• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

karbonhidrat alman lazım. sakın kilo alcam diye hamburger falan yeme. onlar kilo değil damar tıkanıklığı yapar. ürünlerin arkasındaki besin değerlerine bak. hangi ürünün karbonhidrat miktarı yüksekse onu ye. yağlı besinler tüketme, yağ vücuttan atılır, ama karbonhidrat yağa dönüşür.

gece yeme, sağlık sorunların oluşur. kilo almak sana bir sürü hastalık getirebilir o yüzden bilinçsizce kilo alma canım.

eğer etrafında herbalife ürünleri satan biri varsa, herbalife'ın shake leri var. yemeklerden sonra 1 bardak shake içersen haftada 2 kilo garanti alırsın, sağlıklı bir şekilde bu da ek bir bilgi

Ben bu tür besin takviyelerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca haftada 2 kilo almak hiç iyi birşey değil.Sağlıklı olan 1 haftada 300-600 gr almak.En iyisi biz doğal yollardan yiyerek almaya devam edelim.

Ben bu tür besin takviyelerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca haftada 2 kilo almak hiç iyi birşey değil.Sağlıklı olan 1 haftada 300-600 gr almak.En iyisi biz doğal yollardan yiyerek almaya devam edelim.

Evet çok mantıklı . Çok sağlıksız olur haftada 2 kilo almakk..Bence bilinçsiz kilo almak buna benzer şeyleri kullanmaktr. yan etkileride oluyor bi bakarsın alırsın alırsın da çok iyi olur sonra çok yemeye alıştığın için kendini tutamassın duba gibi olursun ..Sonunda da veremezsin en kotusu bu olur..

bi mesaj atamadım yaaa çok sinirlendim :47::47:
ben bi yemek yiyim de gelicem tatlım

Back