benden daha kotu olamazsın dayanamıyorum yaa içince içim öyle bi rahatlyor kiiii ... ilk bardak 2 dikişte bitiyor yanii.. susamıs gibii
bırakmalıyız bu kolayıbu arada son gönderdiğin mesajı tekrar yollar mısın silindi yaa
ee bırakamıyrm kiii .)) ben bıraksam o beni bırakmaz bi kereee
dur söyliyim de bıraksın seni"hey lanet olasıca pislik kola hemen simayımı rahat bırak"
Şu an tek söylediği sarkı ....^'' AYRILSAK ÖLÜRÜKKK BİZZZ ^'' ahahahhahhhahahhhahahh
hahahahaaahhhbu şarkı da cuk oturdu
hiç sevmedim o şarkıyı ya bi değişik ferhat göçer şarkısı gibi değil sankidemiiiuydurack bi yer buldum sonunda su sarkıyııı hihihhihhi
hiç sevmedim o şarkıyı ya bi değişik ferhat göçer şarkısı gibi değil sanki
hadi yaa ben ferhat göçer sanıyodum kızzDeğil zaten :)) taner kaya nın sarkısıDD bilmiyomuydun .. su rafet el romanın senden sonra sarkısı da kendisinin değil onur koçun :))) bunlar gençlere ön ayak oluyorlar :))
hadi yaa ben ferhat göçer sanıyodum kızzhee iyi iyi severim ferhatı hiç yakışmamış diyodum
ferhat iyi söyleyemiyor bu sarkıyı daha bi slowlastrmısss ..sahibi daha iyi soyluyooo vurguları yapamıyor ferooo
neyse bu seferlik çekmiyim kulağını bidaha yapmaz
ayy bugün sınav takvimimi aldım.offf pofff çok fena bu arada zayıflamazsam iyidir.sadece 10 gün kaldı ve ben hala nette oyalanıyorum.biri artık bana dur demeli
DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR!!! Hadi bende kaçıyorum kapat sende bilg. sonra bnm gibi olmayazılı kazığı yeme :)) ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?