İlk hedefim 50 kilo olmak

ben 47 kiloydum .boyum 163 .herkes çok zayıfladın deyince artık tak etti kilo almaya karar verdm .ama ne yapsam da alamadım.aktara gittim kilo aldırıcı bi toz verdi.balla karıştırıp veya sütle içmeye bşladım.akşamları muz, sütlü bebe biskivisi yiyodum.yemeklerim yanında ekmeği bol tuttum.sulu yemekler yapıp hep bandıra bandıra yemeğe bşladım.yani iştahım da çok açıldı.önce 52 ye çıktım. aktarın verdiği şeyi bırakmama rapmen iştahım çok açıldı ve 59 a çıktım

ayy o tozdan ben de aldım unuttum duruyor öyle dur başlıyım yine bu kadar etkiliyse :)) ama 53te falan durmam lazım benim

ben bugün itibariyle 46 kilo olmuşum tam ama yine de pantolonlarımın içine tayt giymeden gezemicem bu yazda =/

cnm ya aynı beni anlatmışsın :)) bende kaç senedir 44 kiloydum sonra baya bi zayıfladım 40a düştüm 6 ayda 7 kilo aldım 50 olurum inşallah bende :)

dün 1 kilo aldım bile :) olcak olcak sınav stresinden paso yemek yiyiyorum obez olmazsak iyidir

Son düzenleme:

ßen biliorm yazrsan sewnrm :)))

bana aaaattt :)

kuruyemiş kilo mu aldırıyor. yeşil çayı çok seviyorum bırakamıyorum onu bıraksam ben de kilo alıcam belki ama :)
evet kuruyemiş kilo almaya yardımcı olur. yeşil çayın kilo almaya engel olduğunu sanmıyorum seviyorsan devam et bence çok yararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…