İlk ilişki deneyimi sonrası uzaklaşan erkek

Penetratif seksin kadınlara zarar verdiğini düşünüyorum. Vajina kanalının içinde sinirden zengin bir doku yok, yani zevk alınacak bir şey yok. Zaten erkekler sık sık bunu salt kötü niyetli bir şekilde yapıyor. Aynı bu başlıktaki erkeğin yaptığı gibi.
Kimisi şeftaliyi tüylü diye yemez nefret eder kimisi bayılır.
Kişisel farklılıklar kişisel zevkler inkar edilemez ve penatrasyonu kimseye ezdirmeyiz, dik dur eğilme, vulvalar vajinalar seninle!

Konu sahibi 4 seneyle kurtulduğun için şanslısın bu ola ki evlilik yoluna gitseniz çok üzermiş sizi. Daha evvel görmediği sevmediği kadın değilsin üstelik. kurtulmuşsunuz bu kişiden. Umarım sizi çok seven biri çıkar karşınıza .

tamam da üye burda iç yapıdan bahsediyor bence
zaten iç yapı harici bir şeyden bahsedemeyiz bizim sistem içeri doğru onu diyorum ya. ayrıca cinsellik tıpkı diğer her şey gibi bizim psikolojimizin ve iç dünyamızdaki öğrenilmişliklere göre şekillenen kişisel bir deneyimdir. dünya siz nasıl bakarsanız öyle görünür 3. kere söylüyorum bunu. cinselliği diğer psikolojik sorunlarınızdan kaçış olarak da kullanabilirsiniz hiper seksüel yaşamınız olur, aşağılanma olarak da görebilirsiniz bundan kaçınırsınız veya sevdiğiniz biriyle ilişkinizi derinleştirme olarak görebilirsiniz veya basitçe üremek için kullanabilirsiniz..

Frijitlik bir durum yok. Kadınların penetratif seksten zevk almaması evrensel bir durumdur
3 dakikada çuval gibi üzerimize yığılırlarsa nasıl zevk alacağız ? Bence kısmen de haklısınız; erkekler sürekli penislerini sokmak istiyor bazı şeylere; çünkü vajinaya sokmayı beceremediklerinden sağa sola sarıyorlar.

Cinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.
Sözcük dağarcığıma bir kelime daha ekledim. 'penetratif' 🧐

Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim

Bazı kadınlar ilişkiden zevk almıyorum diyebilir ama bütün kadınlar almıyor demek tuhaf.
Ben gayet zevk alıyorum bu sadece erkeklere tanınmış bir durum değil yani. 3-4 dakikalık cinselliklerde zevk almamak normal.
Tam birleşme de olabilir, ön sevişme sırasında da olabilir. Ama benim için olmazsa olmaz bi durum 🤣
“Ne yani ben kadın değil miyim?” diyen mükremin gibi oldum okurken.

genellemelerinizle ve tanrı'nın bizleri cezalandıracağını düşündüğünüz hikayelerle mutluluklar. kimliğinizi özgürce yaşadığınız mutlu bir seks hayatı da dilerim. yine konu sahibine hiçbir faydası olmayan bir tartışma, çok teşekkürler :KK51: banlanırsam eyvallah :/

Eklentiler

• Ekran Resmi 2025-04-09 00.27.26.webp
    Ekran Resmi 2025-04-09 00.27.26.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.50.webp
    Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.50.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.44.webp
    Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.44.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.21.webp
    Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.21.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.12.webp
    Ekran Resmi 2025-04-09 00.23.12.webp
    23 KB · Görüntüleme: 79
Penetratif seks çok fazla abartılıyor. Asıl en büyük zevk penetratif olmayan aktivitelerde. Eğer bunu kabul eden bir erkek bulursanız ne mutlu size. Ben doğruyu söylediğimden eminim
güzel kardeşim, aynı erkekle farklı farklı şeyler yapabiliyoruz biz, öyle bir kapasitemiz var yani.

O aktiviteler neler? Muhtemelen onları da yapıyoruz. Size nasıl beceriksizler denk gelmiş öyle ya.

konu o değil bence tekrar okuyun konuşmamızı. ısrara gerek yok, dediğim gibi ben sisteme/yaradılışa bu şekilde bakmıyorum. bu arada bahsettiğiniz düşünce tevrat'tan gelme bir hikayedir. kadının cezalandırılıp, her ay kanaması, acı çekmesi ve doğumla cezalandırılması.

Bana üzülüp durmayın, benim kendimce son derece tatmin edici bir sex hayatım var. Sadece tarrk yemeyi kabul etmiyorum
Çatır çatır da zevk alıyoruz bir görsen 🤤 üzüldüm senin adına

Back
X