- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.584
- Konu Sahibi lavinya5367
Rabbim nasip etsin inşaalllahh Bu ay yüzünüz gülsün Ne zamandır istiyorsunuzİnanın çok istyrm ve eltim ikinciye hamile ona bakınca ağlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim nasip etsin inşaalllahh Bu ay yüzünüz gülsün Ne zamandır istiyorsunuzİnanın çok istyrm ve eltim ikinciye hamile ona bakınca ağlıyorum
Gıgus acısı yumurtlama zamanı olur en fazla 3 gun surer eger devam ediyor sa bu bildiğin gebeliktirBende bu ay bekliyorum ins. Yumurtlama gününden bir hafta sonra başlayan göğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları baş dönmesi var şuan adetime 6 gün kaldı hala bekliyorum adete 8gun kala erken gebelik testi yaptım ama negatif cikti. Ben normalde adetten bir hafta önce başlardı göğüs ağrısı bir iki gün sürer ve geçerdi bu ay çok farklı umarım mujdeli haberi almak isteyen herkese nasip olur
Allah'ım bu ne güzel bir mesaj , hadi inşallah canım hala devam ediyor 3 günüm kaldı bakalm. Ama 8 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çokta umutlanmak istemiyorum oyuzdenGıgus acısı yumurtlama zamanı olur en fazla 3 gun surer eger devam ediyor sa bu bildiğin gebeliktir
Sana bişe söliyim mi sen hamilesin bebegin de erkek bak gör
Cok erken yapmıssın canım bekle 3 yıldır aynı hataya bende düşüyorum kendimizi yıpratmak tan Baska bir işe yaramıyor Bi kere hamilelik gecirdim düştü belirtiler sana anlattığım gibiydi 3 gun suren gogus acısı gunlerce devam etti erkek bebek once den daha yumurtlama dan bir kac gun sonra hissettiriyor kız bebek sonradan ondan erkek dedim veee erkek bebegı ve kız bebegi olan bir kaç kişiye sorarak onayladım bu tespiti,Allah'ım bu ne güzel bir mesaj ,❤❤❤ hadi inşallah canım hala devam ediyor 3 günüm kaldı bakalm. Ama 8 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çokta umutlanmak istemiyorum oyuzden
Mide yanması uyku haller bendede mevcut. Ah canım benim belki sağlıksız bir gebelik olcakti rabbim inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsinDaha ogrenmeden yani 1 aylık bile değilken cok miğdem yanıyordu elşiyordu uyku hali vardı hep uykuya doyamıyorum ve goguslerim acıyordu ama benım adet zamanımda acırdı oyuzden ihtimal vermedim ogrenmeden onceki hafta yani 3 hafta oluyor sanırım kasıklarım bir sancı lan Dı tamam dedim adet olacağım surekli wc de kontrol ediyordum kendimi
Ozaman lar bilgisizim adet belirtilerine benzediğini bilmiyorum tabi ama ihtimal de vermemiştim en son soğan kokusu bana agır geldi kokudan şüphslendiö test yaptım varla yok arası Bi cizgi vardı sadece ben goruyordum düşün aynı gün kan verdim 46 cıktı
Sonrası o sancılar hep devam etti rahim buyudugu için oluyormuş goguslerim acayip şişmiş ve tişört değiştirirken bile acıyordu
9 hafta goguslerim yavas yavas ınmeye basladı acı azalmaya meger dusuk baslamıs malesef düştü bu arada miğde bulantı hiç olmadı herkeste olucak diye birşey yok bazıları 3 aya kadar hiç bir şey hissetmiyormus mesela eltim
Yani herkesin hamileliği farklıdır bunlar bende olmuyor ben hamıle değilim diye dusunme sakın
Doktora gitti mi canım neden olmuş düşük sorun mu varCok erken yapmıssın canım bekle 3 yıldır aynı hataya bende düşüyorum kendimizi yıpratmak tan Baska bir işe yaramıyor Bi kere hamilelik gecirdim düştü belirtiler sana anlattığım gibiydi 3 gun suren gogus acısı gunlerce devam etti erkek bebek once den daha yumurtlama dan bir kac gun sonra hissettiriyor kız bebek sonradan ondan erkek dedim veee erkek bebegı ve kız bebegi olan bir kaç kişiye sorarak onayladım bu tespiti,
