Doktora gidiiiiin!!!!Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Motor yağı tavsiye ediyorum ben, daha kaygan (!)Kastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Siz edin yorumum sizi ilgilendirmez. Ben de aynı süreçten geçmiş biri olarak tavsiye ettim. Yaşamayan bilemez.Motor yağı tavsiye ediyorum ben, daha kaygan (!)
Kastığın için olmuyor. Bebek yağı tavsiye ederim. Ön sevişmeyi de uzun tutun keyfini çıkar acıyacak hissini kafandan çıkar. Acı yok
Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyorçevrenizdeki baskı nedir anlayamadım?
doktora gitmelisiniz .
27 yaşım çok küçük ya da büyük değilim ama bu konuda pek te bilgili sayılmamÇevre baskısı derken, yaşınız kaç sizin ?
Yok artik , ne müjdesi isteniyor , deli misiniz siz yahu ???Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Kukuya bebek yağı sürülmez hanfendi. Bu iş için özel üretilmiş kayganlaştırıcılar var. Siz kuku sağlığınızı önemsemiyor olabilirsiniz ancak insanlara tavsiye verip sağlıklarını bozmayın.Siz edin yorumum sizi ilgilendirmez. Ben de aynı süreçten geçmiş biri olarak tavsiye ettim. Yaşamayan bilemez.
Nasıl yani? Surpriz paket açılımı mı yahu bu?Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Daha neler artık, nerede yaşıyorsunuz siz?Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Neyin müjdesi tam olarak? Ne kadar sapık bir düşünce ya. Kime ne milletin özelinden!! Öğrenip ne yapacaklar!! Ya siz emin misiniz 27 yaşında olduğunuzdan? Nasıl insanlara bu hakkı veriyosunuz?Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor