- 25 Ağustos 2014
- 20.616
- 48.925
- 798
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Her hafta perşembe günü okul dönüşü totalde 1 YTL'ye Salsa ve Trendy almak30 yasinda 1 cocuk annesiyim 3 yillik da evliyim ama hala kendimi kadin gibi degil de genc bir kiz olarak görüyorum hiiic buyumek istememistim nereden cikti bu 30 yaaa. Ben en cok SALSA dergisini bekledigim yillarimi ozluyorum. Gokhan Ozenin meshur oldugu yillar
Evlilik sorumluluk demek ve bunu yapamayacağinizi biliyorsaniz hic yaklasmayin derim ama bir yandan neden sevdiğiniz,size uygun biriyle evlenmeyesiniz ki demeden de edemedim.
Tamam işte, kendini tamamen kapatma, fırsat çıkarsa değerlendir. İlk gençlikteki hobilerimiz güzeldi, kafamız daha çocuksu ve rahattı illa ki ama şimdi de imkanın varsa yaşına göre hobiler bulup eğlenmene bak.Öyle biri karşıma çıkmadı ki. Keşke çıksa, oyun arkadaşım olur o da, hayatı birlikte deneyimleriz
Vala ben hala rave e gidiyorum :) tabiki ertesi gün bisey yapmamak kosuluylaBu genclik dizisi genclik filmleri krizi bana da geliyor resmen hatta izlediklerimi tekrar izliyorrruuuuum
ve inanilmaz iyi hissettiriyor.
Yani eskiyi dusununce özlüyorum ben ama zevklerim degisti ya.
Daha ergen zamanlarda bangir bangir gurultu kalabalik eglence yerleri seviyordum. Gece bi kamyon içip sabah karsi uyuyup sabah erkenden kalkip derse gidebiliyorduk bu yasimda o kadar icsem sabahin köründe hic biyere gidemem gitsem de dinledigimi anlamam kafam da kaldirmiyo artik gurultu kalabalik.
10 yilda yaşancak seyleri ben bir kac yila sigdirmis oldugumdan da olabilir.
Eşimle supersport motorun tepesinde 2 büklüm yardir yardir şehirler degistirirken simdi 31 yasimdayim artik araba daha rahat geliyor bir suredir motosiklet kamp hala seviyoruz hayatimizdan cikartmadik ama supersport motorlari sattik mesela daha keyifli rahat olan uzun yol motosikletlerine yöneldik gibi gibi...
Belimiz agriyo
Olmaz olur mu.. bazen o yaşlardaki gülüşlerimi bile özlüyorum içten şen kahkahalar dert tasa yok. Evli arkadaşlara gelince de, bunu söylemek zor olsa da anne olarak(elhamdulillah) anne olmadan önceki özgürlüğü de özlüyorum bazen. Yani insan ne konuma olursa olsun geçmişe özlem bitmez demişler . Allah bahtımızı geleceğimizi güzel yazsınArkadaşlar aranızda liseden 23 yaşına kadar olan zamanı özleyen var mı? Hiçbir derdimiz yoktu, ünlülere aşık olurduk, film-dizi evreninde yaşardık, fangirl'lük yapardık. Hayat benim için çok toz pembe ve renkliydi, umut doluydu. 29 yaşıma henüz girdim ve özel bir okulda ingilizce öğretmeniyim. Ama ben yaşıtlarım gibi bir hayat sürmek istemiyorum yani evlenmek istemiyorum, çoluk çocuğumun derdiyle dertlenmek istemiyorum neden bilmiyorum, yaşam tarzı olarak hep 20lerin başında kalmak istiyorum ve geçmişe müthiş bir özlem duyuyorum, eski, huzurlu zamanlarımı özlüyorum. Evli arkadaşlarım genelde eskisinden mutlu görünüyor ve geçmişi hiç özlüyormuş gibi bir halleri yok. Aranızda benim gibi olan var mı? Ben bu hiçbir sorumluluk almadığım yaşam tarzının bir zararını görür müyüm? Şimdiden teşekkürler
Ayni yaşta benim de belim ağrıyor biraz değişik şekillere girsemBu genclik dizisi genclik filmleri krizi bana da geliyor resmen hatta izlediklerimi tekrar izliyorrruuuuum
Daha ergen zamanlarda bangir bangir gurultu kalabalik eglence yerleri seviyordum. Gece bi kamyon içip sabah karsi uyuyup sabah erkenden kalkip derse gidebiliyorduk bu yasimda o kadar icsem sabahin köründe hic biyere gidemem gitsem de dinledigimi anlamam kafam da kaldirmiyo artik gurultu kalabalik.
Eşimle supersport motorun tepesinde 2 büklüm yardir yardir şehirler degistirirken simdi 31 yasimdayim artik araba daha rahat geliyor bir suredir motosiklet kamp hala seviyoruz hayatimizdan cikartmadik ama supersport motorlari sattik mesela daha keyifli rahat olan uzun yol motosikletlerine yöneldik gibi gibi...
