İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Doktora gidiiiiin!!!!

çevrenizdeki baskı nedir anlayamadım?
doktora gitmelisiniz .

Bu tarz bir durumda terapiste danışabilirsin. Ayrıca bu kadar zor bir şey olsaydı sanırım kimse hamile kalmazdı

Siz edin yorumum sizi ilgilendirmez. Ben de aynı süreçten geçmiş biri olarak tavsiye ettim. Yaşamayan bilemez.
Kukuya bebek yağı sürülmez hanfendi. Bu iş için özel üretilmiş kayganlaştırıcılar var. Siz kuku sağlığınızı önemsemiyor olabilirsiniz ancak insanlara tavsiye verip sağlıklarını bozmayın.

Bu da bir çeşit rahatsızlık,herkesin başına gelebilir oyuzden diğer tüm hastaliklarimizda olduğu gibi bir uzmana gitmeniz daha iyi. Diğer türlü kulaktan dolma bilgilerle daha karmaşık ve zor bir hal alır sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…