Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemin ediyorum beni anlatmışsın. Benim de aynı şekilde. Ve hep yumurta takibi yaparım yumurtanın olduğu gün karın ağrım olur ve geçerdi bu ay kasıktan bir vuruyor belime. Bel ağrısı çok var ben de de bellide üşütüyoruz 😏

maddi manevi üşüttüm ben bacım 🤭🤭 ya ben soğuk memlekette yaşiyorum şu ayda bile gece soğuk oluyor gece üşütmüştüm sabah da aslında yere bidon koydum o andan beri başladı ama ağır da değildi. Hamileliğe yormak mantikli degil aslinda ama bir sitede hamilelikte salgilanan hormonlar kasları gevsetiyor agri olusturuyor gibi bisey okumustum sanirim ondan dolayi yordum..obdan

maddi manevi üşüttüm ben bacım 🤭🤭 ya ben soğuk memlekette yaşiyorum şu ayda bile gece soğuk oluyor gece üşütmüştüm sabah da aslında yere bidon koydum o andan beri başladı ama ağır da değildi. Hamileliğe yormak mantikli degil aslinda ama bir sitede hamilelikte salgilanan hormonlar kasları gevsetiyor agri olusturuyor gibi bisey okumustum sanirim ondan dolayi yordum..obdan
Ben de öyle diyorum değildir düşünme ama içimden birşeyler de bulduğu küçük belirtiye tutunmak istiyor 😘☺️

Daha ogrenmeden yani 1 aylık bile değilken cok miğdem yanıyordu elşiyordu uyku hali vardı hep uykuya doyamıyorum ve goguslerim acıyordu ama benım adet zamanımda acırdı oyuzden ihtimal vermedim ogrenmeden onceki hafta yani 3 hafta oluyor sanırım kasıklarım bir sancı lan Dı tamam dedim adet olacağım surekli wc de kontrol ediyordum kendimi
Ozaman lar bilgisizim adet belirtilerine benzediğini bilmiyorum tabi ama ihtimal de vermemiştim en son soğan kokusu bana agır geldi kokudan şüphslendiö test yaptım varla yok arası Bi cizgi vardı sadece ben goruyordum düşün 😆 aynı gün kan verdim 46 cıktı
Sonrası o sancılar hep devam etti rahim buyudugu için oluyormuş goguslerim acayip şişmiş ve tişört değiştirirken bile acıyordu
9 hafta goguslerim yavas yavas ınmeye basladı acı azalmaya meger dusuk baslamıs malesef 🙄 düştü bu arada miğde bulantı hiç olmadı herkeste olucak diye birşey yok bazıları 3 aya kadar hiç bir şey hissetmiyormus mesela eltim
Yani herkesin hamileliği farklıdır bunlar bende olmuyor ben hamıle değilim diye dusunme sakın
Midende ayni zamanda agrida var miydi batma gibi vel bel agrisi

Göğüs ucu hassasiyeti
Çok uyumak ve çok uyuduğum halde hala uykumun gelmesi
Akıntımın su halinde gelmesi
Sinirlilik ve asabilik hali
Aşırı yemek yeme

yumurtlama haftasını iyi değerlendirdik adetim 26 günde bir olur takvimde ne yazıyorsa tam zamanında gelir ilaç vs kullanmadan ben , eşim korundu psikolojik midir nedir bu hafta kasık ağrım var sağlı sollu 😂 insallah hamile olurum 12 gün sonra adet tarihim
Aynı belirtiler bende var sizin sonuç nedir Temmuz ayındayız 😊

Uzun incelemelerim sonunda aslında bu gibi belirtilerin korunmayı bıraktıktan sonra da olacağını söylüyor. kesin gebelik belirtisi olmuyor Muş yani yüzde 50 şans artık bakıp görücez hepimiz çok beklemeden bebişleri alırız kucağımıza insallah 🙏
Öyle gerçekten. Ben her ay burada yazanların bir kısmını yaşıyorum ama her seferinde regl oldum

Valla kizlar ben ilk asılama yecrubesi yasiyorum suan belirtilerinde alasi var😂test yapmama kaldi 3 gün insallah cift cizgiyi gormek nasip olur heoimizi

Pardon ben okumadım yorumları ama bende adetime 5gun var ama çok fazla bir baş dönmem var normalde 3 gebelik yaşadım olmamistu sizde de var mı basdonmesi nasıl
Bende 2 hafta önce baş dönmesi oldu yataktan kalktığımda başladı sabah eşimin desteğiyle kalktım falan ama ben yeni hamileyim. Çok korktum meğer hamileymişim.

Adet olacagm hafta biraz tiksinme.oldu sonra dört gün gecikti ve ben öyle kötü bir şekilde ishal kusma bulantı yasadm ki sabaha kdr oluyordm öğün bugundurde kötüyüm

Adet olacagm hafta biraz tiksinme.oldu sonra dört gün gecikti ve ben öyle kötü bir şekilde ishal kusma bulantı yasadm ki sabaha kdr oluyordm öğün bugundurde kötüyüm
Normal her hamilelik kendine özgü. 12 haftadan sonra düzeliyormuş. Bende de kansızlık var sanırım hamile kaldığımdan beri başım sersem gibi halsizim uyku halim var sürekli. Kasik ağrılarım var. Sabredicez

X