İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Biz zaten manava git demiştik, bizimki tavsiye değildi ondan beyenmedin heraldaysa 🙄
Yok estağfurullah daha yeni okudum ama sen de az eleştiri yapmamışşsın bana . O kadar yorum yapılmış ki hangisine ne diyeceğimi şaşırdım ben sadece tavsiye istedim ama bildiğin beni topa tuttular. Herkes kendine göre haklı evet ama benim burdaki en büyük sorunum benim çünkü yapamıyorum gerisi"ÇEVRE" beni ilgilendirmiyor ama ister istemez de bu konuda geriyor etkiliyor yoksa ilk gecemi herkese gösterecek değilim.

Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Esini seviyor musun? Esine karsi sehvet duyuyor musun? Cok garip, insan aslında ilk geceden kendini tutamaz. Ön sevismeyi uzun tutun. Neyden hoşlandığını eşine anlattin mi yani cinsellik hakkinda detaylica konuştunuz mu evlenmeden önce? Senin isteklerini bilmesini, ona göre davranmasi önemli. Herseyi acik acik konuş, rahat ol. İnşallah kendi aranizda çözersiniz. Aksi halde dr ziyaretini öneririm. Gecmis olsun.

Millet ilişkiye giremiyor olmasını mı yargılamış, yorumlardan bunu mu çıkardınız cidden?
Siz benim yorumumu işinize gelmediği için anlamamış olabilir misiniz? Etrafa müjde vermesi, çevresinin böyle bir şey beklemesi, onun buna müsade vermesi vs bunlar bizi alakadar eder mi ? Güzelce fikir söylenebilir ama bu kadar üstüne gidilmez insanın biraz kibar olunabilir. Doğru bir şey tabiki değil. Bende kimseye böyle sacma bir şeyin müjdesini vermedim ama eminim ki arkadaşımız da bu durumdan Memnun değil ve mutsuz ona akıl verecekseniz de böyle bir üslupla olmamalı suan sadece iliskiye giremeyip sebeplerinin ne olacağıyla ilgili yardımcı olmaya çalışabiliriz çünkü o sadece bunu sormuş

Yapamıyor musunuz yapmıyor musunuz anlayamadım yorgunluktan yapmadık ne kız düğünden gelir gelmez bı denenir neyse bugün yorgunuz uyuyalım mi dediniz 🤣

Bi yerde de damadın babası ilk ilişkiye giriyordu gelinle. Dünya çoğacayib bi yer 🙄
Afrika'da bir ülkede bekaret bozuculuk diye bir meslek varmış. Bakire evlenmek ayıpmış. Aileler bu adamları kiralayıp kızlarının bekaretini bozduruyorlarmış.
Bir başkasında da damadın arkadaşı bu sıkıcı görevi üstleniyormuş. :KK53:

Yok estağfurullah daha yeni okudum ama sen de az eleştiri yapmamışşsın bana . O kadar yorum yapılmış ki hangisine ne diyeceğimi şaşırdım ben sadece tavsiye istedim ama bildiğin beni topa tuttular. Herkes kendine göre haklı evet ama benim burdaki en büyük sorunum benim çünkü yapamıyorum gerisi"ÇEVRE" beni ilgilendirmiyor ama ister istemez de bu konuda geriyor etkiliyor yoksa ilk gecemi herkese gösterecek değilim.
Çevreden kastınızı anlasak daha net yorum yapacağız ama anlamıyoruz. Kim bu çevre? Çarşaf bekleyen aileler mi? Sırta vuran kuzenler arkadaşlar falan mı? Densiz yengeler mi? Kim bu çevre allah aşkına?

Yapamıyor musunuz yapmıyor musunuz anlayamadım yorgunluktan yapmadık ne kız düğünden gelir gelmez bı denenir neyse bugün yorgunuz uyuyalım mi dediniz 🤣
Ya aslında düğünde çok yorulduk ve bizim düğün yaptığımız yer ve yaşadığımız yer aynı yer değil eşim ve benim ailem aynı memlekette orda düğün yaptık eşimin yaşadığı yer başka bir il. Bizde düğünden iki gün sonra geldik bide o ara biraz da rahatsız olduk balayını bile erteledik ondan sonra da buralara kadar geldik. Ilk zamanlar eşimin sıkıntısı oldu vücudu yara falan oldu ilişkiyi ondan erteledik e o iyileşince de ben bu sefer korktum

Ya aslında düğünde çok yorulduk ve bizim düğün yaptığımız yer ve yaşadığımız yer aynı yer değil eşim ve benim ailem aynı memlekette orda düğün yaptık eşimin yaşadığı yer başka bir il. Bizde düğünden iki gün sonra geldik bide o ara biraz da rahatsız olduk balayını bile erteledik ondan sonra da buralara kadar geldik. Ilk zamanlar eşimin sıkıntısı oldu vücudu yara falan oldu ilişkiyi ondan erteledik e o iyileşince de ben bu sefer korktum

yani aslında şu anda yaşadığınız ilde ailelerden kimse yok. peki bu çevre kim?

