- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 27
- Konu Sahibi lavinya5367
Kızlar insallah hayırlı haberler verelim lütfen test yapan yazsın umut olsun bizeee bu arada regle son 8 insallah regl olmam da bebis vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef çok fazla örnek var o yüzden bende de korku oluyor. Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim bilmiyorumModunu düşürme canım iyi düşün iyi olsun psikolojini etkileme darısı bize olsun inşallah ❤ ptesi kan ver sonucunu yaz canm
İnsallah cok dua ediyorum hepimiz için bekleyen ve cok isteyen tüm annelere nasip olsunDaha varmis bekle ozamam sonu guzel olur insallah
Hayırlısıyla bebistir kuzum burdan cok okuyoruz hep bilincaltımıza işliyor böyle kan ver öyle anlarsın anca
Kız senin umut var bende ne çizgi ne bişey testte yapmadm gerçi 8 güüün var daha adetimeeEvet maalesef çok fazla örnek var o yüzden bende de korku oluyor. Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Senin daha çok yeni canım biraz dHa bekle kaç aydır bebek istiyorsunuzKız senin umut var bende ne çizgi ne bişey testte yapmadm gerçi 8 güüün var daha adetimee
İlk ayımızSenin daha çok yeni canım biraz dHa bekle kaç aydır bebek istiyorsunuz
Neden kimyasal olsun kuzum ya dua et şu iki gün bol bol Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın meleğiniBir de ovülasyon testi kıpkırmızı çıktı bugün yani kimyasal vs olsa herhalde o kadar belli etmezdi
Beklemek işkence valla bilirim. Acil ler gebelik için kan almıyor ama durumun varsa özele gidebilirsin ama beklemen daha doğru olur hem hormonun yükselir daha garanti olur canım sen kendine dikkat et bu süredeEvet maalesef çok fazla örnek var o yüzden bende de korku oluyor. Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Sabah sabah karın ağrısyla uyandım adetime 1 gün var sanırım adet olcm yineİnanın çok istyrm ve eltim ikinciye hamile ona bakınca ağlıyorum
Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah birbirimize bu güzel haberi bu ay veririz buradaEvlendiğimden beri bir buçuk senelik evliyim mol gebelik geçirdim bir sene önce korunduk bir sene 3 aydır denyrz
Soon 9Kızlar insallah hayırlı haberler verelim lütfen test yapan yazsın umut olsun bizeee bu arada regle son 8 insallah regl olmam da bebis vardır
Belit ti var mı ınsallah olmazsınKızlar insallah hayırlı haberler verelim lütfen test yapan yazsın umut olsun bizeee bu arada regle son 8 insallah regl olmam da bebis vardır
Neden kimyasal diyorsun ,Kızlar testte hafif çizgi çıkıp kimyasal geçiren vs oldu mu ya da duyan bilen var mi, benim adetime 4 gün varken öğrendim ama içime kurt düştü kimyasal olabilir mi diye
Kızlar testte hafif çizgi çıkıp kimyasal geçiren vs oldu mu ya da duyan bilen var mi, benim adetime 4 gün varken öğrendim ama içime kurt düştü kimyasal olabilir mi diye
Benimde son 9, ama o kadar beklemem son 4 5 gün kala test yaparımKızlar insallah hayırlı haberler verelim lütfen test yapan yazsın umut olsun bizeee bu arada regle son 8 insallah regl olmam da bebis vardır
Yani kuzum psikolojik değilse gaz sancısı ve kasık ağrım vardı adet olacakmış gibi ama işte adet öncesi kasılmalarsa bilemiyorumBelit ti var mı ınsallah olmazsın
kız sanki ben adet olcakmışım gibi hissediyorum psikolojik miydi o yasadıgım belirtiler acabaBenimde son 9, ama o kadar beklemem son 4 5 gün kala test yaparım
OffSabah sabah karın ağrısyla uyandım adetime 1 gün var sanırım adet olcm yine ☹☹☹