• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

kesinlikle spor yapın derim bende iştah açılıyor hormonlar düzeliyor sinir stres gidiyor ve vücud oturup kilo alıyor ben 25 yaşındayım boyum 170 cm kilom 55 ayıptır soylemesi 85-60-90 ım :) ve sürekli yemek yiyiorum ne kilo alıyorum ne veriyorum selülitim flnda yok ama spora borcluyum kesinlikle ilaç fln yalan hiç bi işe yaramıyor bol bol spor yapıp yemek yiyin sonra da bi kilo almaya başladınmı alırsn derlerdi hep oda yalan herkesin bünyesi farklı önce kendinizi tanıyın aylık düzenli kan degerlerinize baktırın ondan sonra doğru adımlarla ilerleyin :)

cnm bişi soracam şu belin 60 olması durumuna acayip takıyorum ya 56 kiloyum belim 70 cnm nasıl oluyoda senin 60 oluyo nerenizi ölçüyonuz ya:9: göğüsün altındaki çukurluğun çölçüldüğünü biliyorum valla benim ölçülerim. 85-70-96 :9::9::9: basenleri hiç sormayın artık:50:

Benimde boyum 167 ve 47 kiloyum hiç 50 kiloya bile varamadım,aslında fizik olarak ben beğeniyorum böyle kendimi,giydiğim kıyafetleri falan çok yakıştırıyorum ama etrafımdakilerin sürekli çok zayıfsın baskıları yüzünden bende kilo almay yönünde kararlıyım galiba,okul tatile girince evde bol bol yiycem galiba :))

kızlar bir site buldum.şimdiki kilonuzu, hedef kilonuzu ve hedeflenen tarihi yazıyorsunuz. size günlük kaç kalori almanız gerektiği yazıyor.sonra her gün ne yediğinizi ekliyorsunuz markalar bile var.ona göre hedef kaloriye ulaşmaya çalışıyorsunuz hergün.benim tam aradığım siteydi çok motive edici :) burdan ismini vermiyim belki yasaktır bilmiyorum.özelden msj atabilirim isteyene :54:[/QUOTE

supermis tesekkurler ))

165 boyunda 44-45 kilolarda biri olaraktan artık ne kadar zayıfsın biraz ye hiç yemiyosun laflarından sıkıldım.. yesem bile yemiyormuşum önyargısı oluşuyo herkeste.. bana yardımcı olun ne yapmalıyım?? 19 yaşındayım ünv. öğrencisiyim ikinci öğretim olduğumdan düzensiz bir yaşantım var.. uyku problemi var çok geç yatıp geç kalkıyorum öğünler biraz kayıyor.. hayatım boyunca hiç 48 49 lara çıkamadım :(

165 boyunda 44-45 kilolarda biri olaraktan artık ne kadar zayıfsın biraz ye hiç yemiyosun laflarından sıkıldım.. yesem bile yemiyormuşum önyargısı oluşuyo herkeste.. bana yardımcı olun ne yapmalıyım?? 19 yaşındayım ünv. öğrencisiyim ikinci öğretim olduğumdan düzensiz bir yaşantım var.. uyku problemi var çok geç yatıp geç kalkıyorum öğünler biraz kayıyor.. hayatım boyunca hiç 48 49 lara çıkamadım :(

ne kadar sanslısınız ya benim de boyum 1.63 kilom 60 hedefim 56 olmak 12 gün içinde az yediğimde anında kilo veriyorum

ben de aynı senin gibiydim canım zaten okumuşsundur ilk sayfayı :) şimdi 50 kiloyum. nasıl olduğunu sorarsan iştah şurubu içtim baya yemek yemeye başladım.onun yanında günde 2 kase bebe bisküvisi yedim 1 ay gibi bir sürede 4-5 kilo aldım

iyiyim tatlım finallere çalışmaya çalışıyorum :1: sen napıyosun :3: :54:
hiiç oyle okul bitiyor haftaya gitmiyorum artık okula . kilo işlerini bıraktım ya artık uğrasamıyorum bıktım valla . kendimi bu şekil kabullenmeye çalısıyorum . her ne kadar başaramasamdaa .. yok yani doktor bile yapacak birşey bulamıyorsa benim bulmam imkansız . sıkıntıya girersem daha kotu oluyorum . en iyisi bu yaza zaten uzun etekler elbisler moda bu yazıda boyle geçirecem . varsın gözükmesin bu çırpı bacaklar ne diyiim yanii :5:

Kilo almak için en iyi yöntem balık yağı şurupları ve hapları, kilo alırken bir yandan da daha ışıl ışıl bir cilde ve saçlara da sahip olmanız mümkün bu sayede.

Back