• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 50 kilo olmak

kesinlikle spor yapın derim bende iştah açılıyor hormonlar düzeliyor sinir stres gidiyor ve vücud oturup kilo alıyor ben 25 yaşındayım boyum 170 cm kilom 55 ayıptır soylemesi 85-60-90 ım :) ve sürekli yemek yiyiorum ne kilo alıyorum ne veriyorum selülitim flnda yok ama spora borcluyum kesinlikle ilaç fln yalan hiç bi işe yaramıyor bol bol spor yapıp yemek yiyin sonra da bi kilo almaya başladınmı alırsn derlerdi hep oda yalan herkesin bünyesi farklı önce kendinizi tanıyın aylık düzenli kan degerlerinize baktırın ondan sonra doğru adımlarla ilerleyin :)

iştah şurubu ve bebe bisküvisini kesinlikle tavsiye ediyorum

gerçi olur daha yaşın 16 dimi :1:
önce üni.ye gir de bak ne yakışıklılar vaarrrr :9::9:

Canım Benim Yemek Yememem Piskolojik Yemek yiyince Kilo Olıyorum Azda olsa ama Krndimi tokmuşum gibi hissediyorum Gecen sene 55 kiloya çıkmıştım Yiyordum Yani Birden 49 Düştüm Açıkcası Kemiklerim Belli oluyor artık :(

olaya bak ya 1 yıkdır rejimdeyim sende kilo peşinde:)vermek zoooooor ama almak kolay olsa gerek sen öğle menüne yarım ekmek arası köfte ye başka zaman lahmacun.pide,tost.soslu makarna,patayes kızartması ooooooo say say bitmez yani bize yasakları:)hade bakalım yağ olsun ama fazla olmasın herşeyin azı karar çogu zarar

ecoşşş allahımmmmmmmmmm yerlerdeyimmmm gülmekten öldümmm ve ya ölmekten güldümmm denir bunaaaaaaaa :D bak sarkıyı dinlerken alttaki türk insanlarının yorumlarını oku :D tövbeee tövbeee nasıl insan barınıyor türkiyedee yaaaa :9::9:

Ajdar - Şahdamar - YouTube

Back