Canım sen hamilesin diyorum ya ya sana kesinlikle hamilesin senMide yanması uyku haller bendede mevcut. Ah canım benim belki sağlıksız bir gebelik olcakti rabbim inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin
evt hemen hasta neye gittik kurtaj oldum ama devlete gitmiştim gelişememiş dediler gecti ler arastırmadıar cok yıkıldım ama yapacak bişe yoktu Rabbim böle uygun görmüş yinede bin şükür her halimize asla isyan etmiyorum eminim tekrar nasip edecek banaDoktora gitti mi canım neden olmuş düşük sorun mu var
İnşallah canım biraz sıkıntılar var bizim oyuzden umutlanmak sonra üzülmek istemiyorum ama mesajın çok iyi geldi bana insallah rabbim isteyen heerkese nasip etsin kuzum tez zamanda kucagimizda sevelim mucizemiziCanım sen hamilesin diyorum ya ya sana kesinlikle hamilesin sen
Bu arada amin inşallah benimde dun catladı yumurtam beklemeye gectim
Aynen öyle canım benim Allah'tan ümit kesilmez belkide hiç ummadigimiz beklemediğimiz bir anda nasip olacakevt hemen hasta neye gittik kurtaj oldum ama devlete gitmiştim gelişememiş dediler gecti ler arastırmadıar cok yıkıldım ama yapacak bişe yoktu Rabbim böle uygun görmüş yinede bin şükür her halimize asla isyan etmiyorum eminim tekrar nasip edecek bana
Bak sen yarın erken gebelik testi yapsan lesin cıkar 8 gun cok erken olmus sıkıntın her ne ise bilmiyorum ama unutma bu dünyada birtek ölüme cağre yokİnşallah canım biraz sıkıntılar var bizim oyuzden umutlanmak sonra üzülmek istemiyorum ama mesajın çok iyi geldi bana insallah rabbim isteyen heerkese nasip etsin kuzum tez zamanda kucagimizda sevelim mucizemizi
Test almamak için zor tuttum kendimi çünkü onceki aylarda da boyle ufak tefek belirtiler olmuştu ama bu sefer daha ağır belirtiler var. Birde 1.5 yaşında yeğenim var geçen gün kucağıma aldım biraz oynadık indirdiğim de karnimda hafif ağrı batması falan oldu ondan sonra şüphelenmeye basladimBak sen yarın erken gebelik testi yapsan lesin cıkar 8 gun cok erken olmus sıkıntın her ne ise bilmiyorum ama unutma bu dünyada birtek ölüme cağre yok
Insallah hamılesindir. Canım benimTest almamak için zor tuttum kendimi çünkü onceki aylarda da boyle ufak tefek belirtiler olmuştu ama bu sefer daha ağır belirtiler var. Birde 1.5 yaşında yeğenim var geçen gün kucağıma aldım biraz oynadık indirdiğim de karnimda hafif ağrı batması falan oldu ondan sonra şüphelenmeye basladim
İnşallah canım sende oylesindir insallahInsallah hamılesindir. Canım benim
Evlendiğimden beri bir buçuk senelik evliyim mol gebelik geçirdim bir sene önce korunduk bir sene 3 aydır denyrzRabbim nasip etsin inşaalllahh Bu ay yüzünüz gülsün Ne zamandır istiyorsunuz
Modunu düşürme canım iyi düşün iyi olsun psikolojini etkileme darısı bize olsun inşallah ptesi kan ver sonucunu yaz canmKızlar testte hafif çizgi çıkıp kimyasal geçiren vs oldu mu ya da duyan bilen var mi, benim adetime 4 gün varken öğrendim ama içime kurt düştü kimyasal olabilir mi diye
Hahaha bende de acayip gaz var insallah diyorum sadece yaa regl öncesi hep aynı belirtiler yaAyyy aynı şekilde bende de öyle yani gaz olayı regliye yakın oluyordu ama daha 10 günüm var snlamadım ki her şeyi ona yoruyorumm işten geldim temizlik yapmam gerekiyor sma yatıyorum halim yok acaba diyorum hamilelik belirtisi mi sonra diyorum ki ben hep böyleyim
Hayırlısıyla bebistir kuzum burdan cok okuyoruz hep bilincaltımıza işliyor böyle kan ver öyle anlarsın ancaKızlar testte hafif çizgi çıkıp kimyasal geçiren vs oldu mu ya da duyan bilen var mi, benim adetime 4 gün varken öğrendim ama içime kurt düştü kimyasal olabilir mi diye