- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
artık hepsinin küçük bedeni var canım yaa bozma moralini.millet 0 beden olmak için aç kalıyor bide öyle düşün
evet bu sorun oluyor.hatta ben bi ara dar kot giymiyordum çırpı gibi bacaklarım vardıiyi de bacaklarım çırpı .D istediğim eteği giyemem kii millet bakar bakar güler
evet bu sorun oluyor.hatta ben bi ara dar kot giymiyordum çırpı gibi bacaklarım vardı
ayy o tozdan ben de aldım unuttum duruyor öyle dur başlıyım yine bu kadar etkiliyse :)) ama 53te falan durmam lazım benimben 47 kiloydum .boyum 163 .herkes çok zayıfladın deyince artık tak etti kilo almaya karar verdm .ama ne yapsam da alamadım.aktara gittim kilo aldırıcı bi toz verdi.balla karıştırıp veya sütle içmeye bşladım.akşamları muz, sütlü bebe biskivisi yiyodum.yemeklerim yanında ekmeği bol tuttum.sulu yemekler yapıp hep bandıra bandıra yemeğe bşladım.yani iştahım da çok açıldı.önce 52 ye çıktım. aktarın verdiği şeyi bırakmama rapmen iştahım çok açıldı ve 59 a çıktım
cnm ya aynı beni anlatmışsın :)) bende kaç senedir 44 kiloydum sonra baya bi zayıfladım 40a düştüm 6 ayda 7 kilo aldım 50 olurum inşallah bende :)
ben 50 oldum biraz azimle oluyor gerçekten bol bol yecnm ya aynı beni anlatmışsın :)) bende kaç senedir 44 kiloydum sonra baya bi zayıfladım 40a düştüm 6 ayda 7 kilo aldım 50 olurum inşallah bende :)
Moralimizin iyi olması da çok önemli kafaya takmadan bu işi halletmeliyiz.İştah açıcı bir ilaç var çocuklara veriliyor ama onun adını yazamıyorum özelden mesaj atabilirim isteyene.Gerçi kilo almaya çalışanların çoğu biliyordur :)
kızlar bir site buldum.şimdiki kilonuzu, hedef kilonuzu ve hedeflenen tarihi yazıyorsunuz. size günlük kaç kalori almanız gerektiği yazıyor.sonra her gün ne yediğinizi ekliyorsunuz markalar bile var.ona göre hedef kaloriye ulaşmaya çalışıyorsunuz hergün.benim tam aradığım siteydi çok motive edici :) burdan ismini vermiyim belki yasaktır bilmiyorum.özelden msj atabilirim isteyene
evet kuruyemiş kilo almaya yardımcı olur. yeşil çayın kilo almaya engel olduğunu sanmıyorum seviyorsan devam et bence çok yararlı.kuruyemiş kilo mu aldırıyor. yeşil çayı çok seviyorum bırakamıyorum onu bıraksam ben de kilo alıcam belki ama :)
evet kuruyemiş kilo almaya yardımcı olur. yeşil çayın kilo almaya engel olduğunu sanmıyorum seviyorsan devam et bence çok yararlı.
ben de özledim bebeğim ya bugün aklımdan geçtin hiç görünmüyor bu kız diye düşündüm :)ecoşşşşşş !! :) çok özledim seni ne zamandır konusmuyoruz kızzzzzzz :)
ben de özledim bebeğim ya bugün aklımdan geçtin hiç görünmüyor bu kız diye düşündüm :)
boşver tatlım sen takma onları.ben de soruyorum sizce kilo aldım mı diye yoo aynısın diyolaray hiç sorma .. canım çok sıkkın onume gelen kilo vermissin diyor yanii ne napakk ölek miii
boşver tatlım sen takma onları.ben de soruyorum sizce kilo aldım mı diye yoo aynısın diyolar
nolsun yaa aynı işte.burda bi topik buldum doa ürünlerini anlatıyorlar heveslendim aldım ben de çok beğendim :)salla ya zaten yarın diyetisyene gidicem :) bakıcaz bakalım ne var ne yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?