İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Ne müjdesi allah aşkına vajinama penis girdi müjdesimi 😱😱😱
E oldu olacak çevrenize koç kesip etini dağıtın.
Afiyetle yesinler.

Dünyanın en rahatlatan olayı için titreme ve kasılmayı kk olarak kabul etmiyoruz.
Çabuk yatağa😂😂😂

Doktora gidin….
Bence koç kesmektense gelen kanı kayinvalidenin alnına sürmek daha mantıklı olabilir 🤣

İlk mesajınızı dönüp bir daha okuyun bence. Bu şekilde ifade etmemişsiniz hiç, sanki biz ilişkiye girememesini eleştirmişiz gibi bahsetmişsiniz. Vajinismus konularında herkes tavsiye veriyor ama burada bir kadının maruz kaldığı korkunç bir durum var, onu da özellikle belirtmiş. Tabii ki yorum gelecek buna, ona yorum yapılmasını istemiyorsa sadece ilişkiye giremiyorum deyip geçsin. Silkelenip kendine gelir umarım. Çevreden etkileniyorum diyor, insanların onun mahremiyle, cinsel hayatıyla ilgili yorum yapıyor olmasını kabullenmiş resmen. Bu garip değil de insanların tepkisi mi garip? 🤷🏻‍♀️
Sizin bu kadar uzatmanız garip 🥲

Ben yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Hadi diyelim öyle, siz de böyle muhabbetler yapıyorsunuz, e yaptık diyince aç bakalım mı diyecekler? Yoksa ay yok daha olmadı böyle böyle oluyor diye anlatıyor musunuz 😕
Kayganlaştırıcı vs de işinize yaramazsa doktora gidin, vajinismus olabilirsiniz.

Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.
Bunun için doktor yardımı almanızda yarar var, linkini vereceğim konuya da göz atabilirsiniz.

Ya bazen burada okuduklarıma inanamıyorum ya..Çevre baskısımı kaldı hala? Şu eski Türk filmlerinde gördüğümüz kapıda bez bekleyenler hala var demeyin ya...

Onu da sormazlar herhalde gercekten anlayamıyorum hadi bilmediğim,tahmin bile etmediğim bir yerdesiniz diyelim eşinizde sizde artık bu çağa, bu teknolojiye doğmuş yetişkinlersiniz oldu oldu deyin geçin o zaman...

Gerçekten üzgünüm...Senin adınada,hala böylesine cahil bırakılmış insanların içinde yaşamanada ,seni buraya bunu yazacak kadar çaresiz ve üzgün yapanların ................

Nerde yasıyorsun doktora gıdebılecekmısın? Esının tutumu nedır? Hıcbırsey bılmeden nara atmak ıstemıyorum o yuzden..İmkanın varsa doktora gıt dıcemde senden bunu ısteyenlerle cevrılı bı alanda sanırım bu konuyla gıtmen ımkansız gibi...

O yüzden gidemeyeceksende şayet sana ilişki esnasında yapabıleceklerını yazmıslar yorumlara oku iyice..Onun dısında sakinleştirici bitki çayları var onlar iyi gelebilir sana sayet bunlarada ulasabılırsen...(Papatya çayı,melisa çayı gibi)

Böyle birşeye nasıl müsaade ediyorsunuz sizin eşinizle özelinizi yedi alemin bilmesimi Lazim belki nişanlıyken birlikte oldunuz ne saçma şey Eşiniz buna nasıl izin veriyor bi doktora gidin bu kasılmalar normal değil acıyacak hurafelerin dende vaz geçin olayın akışına bırakın anlam atacaksınız bile

3 senem gitti ve kim bilir daha ne kadar gidecek. Ertelemeden bu işi çözmeye çalışın. Olmadi bir doktora görünün ama sakın yarınlara bırakmayın. Hersey zaman geçtikçe daha kötü oluyor

Büyük ihtimal vajinismussunuz.
İlk önce doktora gitmenizi öneririm, ilişkiye engel bir durum var mi diye.
Eğer yoksa dilatorle bu hastalığı yenebilirsiniz. Başka çaresi yok, biran önce bu durumu kabullenin ve yenin tek çaresi dilatör.

