- 4 Ocak 2025
- 423
- 268
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe tövbe kız sen deli misin shshshBen içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
Ha bunu desene en baştan.Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
Bence zamanının ötesinde, gayet feminist, kadın zevkini yücelten, koca yürekli bi beydi. Haksızlık ettiğinizi düşünüyorumTurabiyi Yunanistana öteledik neyse oh
Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
Inanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslındaHa bunu desene en baştan.
Neden hepimiz sevmiyoruz gibi davraniyorsun ki ahahsh.
Haydar Dümen bizi yıllarca kandırdı demek...Inanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslında
Tam aksine erken boşalmak bu yüzden onlar için kabus.Inanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslında
Thanks, I'll skip this one.Don't be a pussy, eat one![]()
Of penetratif olmayan aktivitelerden kasıt bu muydu? Hem ayranım dökülmesin hem boncuğum düzülmesin diyen Kezban aktivitesi. Sağlıklı cinsel hayatı olan kadınları kesmez o.Ben içime girmesini sevmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Dışardan sürtünmesi zevkli sadece
Adı üstünde ‘aktivite’ işte. Clitoris’in asıl merkezi vajinanın iç tarafında ve hakkını vererek yaparsanız çokta güzel zevk alırsınız. Ayrıca vajina içinde bir sürü sinir var eğer sinir olmasaydı vajinamızda hiç acı hissetmezdik tıpkı tırnağımızı kestiğimizde acı hissetmediğimiz gibi. Renkler ve zevkler tartışılmaz herkes aynı şeyden zevk alacak diye bir kural yok. Sizin doğrunuz da evrensel diye birşey yok. Ten uyumunu yakalayan kişilerin sex yapmaktan son derece zevk aldığını düşünüyorum aksini düşünenlerin de sizin gibi düşündüğünü düşünüyorum.Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim
Ne söylese tam aksi doğru çıkıyor. Çok ilginç bir vaka. Nerden buldun bunu gece gece ajjsjskTam aksine erken boşalmak bu yüzden onlar için kabus.
Ay aşk olsun ben mi buldum adhdjjd üstüme kaldıNe söylese tam aksi doğru çıkıyor. Çok ilginç bir vaka. Nerden buldun bunu gece gece ajjsjsk
Yoo siz öylesine denk gelmişsinizInanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslında
Tamam ablacım bu dünyadan gelmiş geçmiş ortalama 100 milyar insan bu işi yanlış yaptı/yapıyor bi sen doğrusun. Rahatladın artık inşInanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslında
Buyur burdan yakCinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.