Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisiyla insallah sağlikli bir gebelik vardir cnm bende bu ay degerledirdim adete son 13 gun var benimde gogsumde dolgunluk cok az hasasiyet fazla uyku ve kabizlik arada bir mide bulantim oluyor ama folik asit kulanmaya basladim 10 gun oldu belki onun yan etkisiolabilir diye de dusundugum icin umutlanmak istemiyorum

Evet maalesef çok fazla örnek var o yüzden bende de korku oluyor. Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :KK49:
Beklemek işkence valla bilirim. Acil ler gebelik için kan almıyor ama durumun varsa özele gidebilirsin ama beklemen daha doğru olur hem hormonun yükselir daha garanti olur canım sen kendine dikkat et bu sürede

Kızlar testte hafif çizgi çıkıp kimyasal geçiren vs oldu mu ya da duyan bilen var mi, benim adetime 4 gün varken öğrendim ama içime kurt düştü kimyasal olabilir mi diye
Neden kimyasal diyorsun ,
Kızlar testte hafif çizgi çıkıp kimyasal geçiren vs oldu mu ya da duyan bilen var mi, benim adetime 4 gün varken öğrendim ama içime kurt düştü kimyasal olabilir mi diye

Neden kimyasal diyorsun, hamilesin işte kuzum, bugün testi tekrarla, hatta normal test de yap onda da bazen gösteriyormuş 💜

X