Belimiz agriyo
Ayni yaşta benim de belim ağrıyor biraz değişik şekillere girsemBu genclik dizisi genclik filmleri krizi bana da geliyor resmen hatta izlediklerimi tekrar izliyorrruuuuum
Belimiz agriyo
Ben de bir anda kilo aldım 30 yaşına gelince.insanlar belimin inceliğine şaşırıp kalıyordu.o zamanlar ne kıskanırlardı fiziğini.şimdi klasik etli butlu kadın.kırk yıl düşünsem bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi.işin can sıkıcı başka tarafı da biz bir kaç arkadaş çok zayıftik.hatta kilo almaya falan çalışırdık beceremezdik.onlar aynen 48, 50 kilo devam ediyor.bir ben böyle oldum bir anda.üstelik biri doğum da yaptı.demek ki herkeste de öyle olmuyor.Bende o yılları çok özlüyorum bazen gözlerimi kapatıp geçmişi hayal ediyorum. O yıllarda ki fiziğimi çok özlüyorum o fizikle giymediğim kıyafetlerin pişmanlığını da yaşıyorum. O zaman alacak maddi durumum dururumuz pek yoktu. Şimdide o fizik yok29 yaşındayım anneyim çok farklı bir duygu anneliğin acısını da tatlısını da yaşayanlardanim. Rabbime şükürler olsun bu duyguyu tattirdigi için. Anne olmayı istemek nasıl bir tercihse istememek de aynı şey. Nasıl isterseniz öyle yaşayın hayatınızı
Ayni yaşta benim de belim ağrıyor biraz değişik şekillere girsemsen benden birkaç yaş büyük değil miydin? Konuşmuştuk.
Evet ya o yaşlarda süpermen gibi oluyorsun.ben kendime şaşırıp kalıyordum acaba bana yorulma duygusu eklenmemiş mi diye? Gıcık oluyordum sen düşün ne yaparsam yapayım yorulmuyorum diye.birkaç senede herşey değişti maalesef.değişmeyen tek şey bitmek bilmeyen libidom.en son o terkedecek beni sanırım.Yok degildim. Degisik şekillere girince ağrimiyor yoga yapiyorum ben ama supersport motosiklet oturuş kaynakli zaten uzun yol için uygun ve konforlu bir şey değil uzun saat o şekilde sabit kalınca herkesin beli agriyabilir.20li yaşlarda konfordan çok hiz seviyorduk.
Ne hastalığınız vardı? Çok güzel anlatmışsınız.Özlemiyorum, hatırlar ve şöyle bi gözümde canlandırırsam can sıkıyorum o yıllarıma. Aktif sağlık problemleri ile geçen 6 sene... Bir doktordan diğerine koştuğumuz 20lerimin başları, hastane kapılarında tüketilmiş hevesli gençlik, defalarca tanrının varlığını sorgulatmış ağır sınavlar, buruk hissettirmekten öte gitmiyor. Her çağımda yeni bir ben inşa ettim kendimden, uzaya yollanan roketler gibi bir başka modülümden kurtuldum ilerlerken; 20lerimde "Neden ben?" diyen öfkeli, isyankar ve küskün kızdan, 30lu yaşlarında her şeyi espri malzemesi yapabilen bir kadın yarattım, üzerine annelikle tanıştım.
Şimdi 40ın kapısına dayandım; derinliğime derinlik eklendi. Ayrıntılarda boğulan yapım boş vermeyi öğrendi, kendimi çok daha iyi tanıyor ve ifade edebiliyorum. Bu yaşımı sevdim. Bana ihtiyacım olan bilgeliği ve huzuru getirdiğini düşünüyorum tüm yaşanmışlıklarımla beraber. :)
Evet ya o yaşlarda süpermen gibi oluyorsun.ben kendime şaşırıp kalıyordum acaba bana yorulma duygusu eklenmemiş mi diye? Gıcık oluyordum sen düşün ne yaparsam yapayım yorulmuyorum diye.birkaç senede herşey değişti maalesef.değişmeyen tek şey bitmek bilmeyen libidom.en son o terkedecek beni sanırım.
Aynen aynen kıvrımlı bir fiziğim vardı dikkat çekerdi boyum kısa (150) ahh Ahsen ah biraz da boyun olsaymış varya derlerdiBen de bir anda kilo aldım 30 yaşına gelince.insanlar belimin inceliğine şaşırıp kalıyordu.o zamanlar ne kıskanırlardı fiziğini.şimdi klasik etli butlu kadın.kırk yıl düşünsem bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi.işin can sıkıcı başka tarafı da biz bir kaç arkadaş çok zayıftik.hatta kilo almaya falan çalışırdık beceremezdik.onlar aynen 48, 50 kilo devam ediyor.bir ben böyle oldum bir anda.üstelik biri doğum da yaptı.demek ki herkeste de öyle olmuyor.
Valla ben de böyle düşünüyorum.hani regl sancısı çeken kızlara evlenince geçer derler ya.evlenince geçmiyor aslında yaş büyüdükçe geçiyor.eee o dönemler de evlenme çağına denk geldiği için yanlış yorumluyorlar.30 ve üstü yaşlarda da genelde doğum yapılmış olduğu için bunları da doğuma bağlıyorlar.Aynen aynen kıvrımlı bir fiziğim vardı dikkat çekerdi boyum kısa (150) ahh Ahsen ah biraz da boyun olsaymış varya derlerdiben kilonun hamilelik doğumla direk ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Evet vücut deforme oluyor çatlaklar sarkmalar ama kiloyla ilgisi yok çokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?