Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisiyla insallah sağlikli bir gebelik vardir cnm bende bu ay degerledirdim adete son 13 gun var benimde gogsumde dolgunluk cok az hasasiyet fazla uyku ve kabizlik arada bir mide bulantim oluyor ama folik asit kulanmaya basladim 10 gun oldu belki onun yan etkisiolabilir diye de dusundugum icin umutlanmak istemiyorum
Biz her şeyi belirtiye yoruyoruz bence ya bu sabah biraz umudum kırılmış olarak uyandım 🙄 cok sey okuyoruz ya ondan bence

Neden kimyasal diyorsun ,

Neden kimyasal diyorsun, hamilesin işte kuzum, bugün testi tekrarla, hatta normal test de yap onda da bazen gösteriyormuş 💜
Erkenden belli oldu ya ne bileyim hala inanamıyorum sorun çıkacak sanıyorum, bugün test yapmadım yarın yaparım hem 2 gün kalmış olur daha net çıkar belki 😂

kızlar benim de regl dönemime 10 gün hatta bugünü saymazsam 9 gün kaldı. (15 haziran) yumurtlama dönemini değerlendir. İlk denememizdi. Söylemiştim bi önceki cevaplarda da hiç düşünmüyordum birden sabah kalktım çocuk istiyorum diye...
Belirtiler hafif kasık ağrısı ama ara ara oluyor aşırı halsizlik göğsümde hafif o da dokununca olan bi acı var.. Bugün de cildim zaten kuru ama burnumun kenarları ve yanaklarım pul pul dökülüyor kaşınıyor aşırı kuru... Belirti olabilir mi bilmiyorum kendimi çok dinliyorum başım hafif dönüyor arada ama acaba diyorum dönmedi ben mi yaptım :olamaz: kafayı yicem düşünmekten ilk denemede böyleyse varya sürekli bi belirtikolluyorum 10 gün bana nasıl geçecek :kızgın: yüzümde de hafif lekeler çıkmaya başladı .Heh bir de midem de asla olmayan ama son zamanlar da olan ara ara yanma var.

kızlar benim de regl dönemime 10 gün kaldı. yumurtlama dönemini değerlendir. İlk denememizdi. Söylemiştim bi önceki cevaplarda da hiç düşünmüyordum birden sabah kalktım çocuk istiyorum diye...
Belirtiler hafif kasık ağrısı ama ara ara oluyor aşırı halsizlik göğsümde hafif o da dokununca olan bi acı var.. Bugün de cildim zaten kuru ama burnumun kenarları ve yanaklarım pul pul dökülüyor kaşınıyor aşırı kuru... Belirti olabilir mi bilmiyorum kendimi çok dinliyorum başım hafif dönüyor arada ama acaba diyorum dönmedi ben mi yaptım :olamaz: kafayı yicem düşünmekten ilk denemede böyleyse varya sürekli bi belirtikolluyorum 10 gün bana nasıl geçecek :kızgın: yüzümde de hafif lekeler çıkmaya başladı .Heh bir de midem de asla olmayan ama son zamanlar da olan ara ara yanma var.
Yanı işte hepimiz için hem olasılık var hem herşeyden bi anlam cikariyiruz, zamam bize de geçmiyor, bi oluruna bıraksak super.olacak ama nerdee🤣 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi, inşallah gebesindir canim❤

Yanı işte hepimiz için hem olasılık var hem herşeyden bi anlam cikariyiruz, zamam bize de geçmiyor, bi oluruna bıraksak super.olacak ama nerdee🤣 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi, inşallah gebesindir canim❤
çok teşekkür ederimmm. Lütfen yapma test olmuşsa bile daha erken negatif çıkar boşa üzülmüş olursun :KK68: senin kaç gün kalmıştı regline

kızlar benim de regl dönemime 10 gün hatta bugünü saymazsam 9 gün kaldı. (15 haziran) yumurtlama dönemini değerlendir. İlk denememizdi. Söylemiştim bi önceki cevaplarda da hiç düşünmüyordum birden sabah kalktım çocuk istiyorum diye...
aaa bir de saniyelik süren sabah metrobüste burnuma erik kokusu aldım.. Off ben normalde de pis boğazım ama öyle olunca yine beynimde şimşekler çaktı acabaa mı diye:KK43:

X