İlk ilişki deneyimi sonrası uzaklaşan erkek

Benim aklima ilk olarak ten uyumunu yakalayamamis olmasi geldi. Ama bunu yuzlesmeden ve konusmadan anlayamazsiniz. Konusun duruma gore ayrilirsiniz ya da devam edersiniz fakat yaptigi cok ayıca yani

görsel atmayayım korkunçlu olmasın
klitoris penis karşılaştırması yapın görsellerden ve aynı yapı olduğunu görün
bir bütünün iki yüzü olduğumuzu görün
en azından kendi vücudumuzu tanıyalım

Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece

Tamam sen öyle yap, kimse sana zorla bir şey dayatmiyor da niye zevk aliyorum diyen insanlara hayir almiyorsun diye tutturdun ki. 😁 Birakta insanlar kendi vucudunda neyi hissettigini senden iyi bilsinler. Zevksiz bisey olsa zevksiz der insanlar kimsenin organindan haberi yok tek sen mi biliyorsun.

Zevk almayabilirsin, senin gibi baska kadinlar da vardir mutlaka ama sirf sen kendini daha siradan hisset diye boyle bir sey uydurmana gerek yok 🙄

Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
Of penetratif olmayan aktivitelerden kasıt bu muydu? Hem ayranım dökülmesin hem boncuğum düzülmesin diyen Kezban aktivitesi. Sağlıklı cinsel hayatı olan kadınları kesmez o.

Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim
Adı üstünde ‘aktivite’ işte. Clitoris’in asıl merkezi vajinanın iç tarafında ve hakkını vererek yaparsanız çokta güzel zevk alırsınız. Ayrıca vajina içinde bir sürü sinir var eğer sinir olmasaydı vajinamızda hiç acı hissetmezdik tıpkı tırnağımızı kestiğimizde acı hissetmediğimiz gibi. Renkler ve zevkler tartışılmaz herkes aynı şeyden zevk alacak diye bir kural yok. Sizin doğrunuz da evrensel diye birşey yok. Ten uyumunu yakalayan kişilerin sex yapmaktan son derece zevk aldığını düşünüyorum aksini düşünenlerin de sizin gibi düşündüğünü düşünüyorum. 👍🏼

Inanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslında
Yoo siz öylesine denk gelmişsiniz🙂 eşim ben zevk alana kadar ilişkiyi nihayetlendirmez kendi zevkinden önce benim zevk almamı yeğler.Genelleme yapmayı bıraksanız artık. Bencil , kadını sadece seks objesi olarak gören erkek partnerlerle karşılaşmanız sonrasında burda ahkam kesmeniz sadece sizi bağlar.

Bu konuda neler olmuş öyle ya.
Herkese erkek zihni ve kadın bedeni hakkında ders vermeye çalışmış biri. Komik.

Konunun aslına gelecek olursam, eski erkek arkadaşının yaptığına söylenecek söz var dilimin müsade etmediği. Lütfen bu olay sana kendini sorgulatmasın, yaşadığın şeyde suç işlemişsin gibi bir hissiyat vermesin. Cinsellik kötü bir şey değil. Sana sunduğu bahanelere gelince, isteyen insan her şeyi yapabilir istemeyene bahane çoktur. Söylediği bahanelere inanma. Eminim çok iyi bir şekilde toparlanacaksın ve çok daha iyi hissedeceksin.

Cinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.
Buyur burdan yak😀Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı 😳

Back
X