Korkma canım yaa abartma bu kadar. Benim de ilk başlarda canım aciyordu ama korkuyorum yapmayalım demiyodum araştırdım öğrendim. İlişkiye girmeyin başlarda sadece sevişin yani. Ayrıca kimseye de ilişkiye girmedik deme girdik de bitsin gitsin. Eşinle güzel bir sofra hazırlayın müzik mumlar ilişki yaşamayalım sadece sevişelim olmaz mı de zaten gerisi gelir 😉

Çevreden kastınızı anlasak daha net yorum yapacağız ama anlamıyoruz. Kim bu çevre? Çarşaf bekleyen aileler mi? Sırta vuran kuzenler arkadaşlar falan mı? Densiz yengeler mi? Kim bu çevre allah aşkına?
Çarşaf istediler ama ben izin vermedim eşimle aynı memleketteniz düğünü orda yaptık hatta ilk günü eşimin evinde istediler ben eşime böyle bir şey istemediğimi dile getirdim o da istemediğini söyleyip ilk gecemizi eşimin yaşadığı yerde yapmaya karar verdik. İki üç gün sonra eşimin yaşadığı yere geldik ve o süre zarfında da eşim rahatsızlandı biraz öyle ertelendi sonuçta evlendik o geceyi başka zamana bıraktık. Tabi bu süre zarfında eşimin ailesi ve benim ailem surekli oldu mu diye diye ben biraz stres yaptım tam eşim iyi oldu bu seferde ben korktum aslında ilk geldiğimiz gün olsaydı bu kadar sıkıntı yaşamazdk. Şimdi çevre mi beni etkiledi evet ama ben o çevreye bağlı değilim sadece etkiledi beni eşimde bağlı değil ama oda etkilendi iki yetişkin insan ne kadar uzak durursak duralım arayıp soruyorlar eşim bu konuda oldu olmadı demiyor sadece susuyor birsey dese bizden bisey bilirler

Korkunuzu anlıyorum herkes bi parça korkmuştur hatta doğum sonrası bile korktum kaç yıllık evliyim amq bunu bütün mesele etmeden çözmeye bakın daha da olmuyorsa ki bu artık çok normal eskisi gibi değil çok insan yardım alıyor mutlaka konunun uzmanına gidin

Siz benim yorumumu işinize gelmediği için anlamamış olabilir misiniz? Etrafa müjde vermesi, çevresinin böyle bir şey beklemesi, onun buna müsade vermesi vs bunlar bizi alakadar eder mi ? Güzelce fikir söylenebilir ama bu kadar üstüne gidilmez insanın biraz kibar olunabilir. Doğru bir şey tabiki değil. Bende kimseye böyle sacma bir şeyin müjdesini vermedim ama eminim ki arkadaşımız da bu durumdan Memnun değil ve mutsuz ona akıl verecekseniz de böyle bir üslupla olmamalı suan sadece iliskiye giremeyip sebeplerinin ne olacağıyla ilgili yardımcı olmaya çalışabiliriz çünkü o sadece bunu sormuş
İlk mesajınızı dönüp bir daha okuyun bence. Bu şekilde ifade etmemişsiniz hiç, sanki biz ilişkiye girememesini eleştirmişiz gibi bahsetmişsiniz. Vajinismus konularında herkes tavsiye veriyor ama burada bir kadının maruz kaldığı korkunç bir durum var, onu da özellikle belirtmiş. Tabii ki yorum gelecek buna, ona yorum yapılmasını istemiyorsa sadece ilişkiye giremiyorum deyip geçsin. Silkelenip kendine gelir umarım. Çevreden etkileniyorum diyor, insanların onun mahremiyle, cinsel hayatıyla ilgili yorum yapıyor olmasını kabullenmiş resmen. Bu garip değil de insanların tepkisi mi garip? 🤷🏻‍♀️

Biz evlilik öncesinde yıllarca seviştiğimiz halde düğün gecesi sevişmek lazım deyip yorgunluğa falan bakmadan sevişmiştik. Sevişmek için evlenmeyi bekleyenler nasıl süreci daha da uzatıyor yorgunuz diye hiç anlamıyorum o yüzden.

Birbirini seven iki insan aynı evin içine girdiğinde nasıl dayanır ki birbirine dokunmadan, oynaşmadan, sevişmeden? Penetrasyon şart değil, o kısım tedaviyle aşılır da aşk oyunları yorgunum diye ertelenir mi yahu 🙄 cinsel çekim duyuyor musunuz eşinize karşı?

Çarşaf istediler ama ben izin vermedim eşimle aynı memleketteniz düğünü orda yaptık hatta ilk günü eşimin evinde istediler ben eşime böyle bir şey istemediğimi dile getirdim o da istemediğini söyleyip ilk gecemizi eşimin yaşadığı yerde yapmaya karar verdik. İki üç gün sonra eşimin yaşadığı yere geldik ve o süre zarfında da eşim rahatsızlandı biraz öyle ertelendi sonuçta evlendik o geceyi başka zamana bıraktık. Tabi bu süre zarfında eşimin ailesi ve benim ailem surekli oldu mu diye diye ben biraz stres yaptım tam eşim iyi oldu bu seferde ben korktum aslında ilk geldiğimiz gün olsaydı bu kadar sıkıntı yaşamazdk. Şimdi çevre mi beni etkiledi evet ama ben o çevreye bağlı değilim sadece etkiledi beni eşimde bağlı değil ama oda etkilendi iki yetişkin insan ne kadar uzak durursak duralım arayıp soruyorlar eşim bu konuda oldu olmadı demiyor sadece susuyor birsey dese bizden bisey bilirler
Size ne demek de bir seçenek değil mi? Bunları bize sormayın, sizi ilgilendirmez diyemiyor musunuz iki kocaman insan?

Madem size ne diyebilecek kadar büyüyemediniz, o zaman annenize oldu deyin geçin yahu. Kayınvalideniz sorarsa o söylesin bari, siz yüz göz olmayın.

X