Merhaba, sakin ol cnm cogumuzun basına gelıyor bu hazır hıssettigin zMan olursunuz etrafa aldırma

Afedersiniz ama o çevrenin topuna söverdim ben :KK70: Böyle çevre mi kaldı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? İlk geceyi soracak kadar pis zihniyetli birini evime sokmam ben. Annem bile bana bunu sormaz açıkçası. Daha bir iki ay önce kadar köyde neden evlenmiyorsun diyen adamla kavga ettim lafı uzattı çünkü. En sonunda özür diledi benden tamam biraz abarttım diye. Bu birazda sizin net tavur sergileyip laf ettirmemenizle alakalı. Ailenin zihniyetini değiştiremeyebilirsiniz ama size karşı tavır ve hareketlerine sınır koyabilirsiniz bu sizin elinizde.

Ben yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı
Evet aynen dediğin gibi olabiliyor. Ne yazık ki ailemizi ve çevremizi seçemiyoruz. Senin durumunu hemen Hemen bir çok kadın yaşamıştır öyle eminim ki benim çevremde senin dediğin o çevreden. Senin yapabileceğin en iyi şey o çevreyi elinden geldiğince ötekileştirip yok saymak. Yoksa çok uzun süre üzülür ve onlara göre yaşamaya başlar ve hep yıpranan sen olursun. Ve 20 gün birlikteliğin olmaması ciddi birşey eşin ile konuşup hastane vs gitmelisin. Uzaktan bir arkadaş tavsiyesi: sen sen ol evinin içinde olan ufacık negatif durumu kimseyle paylaşma gerekirse yalan söyle bertaraf et. 💜💜

Bizim komşu vardı oğlunu evlendirdi düğün davetlileri değildi sadece büyükler kaldı
Amca dayı enişte yenge teyze hala

Gerdek gecesi o gece çarşafı sofre bezi gibi serip carsafa para atıyorlarmış adetleri böyleymiş

Buna Bakınca dama serilmesi daha iyi tobe yarabbi

Adetleriniz batsın valla insan utanır ya yüzyüze bakılıyor bu nasıl ıgrenclik 🤮🤮
Bu ne yaaaaa, ben ilk birliktelikte kanamadım, sabah taharetlenirken tuvalet kağıdına ufak bir pembelik geldi sadece onu da kocam bile görmedi. Benim gibi olanlar ne yapıyor böyşe bir durumda. Ki ben yalnız değilim, 2 görümcemin ve en yakın arkadaşımın da kanamadığını biliyorum. Nasıl çıkılır ki bu işin içinden

Bu ne yaaaaa, ben ilk birliktelikte kanamadım, sabah taharetlenirken tuvalet kağıdına ufak bir pembelik geldi sadece onu da kocam bile görmedi. Benim gibi olanlar ne yapıyor böyşe bir durumda. Ki ben yalnız değilim, 2 görümcemin ve en yakın arkadaşımın da kanamadığını biliyorum. Nasıl çıkılır ki bu işin içinden
Işte onu mujdeliyecektin mujdeeeee müjdemi verin ahali diyecektin
Gördün mü kanıt yok olmuş gitmiş 😡

böyle şeylerin yıllar önce bittiğini düşünüyordum ama maalesef bitmemiş. şu durumunuzda çevrenizden "müjde" bekleyen insanlar sizin hakkınızda ileri geri konuşmaya başlamıştır bile diye düşünüyorum ne yazık ki...

20 gün uzun bir süreç bu kadar da kötü oluyorsanız bir doktora gidin bu da ayıp değil ya. herhangi bir sorunu sorun olarak görmeyip üstüne zorlarsanız hastaneye çok daha kötü hallerde gelebilirsiniz

X