Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bence fazla endişe duyuyorsunuz bu kadar stres yaparak beklemek süreci uzatır ne size faydası var ne de bebişe. Şubattan beri bekliyoruz biz de ama karantinadan dolayı hep evdeydik sonra bi ara memlekete gittik geldik değişiklik oldu hava aldık kafamızdan attık filan derken o ara hamile kaldım Allah’ın izniyle sakin sakin beklerseniz olacak kendinize iyi bakın 🙏🌸

Kızlar bence fazla endişe duyuyorsunuz bu kadar stres yaparak beklemek süreci uzatır ne size faydası var ne de bebişe. Şubattan beri bekliyoruz biz de ama karantinadan dolayı hep evdeydik sonra bi ara memlekete gittik geldik değişiklik oldu hava aldık kafamızdan attık filan derken o ara hamile kaldım Allah’ın izniyle sakin sakin beklerseniz olacak kendinize iyi bakın 🙏🌸

Vallaha bende kasiklarimdaki hassaslik özellikle sag tarafimda günden gune sanki yoğunlaşıyor hafiften .. kanamam yok olacak gibi sancilar oluyor bazen şuanda mesela.alt karnimda bir sizi ağrı tanimlayamadigim birşey var salgından doktorada gidemedim ama öyle takıntılı değilim belirtilerim beni düşündürüyor bugün 3. Idrar testini yaptım negatif ama hiç güvenmiyorum cunki bende sanırım idrarda çıkmıyor ve böyle birsuru kadın var sadece kanda cıkmış vallaha neyapacgimi bilemedim

Vallaha bende kasiklarimdaki hassaslik özellikle sag tarafimda günden gune sanki yoğunlaşıyor hafiften .. kanamam yok olacak gibi sancilar oluyor bazen şuanda mesela.alt karnimda bir sizi ağrı tanimlayamadigim birşey var salgından doktorada gidemedim ama öyle takıntılı değilim belirtilerim beni düşündürüyor bugün 3. Idrar testini yaptım negatif ama hiç güvenmiyorum cunki bende sanırım idrarda çıkmıyor ve böyle birsuru kadın var sadece kanda cıkmış vallaha neyapacgimi bilemedim
Kaç gün geçti adetinizden, varsa gebelik testinde bile belli oluyor. Ben de bu belirtiler üzerine yapmıştım 5 gün kala öğrendim, ama önceleri ben de belirti arıyordum hep kendimde

Kaç gün geçti adetinizden, varsa gebelik testinde bile belli oluyor. Ben de bu belirtiler üzerine yapmıştım 5 gün kala öğrendim, ama önceleri ben de belirti arıyordum hep kendimde

Yok bende baya geçti nerdeyse ikinci dönemim yaklaşdi.. bacım ben düşük yaptigimda bile idrarda çıkmamıştı hani onuda bırak birsuru kadın yazmış kanda 2000 idrarda hiç Yok diye

Kızlar başlığı görünce hemen yazayim dedim belki birine bi faydasi dokunur

Cocuk denedigimiz ay 2 gunde bir bazen her gün ilikiye girdik. Sonra adetime 1 hafta kala adet olcakmisim gibi olmaya başladı ama bi türlü adet olamadim. Test yapiyordum negatif çıkıyordu. Dedim herhalde dogum kontrol hapinin etkisi devam ediyor adetim duzene girmedi.
Neyse adetim 6 gün gecikti ve hafif bi pembe akinti oldu ben en son bir test daha yapip doktora gitmeye karar verdim.
Erken gebelik testi aldim ve cok şükür silik 2.bir cizgi gördüm.
Hemen hastanede kan verdim ve degerim 72ydi yani daha Cok cok yeniydi kesesi bile yoktu
Gec dollenme olmus meğerse
Belirti olarak bir de göğüs uçlarımin etrafindaki halkalar koyulasmisti.
İnşallah sizler de cok beklemeden guzel haberler alirsiniz🙏

Merhaba kızlar benimde sorum var. Ben ikiz gebelik yaşadım hiç bi belirtim olmadı şimdi ise yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi lekem geldi ara ara azar azar 2 gün sürdü kesildi. Yerleşme olabilirmi erken mi yoksa. 1 hafta var adetime ara ara batma da oluyo ve çok gaz var

Yerleşme kanamam olmadı. Ama göğüs hassasiyeti (çok değil), ara ara kasığa giren sancılar, belirli şeylere karşı iştah artışı, ama bence en en bariz belirti uyku ve yorgunluk hali...

Merhaba kızlar :KK25:bende hamilelik belirtemi yazmak istedim İlk belirtim çok sevdiğim yemegi sofrada bırakıp erken uyumaktı sonra kokuları çok severim parfüm yumoş kokusu falan ve sonra parfüm vb Kokulardan tiksinme geldi ama bu durum herşeyin başlangıcıydı ah o 5 ay mide bulantım bitirmişti beni inşallah Allah isteyene bu güzel annelik duygusunu tattırsın:anne:

Merhaba hanımlar. Bu ay beklentim var. Döllenme dönemi acaba kuyruk sokumu agrisi olur mu. Sanki fıtık gibi bir agri olur mu? ben mi her seyi bu konuya yoruyorum acaba? bel tutulması şeklinde düşündüm mantıklı olan da o aslinda ama yine de acaba demiyor degilim. Bu agri da yumurtlama doneminin akabinde basladi...

Kızlar merhaba reglime 8 gün var aşırı gaz, şişkinlik yaşıyorum 4 gündür ve adet olacakmışım gibi arada karnım ağrıyor bu belirtileri yaşayan oldu mu?

Merhaba hanımlar. Bu ay beklentim var. Döllenme dönemi acaba kuyruk sokumu agrisi olur mu. Sanki fıtık gibi bir agri olur mu? ben mi her seyi bu konuya yoruyorum acaba? bel tutulması şeklinde düşündüm mantıklı olan da o aslinda ama yine de acaba demiyor degilim. Bu agri da yumurtlama doneminin akabinde basladi...
Yemin ediyorum beni anlatmışsın. Benim de aynı şekilde. Ve hep yumurta takibi yaparım yumurtanın olduğu gün karın ağrım olur ve geçerdi bu ay kasıktan bir vuruyor belime. Bel ağrısı çok var ben de de bellide üşütüyoruz 😏

X