Bence koç kesmektense gelen kanı kayinvalidenin alnına sürmek daha mantıklı olabilirNe müjdesi allah aşkına vajinama penis girdi müjdesimi
E oldu olacak çevrenize koç kesip etini dağıtın.
Afiyetle yesinler.
Dünyanın en rahatlatan olayı için titreme ve kasılmayı kk olarak kabul etmiyoruz.
Çabuk yatağa
Doktora gidin….
Sizin bu kadar uzatmanız garipİlk mesajınızı dönüp bir daha okuyun bence. Bu şekilde ifade etmemişsiniz hiç, sanki biz ilişkiye girememesini eleştirmişiz gibi bahsetmişsiniz. Vajinismus konularında herkes tavsiye veriyor ama burada bir kadının maruz kaldığı korkunç bir durum var, onu da özellikle belirtmiş. Tabii ki yorum gelecek buna, ona yorum yapılmasını istemiyorsa sadece ilişkiye giremiyorum deyip geçsin. Silkelenip kendine gelir umarım. Çevreden etkileniyorum diyor, insanların onun mahremiyle, cinsel hayatıyla ilgili yorum yapıyor olmasını kabullenmiş resmen. Bu garip değil de insanların tepkisi mi garip?
Hadi diyelim öyle, siz de böyle muhabbetler yapıyorsunuz, e yaptık diyince aç bakalım mı diyecekler? Yoksa ay yok daha olmadı böyle böyle oluyor diye anlatıyor musunuzBen yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Duyar kasılamadı…Sizin bu kadar uzatmanız garip
Bebek yağı dokuyu yumuşatır oranın gergin olması gerekir. Dolayısı ile bebek yağı doğru tavsiye değilKastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Bunun için doktor yardımı almanızda yarar var, linkini vereceğim konuya da göz atabilirsiniz.Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
3 senem gitti ve kim bilir daha ne kadar gidecek. Ertelemeden bu işi çözmeye çalışın. Olmadi bir doktora görünün ama sakın yarınlara bırakmayın. Hersey zaman geçtikçe daha kötü oluyorEvleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Merhaba, sakin ol cnm cogumuzun basına gelıyor bu hazır hıssettigin zMan olursunuz etrafa aldırmaEvleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Evet aynen dediğin gibi olabiliyor. Ne yazık ki ailemizi ve çevremizi seçemiyoruz. Senin durumunu hemen Hemen bir çok kadın yaşamıştır öyle eminim ki benim çevremde senin dediğin o çevreden. Senin yapabileceğin en iyi şey o çevreyi elinden geldiğince ötekileştirip yok saymak. Yoksa çok uzun süre üzülür ve onlara göre yaşamaya başlar ve hep yıpranan sen olursun. Ve 20 gün birlikteliğin olmaması ciddi birşey eşin ile konuşup hastane vs gitmelisin. Uzaktan bir arkadaş tavsiyesi: sen sen ol evinin içinde olan ufacık negatif durumu kimseyle paylaşma gerekirse yalan söyle bertaraf et.Ben yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Şaka herhalde?Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Bu ne yaaaaa, ben ilk birliktelikte kanamadım, sabah taharetlenirken tuvalet kağıdına ufak bir pembelik geldi sadece onu da kocam bile görmedi. Benim gibi olanlar ne yapıyor böyşe bir durumda. Ki ben yalnız değilim, 2 görümcemin ve en yakın arkadaşımın da kanamadığını biliyorum. Nasıl çıkılır ki bu işin içindenBizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Amca dayı enişte yenge teyze hala
Gerdek gecesi o gece çarşafı sofre bezi gibi serip carsafa para atıyorlarmış adetleri böyleymiş
Buna Bakınca dama serilmesi daha iyi tobe yarabbi
Adetleriniz batsın valla insan utanır ya yüzyüze bakılıyor bu nasıl ıgrenclik
Işte onu mujdeliyecektin mujdeeeee müjdemi verin ahali diyecektinBu ne yaaaaa, ben ilk birliktelikte kanamadım, sabah taharetlenirken tuvalet kağıdına ufak bir pembelik geldi sadece onu da kocam bile görmedi. Benim gibi olanlar ne yapıyor böyşe bir durumda. Ki ben yalnız değilim, 2 görümcemin ve en yakın arkadaşımın da kanamadığını biliyorum. Nasıl çıkılır ki bu işin içinden