İlk hedefim 50 kilo olmak

hiç sevmedim o şarkıyı ya bi değişik ferhat göçer şarkısı gibi değil sanki

Değil zaten :)) taner kaya nın sarkısı DD bilmiyomuydun .. su rafet el romanın senden sonra sarkısı da kendisinin değil onur koçun :))) bunlar gençlere ön ayak oluyorlar :))

Değil zaten :)) taner kaya nın sarkısı DD bilmiyomuydun .. su rafet el romanın senden sonra sarkısı da kendisinin değil onur koçun :))) bunlar gençlere ön ayak oluyorlar :))
hadi yaa ben ferhat göçer sanıyodum kızz hee iyi iyi severim ferhatı hiç yakışmamış diyodum

ayy bugün sınav takvimimi aldım.offf pofff çok fena bu arada zayıflamazsam iyidir.sadece 10 gün kaldı ve ben hala nette oyalanıyorum.biri artık bana dur demeli

ayy bugün sınav takvimimi aldım.offf pofff çok fena bu arada zayıflamazsam iyidir.sadece 10 gün kaldı ve ben hala nette oyalanıyorum.biri artık bana dur demeli

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR!!! Hadi bende kaçıyorum kapat sende bilg. sonra bnm gibi olma yazılı kazığı yeme :)) ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…