Tam terk edilmeliksiniz.Sevgiliniz sizi gerçekten seviyor galiba.Çünkü bu ilişkiyi sürdürmekte başka bi sebep yok.Lan ilişkide kadın yok resmen :KK70: :KK70: :KK70:

Maşallah yine yapmışsınız yapacağınızı. Fake demişsiniz, sataşmışsınız, tahrik etmişsiniz, dalga geçmişsiniz ve çıldırtmışsınız kadını. Sonra da hepinizden özür dilemiş erdemlik edip. Yaptığı şey hiç hoş değil ama üyeye yapılanlar da hoş değil. Dava lafı falan geçmiş davayı duyunca korktu demişsiniz. Davadan korksa ne olur bana dava açmayın ben hastayım falan der kendini acındırırdı ama o açın demiş yani hala daha ne istiyorsunuz ben anlamadım. Geçenlerde ben de bi konu açtım ne kadınlığımı bıraktınız ne bişeyimi be. Bana da fake denildi. Kendiniz gibi olmayan herkesi fake mi sanıyorsunuz anlamıyorum. En başından konu sahibine ayıp edilmiş bence. Ayrıca kendisi burada bipolar olduğunu söylemiş umarım bu konuda yalan söylüyordur çünkü gerçekten bu hastalığa sahip olmasını istemem. Varsın bipolar olmasın da bize yalan söylemiş olsun. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, neyse hatalı olduğu konu yönetim gereğini yapar zaten birde siz üstüne gitmeyin. İntihara çok meyilli olur bunlar hiç mi bileniniz yok. Bunlar gerçekten senin benim gibi değiller yani kadının cinselliğe bakış açısı bile belli ediyor bunu. Kadın burada ben hastayım, uçlarda yaşıyorum diyor siz burda bir kadın cinselliğe böyle bakamaz bik bik diyorsunuz. Onlar bazı dönemlerinde düşünmeden yaşarlar, ani kararlar alırlar, sonunu düşünmeden hareket ederler vs yani burda küfürler yağdırması da bunun bi kanıtı. Sağlıklı biri neden buraya gelip millete sövsün? Ama sizinki düşene bir tekme daha vurmak. Konusuna gelip de buraya kovar gibi burası senin tedavi merkezin değil demek sanki ona bir pislikmiş gibi davranmak gibi bişey. Uymuyorsa kafanıza ciddiye alıp yorum yazmayın kardeşim. Ayıp eden sizsiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Kadın dava açılmasından falan korkmuyor ki açarsanız ben de karşı dava açarım diyor ve açabilir de yani, sizin hakkınız var da onun mu yok? Bayılıyoruz biz milletçe insanları mahvetmeye.

bu detayı söylemeyecektim aslında ama belki daha iyi anlaşılması için söylemem gerek yada en başından söylemem gerekiyordu sanırım konu açarken ama ciddiye alınmam diye endişe ettiğim için yazmadım. bipolar bozukluk var bende. hayatı uçlarda yaşar bu insanlar. mantıksızlığın yada çelişkinin sebebi belkide budur. ben hayatımın belli dönemlerinde çok iyiyim çok mutluyum çok sosyalim. insan içine girerim türlü çılgınlıklardan zevk alıp hayatımı yaşarım ama bazı dönemlerde içime kapanıyorum. aylarca evden çıkmadığım zamanlar oluyor. bir hafta öncesine kadar kendimi harika hissediyordum ama son bir haftadır hayattan nefret eder hale geldim. bana inanmayan var burda blmyorum ama böyle dengesizlikleri kişiliğinde bir arada taşımak tuhaf. her zaman depresif yada her zaman çok iyi değilim. dışlanıyorum sonra biraz kendimde enerji bulunca yeni arkadaşlar buluyorum.

