İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

1 yıldır bendede aynı sorun var henüz ilişkiye giremedik çevre ve insanlar gerçekten çok etkiliyo arkadaşlarım watsap grubumuzda sakalasip eğlenirken gözümü öyle korkuttular ki beynim cekecegim acıya odaklandi atamıyorum şimdi o korkuyu içimden kahrolsun bizi bu hale getiren topluma kızlık denilen mitlere

anladığım kadarıyla kırsal bir yerde yaşıyorsunuz ve rahat değilsiniz. insanlar kanlı çarşaf bile görmek istiyor olabilir. bu durumda terapist veya daha kibar yöntemlerle çözemeyeceksiniz bu durumu. tavsiyemi yanlış anlamayın ancak eşinizden ağzınızı kapatıp kayganlaştırıcı ile zorla birlikteliği sağlamasını söyleyebilirsiniz. 1 hafta boyunca her gün. tabi burada terapi veya bekleme gibi imkanlarınızın olmadığını varsayıyorum. herkesin sizin seks yapmanızı dört gözle beklediği bir ortamda geçen her gün aleyhinize olacak. ama 3-4 gün zorla da olsa bu birliktelik sağlanırsa hem sizin çekeceğiniz acı hem de vajinanızın yaşayacağı gerilim daha az olur diye düşünüyorum ben.

Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Sonunda ölüm yok öyle düşün. Ilk keyif vermez evet ama zamanla. Herşeyin bir ilki vardır. Rahat ol kendini kasma iğne vurulmak gibi birşey 😂

Eş yeterince sertleşmiyor da olabilir. Yumuşakça olursa nasıl girebilir ki? Hemen kadına yuha. Yıllarca ayıp günah denilsin dursun, ondan sonra herkes gözünü kulağını kasığınıza diksin olacak iş mi. Asıl bu ayıp bu günah, milletin çükünden kukusundan elaleme ne ki.

bende senin gini yaklaşık bir ay aynı hisleri yaşadım çok korktum aglama kriizleri geçirdim öncelikle kayganlaştırıcı öneririm bir miktarda olsa işe yarıyor kesinlikli sonra her gün dene olumsuz sonuçlansa bile bu seni gittikçe cesaretlendiricektir ben ayaklarımı açamıyordum kasılıyordum ayaklarımı uzatıp biraz yanlara dogru açtım o şekilde oldu sıfır acı inanamadım kastıgımız için acı oluyor sanki duvr vardıda girmiyodu acısıntarifsizdi hala bile etkileri var bende dediğim gibi pozisyonda denemeye başla veya ikinizda yan şekilde sarılarak deneyin çok zor bir durum ama kafada bitiyo inan bana

X