çok geçmiş olsun

Mrblar yaklaşık dört hafta önce bir ilişkiye başladım. Bu benim ilk sevgilim ben 25 yaşındayım bu arada. Başladık ama ben onun varlığını sık sık unutuyorum. Aramayı unutuyorum, msj yazmayı, msjına cevap yazmayı bile unutuyorum. Buluşunca filan vakit güzel geçiyor ama yanımda yokken varlığını unutuyorum. İlgisiz biri değil her sabah günaydın msjı falan atıyor. Bugüne kadar ben kendiliğimden msj attığımı hatırlamıyorum belki iki yada uç kez ben atmışımdır. Telefonla aradığı zaman uzun uzun konuşmak istiyor ama ben kısa kesmek istiyorum çünkü konuşacak bişi de bulamıyorum. Attığı adımı haber veren birisi ama ben hiç öyle değilim. Facebookumda lise döneminden arkadaşlarım var aralarında erkeklerde var ve bana onlar hakkında sorular soruyor bu kim şu kim yakın mıydınız, hala konuşuyor musunuz falan ve ben bu sorulardan sıkılıyorum... Buluşma planlarını filan hep o yapar o ayarlar o teklif eder. Bazen facede online oluyorsun bana niye yazmıyorsun dedi şaştım kaldım mesela.. Anormallik bende mi yoksa onda mı size danışmak istedim. İlişkiler böyle mi oluyor yani online oldun yazman lazım, araman lazım, cvp yazmayı unutmaman lazım falan bende bi sorun mu var yoksa sorun onda mı ?
suana kadr alısmıssın yalnızlıga normaldir

Maşallah yine yapmışsınız yapacağınızı. Fake demişsiniz, sataşmışsınız, tahrik etmişsiniz, dalga geçmişsiniz ve çıldırtmışsınız kadını. Sonra da hepinizden özür dilemiş erdemlik edip. Yaptığı şey hiç hoş değil ama üyeye yapılanlar da hoş değil. Dava lafı falan geçmiş davayı duyunca korktu demişsiniz. Davadan korksa ne olur bana dava açmayın ben hastayım falan der kendini acındırırdı ama o açın demiş yani hala daha ne istiyorsunuz ben anlamadım. Geçenlerde ben de bi konu açtım ne kadınlığımı bıraktınız ne bişeyimi be. Bana da fake denildi. Kendiniz gibi olmayan herkesi fake mi sanıyorsunuz anlamıyorum. En başından konu sahibine ayıp edilmiş bence. Ayrıca kendisi burada bipolar olduğunu söylemiş umarım bu konuda yalan söylüyordur çünkü gerçekten bu hastalığa sahip olmasını istemem. Varsın bipolar olmasın da bize yalan söylemiş olsun. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, neyse hatalı olduğu konu yönetim gereğini yapar zaten birde siz üstüne gitmeyin. İntihara çok meyilli olur bunlar hiç mi bileniniz yok. Bunlar gerçekten senin benim gibi değiller yani kadının cinselliğe bakış açısı bile belli ediyor bunu. Kadın burada ben hastayım, uçlarda yaşıyorum diyor siz burda bir kadın cinselliğe böyle bakamaz bik bik diyorsunuz. Onlar bazı dönemlerinde düşünmeden yaşarlar, ani kararlar alırlar, sonunu düşünmeden hareket ederler vs yani burda küfürler yağdırması da bunun bi kanıtı. Sağlıklı biri neden buraya gelip millete sövsün? Ama sizinki düşene bir tekme daha vurmak. Konusuna gelip de buraya kovar gibi burası senin tedavi merkezin değil demek sanki ona bir pislikmiş gibi davranmak gibi bişey. Uymuyorsa kafanıza ciddiye alıp yorum yazmayın kardeşim. Ayıp eden sizsiniz ve etmeye de devam ediyorsunuz. Kadın dava açılmasından falan korkmuyor ki açarsanız ben de karşı dava açarım diyor ve açabilir de yani, sizin hakkınız var da onun mu yok? Bayılıyoruz biz milletçe insanları mahvetmeye.

Aynen katılıyorum konu sahibi sen de buralardaki sert yorumları ciddiye alma kardeşim insanlar internette gerçek hayatta olduklarından daha sert, acımasız, karşılarında gerçek bir insan olduğunu da unutuyorlar. İnterneti gereğinden fazla ciddiye alma sakın. Kolaylıklar dilerim hayatında.

X